![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
cu ce as putea asorta portocaliul ? mi se pare tare greu de asortat... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
bej, maro, vernil si chiar cu unele nuante de albastru inchis
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai... zana maseluta, portocaliul e complimentat cel mai bine de albastru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (eu vorbesc aici exceptand culorile neutre, alea se potrivesc la orice).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
thanks ! deci merge si cu albastru...ca mi-a zis azi o colega la faculta ca am realizat o combinatie indrazneata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...am avut vestuta asta si cu o bluza cu maneci scurte de culoare verde-albastruie...
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat si pantofi cu toc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (aveam numai cu talpa ortopedica)
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC04742.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Sa-i porti sanatoasa, si cu rochita!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
sa-i tocesti cu placere (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
(IMG:http://i276.photobucket.com/albums/kk18/ella33_album/IMG_0669.jpg)
Am o poza de 2 ori si pe aceasta o uitasem. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa le porti cu multa placere!
Mi-am luat si eu azi o pereche de pantofi cu mini-toc de 1 cm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o pereche de adidasi puma- negri, doua tricouri: unul in nuanta de smarald, iar altul maron. Iar ieri mi-am cumparat o rochie de vara. Poze, in zilele urmatoare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:09 PM |
|