IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Astrograma / Harta Natala, Ce este aceea o astrograma?
chintesenta_raul...
post Aug 29 2008, 09:22 AM
Post #91

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

stai la coada Lex (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lucretia, pick me, pick me please! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 29 2008, 09:29 AM
Post #92

Musafir

Bai, fetele, ce faceti... il dati la o parte pe scorpirescu? rrrr rrrrr (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lucretia
post Aug 31 2008, 11:11 AM
Post #93

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,337

Scorpirescu, ora de nastere este din pacate, foarte importanta. Se accepta o marja de cam o jum de ora. Eu stiam ca prin " Trutina lui Hermes " iti poti stabili ora cu aproximatie, insa nu stiu cat de eficienta este procedura pentru ca nu am studiat-o; am citit opiniile altor persoana care au studiat-o si nu pot spune ca au fost extrem de incantate. Ai putea merge la arhiva insa mai e o chestie. Nu sta nimeni sa scrie pe o foaie de hartie exact ora la care te-ai nascut... asta in cazul in care a scris cineva ora.

Dar hai sa incercam altfel, sa vedem in care din caracterizarile de mai jos, simti ca te regasesti?

Ascendentul in Varsator iti da o atractie pentru tot ce este nou, inovator, original. Pentru tot ceea ce tine de tehnologie, iar pe langa aceasta te face mai altruista. Spune-mi cum te intelegi cu persoanele din zodiile de aer?
Apoi pozitia lui Lilith, potrivit orei 13.15 ai Lilith in casa familiei. Au existat probleme in familia ta sau iti este/ti-a fost greu sa te casatoresti; au existat divorturi? Ar aparea neintelegeri in comunicare ( Lilith in Gemeni ) fie in familia in care te-ai nascut fie in familia pe care ti-ai intemeia-o.

Daca Lilith ar fi in casa a 5 a atunci ar aparea probleme in ceea ce priveste copiii si capacitatea de exprimare a creativitatii tale. Aici ar aparea neintelegeri in comunicarea cu, copiii tai.

Si ultima varianta. Daca Lilith e in casa a 3 a atunci apare dificultatea de a-ti exprima o ideea, de a spune ce gandesti, de a te exprima prin cuvinte; adica iarasi tine de comunicare, insa este vb de ceea ce tu incerci sa comunici. De asemenea, in cazul in care ai aceasta pozitie.. ai avut cumva probleme in scoala primara si generala ( probleme cu scoala vreau sa spun ) sau in calaltoriile de scurta durata (mai pot aparea probleme)?

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 31 2008, 10:25 PM
Post #94

Musafir

Phii ce-mi place...
Stai ca-ti spun acum:
1. Zodii de aer: gemeni, balanta, varsator. Tre sa spun ca foarte putine persoane am cunoscut in aceste zodii. Relatiile cu gemenii si varsatori au fost ... cum sa zic.. nici prea prea nici foarte foarte, adica nici nu ne-am dat in cap nici nu ne-am iubit la nebunie, am fost ok si relativ distanti. Pot sa zic ca m-am simtit la vremea respectiva inferioara lor (dar problema asta o am cu toata lumea, nu numai cu ei, deci nu cred ca se pune). Am avut o vreme o pasiune destul de indelungata, reciproca (cred), dar neconcretizata cu o balanta.
Atractie pentru nou, inovator, original.. nu stiu, n-am urmarit. Atractie pentru tehnologie .. asta s-ar putea, daca se pune aici ca aveam un fix (inclusiv rabdarea necesara) sa repar chestii cum ar fi televizorul, radioul Gloria (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , ceasul, etc., ca mi-a placut intotdeauna matematica si ce este lagat de ea si chiar si fizica.
Cat despre altruism, ca omu... cu totii suntem si altruisti si egoisti in situatii diferite. Daca am avut ocazia si am putut am ajutat si mi-a facut placere. Cu siguranta insa se poate si mai mult.
2. Ai mei au o casatorie fericita zic eu, reusita. Ma inteleg bine cu sora mea. Si cu ai mei daca nu intram in amanunte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) N-as putea spune ca mama mea e ce-a mai buna prietena a mea si ne spunem orice si etc. Suntem generatii diferite si in foarte multe chestii nu ne prea intelegem. Cum spuneam daca nu intram in amanunte, ne iubim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . In familia dinspre partea mamei au fost mai multe probleme: o sora a mamei a divortat dupa 20 de ani de batai si ameninari cu cutitul la gat, un frate nu s-a casatorit niciodata, bunicii s-au certat si si-au dat in cap tata viata. In familia dinspre partea tatalui e mult mai frumos si mai bine, pace si armonie.. Eu am 30 de ani si nu sunt casatorita, n-am copii si nici n-am nu stiu ce relatii minunate la activ. Nu-s mandra de mine, dar asta e. Deci, da as putea spune ca am probleme in a lega relatii afective cu persoane de sex opus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
3. Nu stiu ce sa zic de exprimarea creativitatii. Eu nu cred ca sunt o persoana foarte creativa. Sunt un fel de antitalent intr-o gramada de zone.
4. Dificultatea de a-mi exprima ideile. Si asta cred ca s-ar potrivi, mai ales oral - nu prea imi gasesc cuvintele. In scris cat de cat ma descurc si reusesc sa imi argumentez ideile.
5. In scoala generala si primara pot sa spun ca n-am avut deloc probleme. Am fost un copil cuminte, premiant si mergeam la olimpiade. Imi era foarte usor sa invat si retineam orice. Chestia asta s-a mai estompat insa in timp dupa liceu si facultate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nici in calatoriile scurte nu-mi amintesc nici o problema.

Um? Care-i verdictul?

+Quote Post
angeldust
post Sep 1 2008, 08:34 AM
Post #95

Musafir

Ioooi, scorpirescu si problemele de exprimare sa fim seriosi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O fi acu o diferenta intre scris si real-life ca doar si la mine este, dar nici chiar asa mare nu cred. Pe forum esti o prezenta asa spumoasa si plina de viata, nu cred ca in real-life esti o pampaloaica ce nu scoate 2 cuvintele.
Iar creativitate mie mi se pare ca ai din plin cand vine vorba de scris, chiar cred ca te-ai putea apuca de scris la modul serios si sa ai succes.

+Quote Post
Lexie
post Sep 1 2008, 11:21 AM
Post #96

Musafir

Vreau si euuuu! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Lucretia, da-ne numere de ordine, sa nu ne paruim pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 1 2008, 11:29 AM
Post #97

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

si eu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 2 2008, 05:06 PM
Post #98

Musafir

Gata am studiat topicul si vi-am dat numere de ordine, ca sa ii usurez munca Lucretiei:

Deci au ramas "neservite" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) in ordinea in care s-au anuntat :

1. Lexie
2. Nimphe
3. Chinte
4. Roxana (desi nu a furnizat datele necesare inca)
5. Szimczi
6. Philia (cu aceeasi mentiune ca la Rox)

Cand am vreme o sa postez in dreptul lor si datele ca sa nu mai trebuiasca sa cauti prin tot topicul.
Ai de lucru pe 5 luni Lucretia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 2 2008, 05:27 PM
Post #99

Musafir

Pai eu nu mi-am datele, ca-mi astepam cumintica randul. Dar sa nu le uit totusi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) 10 iulie 1978, orele 18:30.

+Quote Post
rozy
post Sep 2 2008, 05:34 PM
Post #100

Musafir

24 decembrie 1987, ora 15.25 (aproximativ (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) , Galati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

This post has been edited by rozy: Sep 2 2008, 05:35 PM

+Quote Post

11 Pages V  « < 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:36 PM