![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, ce mai faceti? Ati abandonat olimpiada?
Baietii la canoe simplu si dublu 500m s-au calificat azi in finala. Si se descurca foarte bine baietii. Bravo! Florin Mironciuc s-a calificat in finala si la 1000m. Mai avem doua finale azi: 14.20 Aruncarea sulitei 15.25 Triplu salt baieti. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ma simt tare vinovata. Nu acordasem atentie povestii lui Dragulescu si abia azi am prins-o si m-a impresionat teribil.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, am inteles ca se imprumutase cu 40.000 de euro sa isi poata opera fetita la Viena in speranta ca din prima de la olimpiada sa isi plateasca datoriile.
Se pare ca s-a strand totusi suma, jumatate de la guvern si jumatate de la un afacerist anonim. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Au venit ajutoare din mai multe parti, a anuntat sotia lui ca o firma le-a oferit 5.000 de euro, iar o persoana impresionata de caz le-a donat 10.000 de euro. In felul asta vor putea urma si tratamentul cu fetita, la Viena. In 8-10 luni va auzi normal si va invata sa vorbeasca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Imi dau lacrimile cand aud de copilasi care sufera. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mie mi-au dat lacrimile cand am auzit ca el isi dorea aurul, doar pentru banii pe care i-ar fi primit. M-am cutremurat cand m-am gandit ca se poate ca un sportiv de talia lui sa nu aiba bani sa isi trateze copilul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact, Philia. La noi sportivi de talia lui abia au dupa ce bea apa, cu sanatatea distrusa la 30 de ani, uitati de toti. Si se ridica pudicii sa faca scandal si sa se oripileze ca unii pozeaza pentru reviste japoneze.
|
|
|
![]()
|
|
Mare dreptate ai, Scorpi. Mi-ai amintit de cazul Laviniei Milosevici care s-a chinuit o gramada pentru a-si opera fetita in China. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu habar n-aveam de lucrurile astea... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
JO 2008 - Sandra Izbaşa a devenit campioană olimpică la sol Gimnasta română Sandra Izbaşa a devenit campioană olimpică, după ce s-a clasat astăzi pe locul întâi în finala de la sol a concursului individual pe aparate, informează site-ul oficial al competiţiei de la Beijing. Izbaşa, dublă campioană europeană la acest aparat, în 2006 şi 2008, a obţinut nota 15.650, fiind urmată în clasament de două sportive din SUA: Shawn Johnson-15,500 şi Anastasia Liukin-15,425. În urma acestei performanţe, România are 8 medalii la actuala ediţie a JO de la Beijing: 4 de aur, 1 de argint şi 3 de bronz. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Diana, trebuie sa treci pe aici mai des. Sandra a luat aurul pe 17 august, acu vreo 4 zile si-am topait atunci intr-o hora a bucuriei pe aici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asa-mi trebe ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:10 AM |
|