IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Astrograma / Harta Natala, Ce este aceea o astrograma?
Lucretia
post Aug 25 2008, 05:37 PM
Post #61

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,337

Scuze ca raspund atat de tarziu insa astazi am intrat pe forum
Wise, m-am uitat pe harta ta. ( Daca ora este cat mai exacta ) Esti Rac cu ascendent in Leu si Luna la inceput de Capricorn. Soarele tau se afla chiar la inceputul zodiei Racului. Daca te-ai fi nascut de exemplu mai devreme de ora 4 si ceva dimineata ai fi fost in zodia Gemenilor, dar asa, de la 4 si 20 el trece in Rac.

Se pare ca iti cam place sa conduci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si sa dai ordine. Si toate acestea datorita ascendentului in Leu si Lunii in Capricorn .
Iti place sa fii admirata si sa te aflii in centrul atentiei.

Ai Nodul Nord in Casa Carierei insa tot acolo ai si Luna Neagra. Asta inseamna ca pentru tine este importanta cariera in aceasta viata, dar uneori vei simti un fel de piedici cand vine vb de cariera. Ar mai fi totusi o chestie si iarasi vin sa intreb cat de exacta este ora de nastere pentru ca guvernatorul carierei este in casa a 4 a. Ceea ce ma face sa cred ca iti doresti o cariera dar pe de alta parte ai vrea si o familie. La urma urmei esti rac iar racii in general sunt mai familisti. Mai atrasi de mediul familial, de copilarie, etc.
In ceea ce priveste cariera, ti s-ar potrivi sa lucrezi intr-un domeniu ce-ti solicita personalitatea. Ai soarele la sfarsit de casa a 11 a, ceea ce inseamna ca ai posibiltatea de a aparea pe sticla, la televizor, in reviste etc. ( lucruri care tin de iesitul in public ).
Venus si Jupiter pe casa 1 te fac sa te indragostesi de tot ce este frumos, de arta. Ai mai putea lucra de asemenea intr-un astfel de domeniu - care tine de arta, frumos, de exprimarea creativitatii si a propriei personalitati.

Saturn in casa a 9 a imi arata ca in cea de-a doua parte a vietii vei avea o mai mare posibilitate de a calatori.
Nu prea imi place opozitia dintre Soare si Luna de pe harta ta. Poate insemna o neintelegere intre latura te feminina si cea masculina. De asemenea mai pot aparea conflicte in cuplul parintesc sau o neintelegere parinte-copil. ( Soarele este simbol pentru tata, iar Luna simbol pentru mama )

.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Aug 25 2008, 05:41 PM
Post #62

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,055

Dar poza mea ce zice? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Acum ca te-a prins, iti dai seama ca profitam de talentul si cunostintele tale, nu? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Lucretia
post Aug 25 2008, 06:10 PM
Post #63

Tratabil
**

QUOTE(Fanny @ Aug 25 2008, 06:41 PM) *
Dar poza mea ce zice? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Acum ca te-a prins, iti dai seama ca profitam de talentul si cunostintele tale, nu? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Fanny, tu esti Scorpion cu Ascendentul in Varsator si Luna la inceput de Taur.
Esti foarte profunda in sentimente ( putina superificialitate mai primesti din partea ascendentului ). Esti genul de persoana care ori iubeste, ori uraste. Se pare ca te atrag lucrurile noi, originale, care sunt altfel. Ai grija cu posesivitatea. Intr-o relatie lasa persoana de langa tine sa respire si incearca sa nu o conduci; lasa-i libertate de exprimare.
Si la tine este opozitia Soare - Luna insa este pe un orb mult mai mare si influenta pe care o simti este mai mica.
Tu ai Luna neagra in casa relatiilor si parteneriatelor. Insa pe langa aceasta Luna neagra mai ai Nodul Nord, Jupiter si Saturn. Pe de o parte vine Lilith si iti da un sut in relatii iar pe de alta parte vine Jupiter care iti da o mana de ajutor. Am impresia ca te atrag relatiile cu persoanele mai mature decat tine. Mature si inteligente.

Am sa-ti spun mai multe insa acum chiar nu mai am timp. Revin in seara aceasta sau maine.

later edit: apropo. Luna ta se afla la granita dintre Berbec si Taur. Esti sigura de ora de nastere. Ca daca se schimba ora si te-ai nascut mai devreme, este posibil ca luna ta sa treaca in Berbec si aici este vb mai putin de posesivitate si dorinta de a avea bani. Taurul este mai materialist si posesiv pe cand Berbecul este impulsiv si vulcanic.

