IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jocurile Olimpice 2008, Beijing
scorpirescu
post Aug 9 2008, 05:12 PM
Post #11

Musafir

Da, si il mai avem pe Dragulescu la sol si sarituri, Stanescu la inele si Koczi la sarituri si individual compus. Parca era posibil si Popescu Daniel la individual...
De Valentin Preda ce stiti? S-a calificat la Breaststroke sau nu? N-am prins (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Le asteptam pe fete la gimastica!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Aug 9 2008, 05:15 PM
Post #12

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Preda iesise pe locul 3...Probabil s-a calificat. Dar nu am vazut nici eu...

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 9 2008, 05:39 PM
Post #13

Musafir

Da, am vazut sieu ca a iesit pe locul 3 in runda lui, dar nu se stia daca s-a calificat. Si nu a mai spus nimeni nimic. Mr.

+Quote Post
flirtationship
post Aug 9 2008, 05:51 PM
Post #14

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,406

am vazut eu aiurea sau transmisiunea in direct de la gimnastica fete e la 5 dimineata?
si nici reluarea nu am vazut-o in program...
ar fi chiar o tampenie (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 9 2008, 05:54 PM
Post #15

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

De la 5.00 este... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
flirtationship
post Aug 9 2008, 06:00 PM
Post #16

Contaminat
*

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nasol!

+Quote Post
Fanny
post Aug 10 2008, 01:42 AM
Post #17

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Oare d-asta m-am trezit eu la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca nu ma repune o noua repriza de somn pana la 5, va povestesc eu ce s-a intamplat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Am vazut la stiri premierea Alinei! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 10 2008, 05:11 AM
Post #18

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Raportez! N-am adormit, dar privesc destul de nedumerita la tv. Nu inteleg cum se puncteaza, vad ca e un plafon maxim pentru orice exercitiu si sincer, nu pot sa fac o diferenta intre gimnasta x si y. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Singurul lucru de facut e sa ascult comentariile si sa astept clasamentul final. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

PS: N-as numi dovada de egoism declaratia unei foste sportive care ne-a umplut inimile de mandrie si a ridicat cota Romaniei la cote inimaginabile, pe cand avea 14 ani. Eu ii dau dreptate: gimnastica era mult mai usor de inteles notand-o ca la scoala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 10 2008, 11:57 AM
Post #19

Musafir

Am urmarit si eu putin azi dimineata J.O si ma uitam ca bou la poarta noua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu inteleg nimic din sistemul asta de notare.
Are cineva rabdare sa imi explice si mie? Care e nota maxima?

+Quote Post
flirtationship
post Aug 10 2008, 12:02 PM
Post #20

Contaminat
*

da...corect! chiar era mult mai usor de inteles vechiul sistem de notare, dar exprimarea ei a fost pe langa...s-a inteles mai degraba ca EA nu e de acord cu asta pt ca ii scade oarecum valoarea acelui 10 si chestia asta nu are cum sa se intample...nadia e nadia, 10-le ala ramane primul 10... pur si simplu trebuia sa-si construiasca declaratia altfel, sa fi pus accentul pe faptul ca sistemul asta nou e prea alambicat si imposibil de inteles de catre telespectatorii simpli.
acum ma uit pe tvr2...e tot gimnastica feminina, cica in direct (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) romania nu-i pe acolo, dar din ce am vazut pana acum se rateaza la greu, echipe slabe, gimnaste mediocre....parca nu mai sunt ca cele de acum cativa ani care faceau exercitii perfecte si se lipeau pe covor....

+Quote Post

12 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 10:19 PM