IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Astrograma / Harta Natala, Ce este aceea o astrograma?
Lucretia
post Aug 7 2008, 07:38 PM
Post #51

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,337

QUOTE(angeldust @ Aug 7 2008, 01:46 PM) *
Mersi de explicatii Lucretia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 19 2008, 12:01 AM
Post #52

Musafir

Ma bag si eu in seama aci. Mi-am facut si eu o poza pe site acolo si nu pricep nimic. Care-s casele, bre? Nu reusesc sa-mi dau seama care unde ii mai nimic. Asa am o vaga senzatie ca eu as avea pe baubau (luna neagra) in casa 4 (a casei si familiei). Adica ii de naspa, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci nu-s fermecata cum zice maica-mea ... ci m-am nascut la ora nepotrivita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa incep sa-mi caut un bloc mai inalt?
Acuma nu stiu cat de buna ii ca nu imi stiu ora nasterii exacta. Cica m-am nascut imediat dupa pranz cand lumea era satula. Ase ca m-am gandit eu ca 13.15 ar fi, insa nu-i sigur (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Imi poci afla de undeva ora exacta? Oare s-au pastrat inregistrari de pe vremurile alea de demult pe undeva?
No asta ar fi:
(IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/1315.jpg)

+Quote Post
kalua
post Aug 19 2008, 12:07 AM
Post #53

Musafir

scorpi, cu cat ora e mai exacta, cu atat astrograma mai buna. Cel putin pe vremea mea nu se inregistra ora. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Acum poti sa te iei de mama ta daca-ti mai face reprosuri, ea ti-a dat viata la ora nepotrivita pentru una, alta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La citit dintr-astea nu ma pricep deloc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 23 2008, 08:03 AM
Post #54

Musafir

'Neata!
Domle, grea problema pt o dimineata de sambata....
Imi facui astrograma, da' ma uit ca curca-n lemne la ea. Care e luna aia neagra, de aduce belele?
Poate cineva sa-mi expliciteze ce reprezinta chestiile astea ciudate si cu ce ma aleg in viata daca ele s-au incapatanat sa intepeneasca in pozitia aia la nasterea mea?
Asa, in mare, sa nu mor de curiozitate.
Precizez ca mi-s mandra de mine...stiu ora exacta la care m-am nascut si se pare ca sunt rac cu ascendent in leu.

Revin mai tarziu...am o "jena" cu transformarile din png in jpg...

This post has been edited by Fanny: Aug 23 2008, 09:19 AM
Reason for edit: scos rebutul din photobucket

+Quote Post
Fanny
post Aug 23 2008, 08:24 AM
Post #55

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ti-am trimis PM cu explicatia "tehnica" a transformarii din png in jpg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 23 2008, 09:05 AM
Post #56

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc!!! Am gasit mesajul, actionez mai tarziu.
Ca de abia astept sa-mi expliciteze Lucretia ceva, macar asa, in mare, ce inseamna pozitia fiecarui astru in cele 12 case.

+Quote Post
Lexie
post Aug 23 2008, 11:07 AM
Post #57

Musafir

This would be mine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Inca nu m-am chinuit sa inteleg ceva si nici nu stiu daca o sa-mi iasa, ca pare chineza, dar o sa confrunt cu ce ati scris voi pe aici. Am aflat numai ca am ascendent in Fecioara, habar nu aveam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/astro.jpg)

Edit: eu am o problema cu casele astea, vad ca unele numere care probabil reprezinta numarul casei sunt la granita, si nu stiu exact cum vin. I'm dizy! N-am inteles nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Gata, m-am prins cum vin casele, sunt intre sagetele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dumb pe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by Lexie: Aug 23 2008, 11:36 AM

+Quote Post
angeldust
post Aug 23 2008, 05:45 PM
Post #58

Musafir

Luna neagra (Lilith) e semnul ala sub forma de luna cu o cruce jos.

Daca vreti sa va interpretati singuri astrograma puteti incepe cu cautari pe google (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Exemplu:

Vezi ca ai casa a 7-a in Pesti, bagi repede o cautare dupa "7th house in Pisces" si de duce aici : http://www.astrologyweekly.com/learn-astro...e-in-pisces.php
De aici vezi in josul paginii toate combinatiile posibile (toate casele in toate semnele)
Tot asa procedezi si pentru restul aspectelor din astrograma (conjunctii, cuadraturi, etc)

+Quote Post
Lexie
post Aug 23 2008, 07:36 PM
Post #59

Musafir

Saru'mana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Aia nu intelegeam, de unde ai luat tu toate explicatiile alea. O sa o studiez mai indeaproape acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 24 2008, 03:07 PM
Post #60

Musafir

Ia sa vedem daca s-a prins ceva de mine....
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/carte-1.jpg)
Buuuuuuuuuuun asa!
Acu' cine ma lumineaza si pe mine?! Lucretia, te rog mult, tradu-mi si mie ce reprezinta dracoveniile astea si daca-i de bine sau de rau...
Sincer, nu ma pricopsii pana acu', da' nu-i timpul pierdut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by dr_wise: Aug 24 2008, 03:10 PM

+Quote Post

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:14 PM