![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
Mersi de explicatii Lucretia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bag si eu in seama aci. Mi-am facut si eu o poza pe site acolo si nu pricep nimic. Care-s casele, bre? Nu reusesc sa-mi dau seama care unde ii mai nimic. Asa am o vaga senzatie ca eu as avea pe baubau (luna neagra) in casa 4 (a casei si familiei). Adica ii de naspa, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci nu-s fermecata cum zice maica-mea ... ci m-am nascut la ora nepotrivita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa incep sa-mi caut un bloc mai inalt?
Acuma nu stiu cat de buna ii ca nu imi stiu ora nasterii exacta. Cica m-am nascut imediat dupa pranz cand lumea era satula. Ase ca m-am gandit eu ca 13.15 ar fi, insa nu-i sigur (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Imi poci afla de undeva ora exacta? Oare s-au pastrat inregistrari de pe vremurile alea de demult pe undeva? No asta ar fi: (IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/1315.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi, cu cat ora e mai exacta, cu atat astrograma mai buna. Cel putin pe vremea mea nu se inregistra ora. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Acum poti sa te iei de mama ta daca-ti mai face reprosuri, ea ti-a dat viata la ora nepotrivita pentru una, alta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La citit dintr-astea nu ma pricep deloc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Domle, grea problema pt o dimineata de sambata.... Imi facui astrograma, da' ma uit ca curca-n lemne la ea. Care e luna aia neagra, de aduce belele? Poate cineva sa-mi expliciteze ce reprezinta chestiile astea ciudate si cu ce ma aleg in viata daca ele s-au incapatanat sa intepeneasca in pozitia aia la nasterea mea? Asa, in mare, sa nu mor de curiozitate. Precizez ca mi-s mandra de mine...stiu ora exacta la care m-am nascut si se pare ca sunt rac cu ascendent in leu. Revin mai tarziu...am o "jena" cu transformarile din png in jpg... This post has been edited by Fanny: Aug 23 2008, 09:19 AM
Reason for edit: scos rebutul din photobucket
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ti-am trimis PM cu explicatia "tehnica" a transformarii din png in jpg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc!!! Am gasit mesajul, actionez mai tarziu.
Ca de abia astept sa-mi expliciteze Lucretia ceva, macar asa, in mare, ce inseamna pozitia fiecarui astru in cele 12 case. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
This would be mine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Inca nu m-am chinuit sa inteleg ceva si nici nu stiu daca o sa-mi iasa, ca pare chineza, dar o sa confrunt cu ce ati scris voi pe aici. Am aflat numai ca am ascendent in Fecioara, habar nu aveam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/astro.jpg) Edit: eu am o problema cu casele astea, vad ca unele numere care probabil reprezinta numarul casei sunt la granita, si nu stiu exact cum vin. I'm dizy! N-am inteles nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Gata, m-am prins cum vin casele, sunt intre sagetele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dumb pe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by Lexie: Aug 23 2008, 11:36 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Luna neagra (Lilith) e semnul ala sub forma de luna cu o cruce jos.
Daca vreti sa va interpretati singuri astrograma puteti incepe cu cautari pe google (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Exemplu: Vezi ca ai casa a 7-a in Pesti, bagi repede o cautare dupa "7th house in Pisces" si de duce aici : http://www.astrologyweekly.com/learn-astro...e-in-pisces.php De aici vezi in josul paginii toate combinatiile posibile (toate casele in toate semnele) Tot asa procedezi si pentru restul aspectelor din astrograma (conjunctii, cuadraturi, etc) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saru'mana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Aia nu intelegeam, de unde ai luat tu toate explicatiile alea. O sa o studiez mai indeaproape acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia sa vedem daca s-a prins ceva de mine....
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/carte-1.jpg) Buuuuuuuuuuun asa! Acu' cine ma lumineaza si pe mine?! Lucretia, te rog mult, tradu-mi si mie ce reprezinta dracoveniile astea si daca-i de bine sau de rau... Sincer, nu ma pricopsii pana acu', da' nu-i timpul pierdut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by dr_wise: Aug 24 2008, 03:10 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:14 PM |
|