IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Astrograma / Harta Natala, Ce este aceea o astrograma?
chintesenta_raul...
post Aug 27 2008, 12:22 PM
Post #81

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Fanny, uite un motiv in plus sa imi faca Lucretia astrograma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa vedem de ce suntem asa diferite (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 27 2008, 04:45 PM
Post #82

Musafir

Si eu si eu si eu sunt scorpion (pentru cine nu o ghicit pana amu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) cu ascendent in varsator!!!!!

Lucre, sa stii ca ii posibil sa ma fi nascut si mai devreme de ora care am pus-o eu acolo de mi-o iesit poza aia ...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dupa ora 12 la pranz oricum.. Eu am pus 13.15. Nu tine mama minte nicicum cat era ceasu... atata stie ca era dupa pranz si tata lumea era satula si cica de aia as fi fost eu asa slaba si pricajita. Ceea ce nu mai este chiar valabil la ora actuala ar spune acum dosul si mijlocelul meu daca ar putea vorbi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Anjel, ia daca tot vrei tu sa faci ceva fa-ne o lista acolo cu numere ca la CAS la coada cu bilete de tratament pentru pensionari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Bei, mai tineti minte cand ne puneam pungutele la coada de la ulei inca de la 4 dimineata sa tinem rand? Phiii... ce vremuri, mamaie..

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Aug 27 2008, 04:59 PM
Post #83

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

bre, tu te-ai luat dupa mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tot la 13:15 sunt nascuta si eu si maica-mea la fel avea inainte momente de incertitudine si nu baga mana in foc pt ora nasterii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 27 2008, 05:53 PM
Post #84

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

si eu tot la 13 sunt nascuta, dar la si 50. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nah, ca ne potriviram si aici... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Lexie
post Aug 28 2008, 08:56 AM
Post #85

Musafir

Eu la 13:25 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 28 2008, 09:07 AM
Post #86

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eu la 13:15
Acus astept cuminte sa va faca Lucretia voua o interpretare si apoi ma bag si eu in seama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 28 2008, 09:28 AM
Post #87

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Conteaza atat de mult ora fixa? Maica-mea nu-si aduce aminte cu exactitate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si daca are importanta si locul nasterii: Tulcea, la peste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Lucretia
post Aug 28 2008, 05:25 PM
Post #88

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,337

Sweet Girl,

Esti Rac cu ascendent pe cuspida dintre Fecioara si Balanta si luna in Taur. Defapt vad ca ascendenul este chiar la inceput de Balanta insa daca e posibil sa te fi nascut mai devreme cu cateva minute, ascendentul trece in Fecioara. ( daca ar fi sa fie in fecioara atunci trebuie sa te recunosti in urmatoarea caracterizare: persoana care analizeaza tot, critica atat cu propria persoana cat si cu ceilalti si putin cam mult preocupata de curatenie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Cu cat analizez mai multe harti aici pe forum cu atat observ ca foarte multe dintre voi aveti pe casa a 10 a, cel putin o planeta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu pot decat sa spun ca sunt multe femei pe aici care tin la cariera.

Sweet. Pentru tine este interesanta combinatia de Soare in Zodia Racului. Se stie ca multe persoane in zodia racului sunt familiste. Pun familia pe primul plan. Pe deoparte tii la familie si la viata de familie, dar pe de alta parte, cu soarele si inca doua planete pe casa a 10 a ( adica Venus si Mercur ) esti genul de persoana care isi doreste o cariera. Ti s-ar potrivi o cariera intr-un domeniu care tine de lucrurile intelectuale ( Mercur ) si de frumos, artistic, creativitate ( Venus ). Cu luna in taur as spune ca esti putin mai materialista sau mai bine spus, ( probabil si tie iti place mai mult cum suna ) realista in ceea ce priveste castigurile financiare. Iti place viata buna ( ascendent in Balanta si luna in Taur ), iti place sa mananci bine, sa te imbraci bine ( desi cred ca esti si putin zgacita, uneori ), sa te simti bine tu si familia ta.

Chiar daca nu cred ca iti exprimi atat de des si de mult starile oscilante si sensibilitatea pe care le arata in general zodia racului ( asta datorita soarelui intr-o casa a unei zodii de pamant si luna tot intr-o zodie de pamant ) ai si tu unele astfel de momente si te sfatuiesc sa incerci sa le treci, pentru ca nu sunt bune nici pentru tine, nici pentru cei din jurul tau ( in special pentru cei din jurul tau pentru ca ajung sa nu te inteleaga si sa se intrebe de ce acum 10 minute zambeai si acum esti foarte trista ).
Esti o femeie care are nevoie de compania unui barbat, de o relatie. Te simti mai bine si mai sigura pe tine atunti cand ai o relatie, un barbat in care ai incredere si pe care stii ca te poti baza si de ce nu, langa care stii ca poti construi un viitor.

Ce nu prea imi place este acea Luna Neagra in casa a 10a insa avand in vedere ca ai si alte planete in aceasta casa eu zic ca nu este atat de nasoala aceasta pozitie.

Eu zic ca te vei simti cel mai bine atunci cand vei avea o familie, un sot pe care te poti increde si baza si in acelasi timp o cariera stabila.

Ce as dori sa mai adaug este faptul ca, ai tendinta de a-ti compartimenta viata. Pe fiecare domeniu din viata ta il pui intr-un sertar ( si asta datorita faptului ca ai cateva inconjunctii pe harta ). Nu e rau insa pe de alta parte uneori simti ca nu poti aduce impreuna, sau mai bine spus hai sa-ti dau un exemplu de pe harta ta: ai marte in leu casa a 11 a si neptun in casa a 4 a, in capricorn. Esti de parere ca nu poti avea niciodata o relatie care sa duca la casatorie, la o relatie stabila in familie, cu un barbat care este posibil sa faca parte din viata publica, care sa fie cunoscut. Posibil crezi ca viata sa va fi o piedica pentru stabilitatea familie. Chiar sunt curioasa ce spui la aceasta ultima observatie pentru ca am inceput de curand sa studiez aspectul de inconjunctie si incerc sa il inteleg.

+Quote Post
Cindy
post Aug 28 2008, 07:44 PM
Post #89

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mersi, Lucretia, esti o draguta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Foarte adevarate multe lucruri pe care le-ai spus!! Mai ales cele privind cariera, dar si fluctuatiile de stari.
In legatura cu ascendentul..eu sper ca e buna ora. Intr-adevar am tendinta de a analiza absolut tot din jurul meu si sa intorc lucrurile pe toate partile, dar cu curatenia...neeh, nu sunt prea ordonata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar mi-ar placea sa am lucrurile bine compartimentate, cum spuneai tu.

Sunt un rac putin atipic, pt ca nu sunt foarte atrasa de viata de familie si nici prea statornica. Imi place mai mult sa fiu libera.
In legatura cu ultima fraza, nu e neaparat adevarat. Dar, in momentul de fata, daca ai fi lasat doar fraza "Esti de parere ca nu poti avea niciodata o relatie care sa duca la casatorie, la o relatie stabila in familie", as fi fost de acord, fara sa conteze daca este sau nu persoana publica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar, daca tot am ajuns la relatii, ma marit sau nu cu unul bogat, cum spunea Angel?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post Aug 28 2008, 09:33 PM
Post #90

Musafir

Me too, me too, pliiihihiiiizzz! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:49 PM