IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cine suntem noi? Sa ne prezentam!, Topic de prezentare al membrelor forumului.
kalua
post Oct 21 2008, 10:20 PM
Post #41

Musafir

QUOTE(Cleo @ Oct 21 2008, 10:11 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
VIOREA acum am in urechi muzica din filmul Falci

cleo, mi-ai luat vorbele din tastatura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Oct 21 2008, 11:01 PM
Post #42

Musafir

Pentru ca n-am voie sa pun numai emoticoane, postez cuvinte fara noima ca sa emoticonesc in voie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vioreao, (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
blekytza
post Oct 22 2008, 12:53 PM
Post #43

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Va salut dragi e-ladyes,

Eu sunt Blekytza si imi propun sa incep cu inceputul asa cum imi place mie sa spun... adica prin a ma prezenta.
De pe plaiurile Moldovei plecata la drum lung in plina iarna am "migrat" incet si sigur spre "tarile calde" pentru a-mi demonstra ca da domle', sunt capabila de mai mult!
Povestea mea este simpla si oarecum banala: copil cuminte, elev silitor, student bursier... nimic surprinzator pana in clipa in care am vrut sa-mi dovedesc ca si eu pot sa concurez si sa castig o bursa in strainatate....
plecata asadar cu bursa prin anul III de facultate, am invatat sa ma adaptez si sa imi construiesc viata departe de tot ceea ce insemna pentru mine familia de acasa. Am acceptat provocarea de a o lua de la zero intr-o lume necunoscuta spre disperarea parintilor care imi trasasera deja drumul in viata si care nu intelegeau unde au gresit in educatia pe care mi-au dat-o pentru ca eu aveam toate conditiile acasa.

am fost pe rand: student, traducator, baby sitter, chelnerita, casiera, ajutor la domiciliu, asistent scolar, secretara, secretara contabila... ce sa va spun doar meserii una si una,toate fara nici o legatura cu mult visata mea cariera de profesor de limba franceza.... am profitat de orice loc de munca pentru a invata ceva nou, pentru a cunoaste oamenii in general. Nu mi-a fost rusine niciodata sa spun ca da, am o diploma in buzunar dar fac tot felul de munci asa zise "de jos" cand cei din jur ma priveau mirati cum o "scolita" ca mine face curat sau face cumparaturi pentru altii. Dupa lupte "seculare" am absolvit tot felul de stagii de pregatire, am invatat sa fiu o secretara de nota 10( bine ca nu exagerez) si mai nou urmez al doilea stagiu de contabilitate primara in paralel cu munca mea de zi cu zi.

singura concluzie la care am ajuns: in viata nimic nu este imposibil! mi-am schimbat total domeniul de activitate...unde sunt zilele in care faceam disertatii si filozofam pe marginea madeleine-ei lui Proust?... astazi "filozofez" pe marginea rolului de intermediar intre administratia fiscala si intreprindere....trecerea de la abstract la concret ... ma apuca asa o nostalgie a timpurilor trecute.. dar nu regret nimic si as lua-o oricand de la capat.

anii au trecut, am si eu acum familia mea,doar sotul si Bambi - bebe bichon maltais pe care o veti vedea in curand la topicul cu pricina.

in rest, despre mine pot sa va spun ca sunt o fire inchisa, nu imi place sa vorbesc foarte mult despre mine, imi fac greu prieteni si nu sunt foarte sociabila.
imi place sa gatesc si sa ma ocup de cei din jurul meu, imi place sa citesc si sa imi las imaginatia sa o ia razna, imi place "sa despic firul in patru" si sa imi inventez probleme chiar si atunci cand nu am si imi mai place sa dorm dimineata exact atunci cand suna ceasul sa imi anunte o noua zi de munca.

in speranta ca acest prim post nu v-a plictisit prea tare va salut si ma inclin in fata domniilor voastre
pe curand

+Quote Post
Diana.
post Oct 22 2008, 12:58 PM
Post #44

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Blekytza, bine ai venit! Te admir (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
.... Cred ca esti singura din Franta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 22 2008, 01:03 PM
Post #45

Musafir

blekytzo, bine-ai venit la noi!
Asta-i practic intr-un forum (apropo de "nesociabilitatea" ta): ai chef de noi, zici ceva, n-ai chef, nici nu deschizi computerul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu personal de-abia te-astept si pe la Gastronomie.

+Quote Post
Teocris
post Oct 22 2008, 01:11 PM
Post #46

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Bun venit Blekytza!
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
blekytza
post Oct 22 2008, 07:00 PM
Post #47

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Va Multumesc pentru primirea calduroasa,
Kalua sunt pe baricade in bucatarie, inca putin si e gata masa si raspund cu placere invitatiei
la capitolul gastronomie, aduc dovada in poze de indata ce se incarca bateriile aparatului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
VIOREA
post Oct 22 2008, 07:58 PM
Post #48

Musafir

QUOTE(Maàt @ Jul 26 2008, 04:17 PM) *
Topic de prezentare a membrelor forumului. Pentru cine doreste.
Dupa cum stiti, eu sint unul dintre Cerberii forumului, fiinta aia afuristia care da ban, blocheaza conturi sau le sterge... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In timpul liber ma conversez cu voi. In celalat timp, muncesc. Printre picaturi ma odihnesc. Asta`s eu!

Ma bucur ca am descoperit acest forum.Se dezbat subiecte interesante.
Despre mine spune ca imi place tot ce frumos,ascult muzica de calitate,imi place foarte mult sa calatoresc,fiind un scorpion veritabil imi place sa cercetez sa descopar si uneori sa si pun in practica tot ce pare ascuns si de neinteles. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

QUOTE(Cleo @ Oct 21 2008, 03:11 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
VIOREA acum am in urechi muzica din filmul Falci

the suspense is killing me (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

EI CLEO,ASEARA MI-AM LUAT SI EU ASA O DOZA DE MISTER....DAR ASTAZI MI-AM REVENIT. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 22 2008, 08:12 PM
Post #49

Musafir

blekytza, welcome (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)

Prima impresie conteaza, iar impresia pe care mi-ai lasat-o tu este una foarte placuta. Sper sa te simti bine la noi si sa devii veterana elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Oana
post Oct 26 2008, 02:13 PM
Post #50

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna ziua tuturor! Cred ca am facut o greseala si m-am prezentat in blog ,va rog sa iertati o incepatoare!!! Va spun un singur lucru:de cand am descoperit acest blog ,a devenit prietenul cu care imi servesc cafeaua si cel care ma ajuta sa adorm atunci cand gandurile nu ma lasa.Nu m-asi fi asteptat sa gasesc si o comunitate aici.Cautam carti online si am dat de voi si nici nu stiti cat de mult m-am bucurat.Va iubesc deoarece ati aparut in viata mea iar cu voi timpul trece mult mai repede.Va pup pe toate .Cu drag Oana din Iasi.

+Quote Post

8 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:43 PM