![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Bebi, sa-ti traiasca fratiorul si sa fie sanatos, dar sa stii ca n-am inteles nimic...A avut 3,700 la nastere, foarte bine, un copil normal, dar acum cat are? cate luni si ce greutate? De unde ai tras concluzia ca e gras? Poate ma lamuresti si pe mine... a scris in alta parte cum k fartiorul ei are acum, la 2 luni juma 7 kile nu stiu cat...ceea ce inseamna c intr-adevar este cam grasut, dar pentru ca este alaptat numia la san, deocamdata nu are ce-i face... |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
exact cum a spus elle_ni are 2luni jumate si are 7kg la nastere a avut 3kg 700. mie imi place cum e ca il pot zgandari asa si ma joc cu el ::)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 31 Joined: 25-October 06 Member No.: 645 ![]() |
million dollar baby(IMG:http://i123.photobucket.com/albums/o287/freedom_023/picbio25-a.jpg)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 9-May 07 From: Arad Member No.: 1,624 ![]() |
Si eu am un baietel de 3 luni a avut la nastere 3,500 kg, iar acum are 6,3oo kg, dar nu mi se pare ca ii gras, eu cred ca ii foarte bine, mananca laptic de mama.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa diagrama aia stas greutatea medie ar fi 6kg, deci e numai bine.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 23-March 08 From: cluj Member No.: 3,532 ![]() |
Daca bebelusul pare sanatos, e vioi, mananca si doarme bine, inseamna ca este ok, nu e cazul sa ne stresam daca e sau nu gras sau slab.
Cand am avut fetita eram superstresata, o cantaream tot timpul, facusem si grafic sa vad daca e curba de crestere ascendenta. Intram in panica daca mi se parea ca nu a crescut suficient. De fapt, cantarul era de vina, arata valori diferite pentru ca bebe nu statea cuminte, dadea din maini si picioare. Acum cu al doilea copil m-am linistit, il cantaresc o data pe saptamana si constat cat de mult a crescut cand vad ca ii raman mici hainutele. Deci, dragi mamici, chiar daca vi se pare ca bebe e mai grasut, stati linistite, inseamna ca mananca bine si ca laptele vostru e cel mai bun pt el. Are timp sa tina diete si cure de slabire cand o sa creasca!!! Sa fiti sanatoase si voi si bebelusii! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Gata, am gasit topic deja creat de alte mamici. Aici putem povesti in voie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Eu deocamdata doar am sa va citesc si am sa iau notite (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Salutare mamici! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Inainte de a incepe sa vorbim vreau sa va zic urmatoarele: la cel mai mica chestie care vi se pare suspecta la bebelusul vostru mergeti la doctor. La al meu mi s-a parut intr-o zi ca are cuculetul umflat, dar restul lumii zicea ca am eu probleme. Nu m-am luat dupa ei si am fost la medic, avea fimoza. Noroc ca am dat peste un doctor bun si ne-a zis sa incercam intai ceai de musetel si rivanol si abia apoi la cutit daca nu trece. Acum bebe e ok si speram sa nu mai avem probleme. Daca apar chestii gen temperatura sau mai stiu eu ce, nu tratati acasa, mergeti la doctor. O prietena a noastra avea fata temperatura 39 si ea vroia sa ii dea nurofen ca sigur ii scade, ca se poate sa fie de la dinti. Cred ca face saptamana de cand e internata cu fata. Deci nu e de joaca. Sper ca ati inteles si ce am scris si cer scuze daca stiati toate acestea, dar m-am gandit ca e mai bine sa repetam de zeci de ori astfel incat sa nu uitam cand intram in panica. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Asta am patit-o si eu cu cuculetul. I-am facut multe bai in lighean cu ceai de galbenele si pana a doua zi cand am fost la medic ii trecuse. Tot de ceai si rivanol mi-a spus si pana la 2 ani sa nu-i facem nimic. Acum e bine, m-am speriat foarte tare atunci.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:33 PM |
|