+Quote Post
Fanny
post Aug 25 2008, 06:23 PM
Post #64

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,055

saru'mana! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Eu cred ca ora nasterii e corecta. Nu sunt impulsiva sau vulcanica. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) not me! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Posesivitate "detin", dar mai mult fata de lucruri decat fata de persoane.

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 25 2008, 06:41 PM
Post #65

Musafir

Si mie si mie! plizzzzzz (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 25 2008, 07:04 PM
Post #66

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu vreaau...Poate mai aflu ceva nou. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 25 2008, 08:30 PM
Post #67

Musafir

Lucretia propun sa le percepi o taxa modica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 25 2008, 08:49 PM
Post #68

Musafir

Multumesc, Lucretia.
Ora nasterii e "pe aproape", comunicata de mama, 07:30 am.
In general, ai cam nimerit-o...treaba aia cu calatoriile in partea a 2-a a vietii ma incanta tare mult...sper sa se realizeze.

+Quote Post
Lucretia
post Aug 26 2008, 11:31 AM
Post #69

Tratabil
**

QUOTE(Fanny @ Aug 25 2008, 07:23 PM) *
saru'mana! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Eu cred ca ora nasterii e corecta. Nu sunt impulsiva sau vulcanica. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) not me! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Posesivitate "detin", dar mai mult fata de lucruri decat fata de persoane.

Daca nu esti impulsiva inseamna ca este in taur luna.
Cu un soare in casa a 8 a ( mai spre sfarsitul casei a 8 a ce-i drept ) si Pluton tot pe casa a 8a pot spune ca vei trece prin multe transformari in aceasta viata. Chiar si in ceea ce priveste sexualitatea si relatiile tale sexuale.
Ai Neptun pe casa a 10 a. Interesant. Ti s-ar potrivit un job care ( ca si in cazul lui Wise ) sa-ti solicite creativitatea sau mai degraba spus sensibilitatea, intuitia si imaginatia. Prezenta lui Neptun pe casa a 10 a este deseori intalnita la actori, artisti, muzicieni si personalitati de televiziune pe care lumea ii considera fascinanti si interesanti; tocmai pentru ca Neptun face in general persoana enigmatica, misterioasa. Pe de alta parte, tot Neptun pe casa a 10a te poate face uneori sa visezi prea mult la o cariera sau sa-ti vezi cariera intr-un mod nerealist.
Fiind scorpion cu soarele in casa a 8 a ma gandesc ca ti s-ar potrivi si un job se psiholog. Oricum, scorpionii sunt din nastere buni psihologi. " Miros" imediat omul.

Cu luna pe casa a 2 a vei observa ca de-a lungul vietii vor aparea persoane de sex feminin in viata ta care te vor ajuta sa castigi bani. Adica, fie sa te ajute cu un proiect, loc de munca, un " ceva " care sa-ti solicite munca dar din care sa scoti profit.

Pe casa calatoriilor si a studiilor superioare ai trei planete. Sunt curioasa daca este vreuna din aceste planete, retrograda. Te poti uitat, pls sa-mi spui si mie daca este vreo planeta retrograda?

Ai o inconjunctie Venus de pe casa a 9 a si Luna de pe casa a 2a. Asta ma face sa cred ca nu prea esti genul de persoana care sa creada ca se pot scoate bani si din calatorii, adica sa calatoresti si sa faci bani in acelasi timp. Ai tendinta de a comparimenta cele doua domenii. Banii pe care trebuie sa-i castigi sunt bani pe care trebuie sa-i castigi iar calatoriile sunt alta poveste. Cel putin asa se interpreteaza inconjunctia.

later edit. Apropo, Combinatia Scorpion cu asc in Varsator as spune ca e potrivita si pentru astrologi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

QUOTE(angeldust @ Aug 25 2008, 09:30 PM) *
Lucretia propun sa le percepi o taxa modica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi face placere sa raspund, nu-i problema, insa e mai greu putin cu timpul, momentan.
Am sa raspund si celorlalte persoane in curand... don't worry.

QUOTE(dr_wise @ Aug 25 2008, 09:49 PM) *
Multumesc, Lucretia.
Ora nasterii e "pe aproape", comunicata de mama, 07:30 am.
In general, ai cam nimerit-o...treaba aia cu calatoriile in partea a 2-a a vietii ma incanta tare mult...sper sa se realizeze.

Cu placere. Defapt casa a 9 a este atat casa calatoriilor de lunga durata cat si casa studiilor superioare. Iarasi este posibil sa urmezi niste studii superioare, mai tarziu in viata.

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 26 2008, 02:56 PM
Post #70

Musafir

Scorpirescu asteapta cuminte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:12 PM