![]() ![]() |
| kalua |
Aug 16 2008, 05:03 PM
|
|
Musafir |
Mr. kalua a zis ca arata de-acum semne de slabiciune: medalie de aur, dar fara nou record mondial. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si acum, fie vorba intre noi, cam chinuita medalia asta in comparatie cu celelalte: numai o sutime de secunda mai repede decat croatul. Mi-am pierdut barbatul de musteriu: ochii ii sunt lipiti de tv: atletiiiiism! Si chitcaie si l-au dat si lacrimile cand a castigat jamaicanul cu un nou record mondial la sprint de 100m. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De-aia-i el mai bun decat mine la Trivial Pursuit, sectia sport. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) L-ati vazut pe brazilianul Cesar Cielo Filho ce nu se mai oprea din plans pentru ca a castigat la inot (100m, stil liber) prima medalie de aur? Impresionant. |
|
|
|
| bulina |
Aug 17 2008, 03:59 AM
|
|
Musafir |
Constantina Tomescu-Dita!!!!
Absolut incredibila!!! A rescris istoria maratonului, Aur detasat la 38 ani. O adevarata inspiratie! |
|
|
|
| scorpirescu |
Aug 17 2008, 08:37 AM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/dance.gif) la la la la
|
|
|
|
| Lexie |
Aug 17 2008, 10:03 AM
|
|
Musafir |
Deci a mai luat o romanca aur la maraton? Me dizzy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [Edit: Am vazut acum reluarea, she fuckin ruled!!!!]
EU astept cu nerabdare sa vad ce fac romanii la canotaj, handbal si gimnastica. O sa-mi rod unghiile! Si bineinteles, ce face Phelps (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Hai ROMANIA!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) |
|
|
|
| kalua |
Aug 17 2008, 10:43 AM
|
|
Musafir |
Am vazut si eu maratonul asta-noapte, nu va spun ce impresionata am fost! Pe la kilometrul 40 spunea comentatorul neamt ca daca se intampla cumva ca Tomescu-Dita sa nu castige, toti maratonistii se vor inclina in fata ei. Dom'le, cum a reusit peste jumatate de maraton sa fie nu in fata, ci hat, departe, fruntasa. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Aug 17 2008, 10:45 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Īnotătorul american Michael Phelps a cucerit duminică a 8-a medalie de aur la actuala ediţie a JO de la Beijing, şi a stabilit un nou record olimpic, după ce a terminat primul cu ştafeta de 4x100 de metri mixt, informează site-ul oficial al competiţiei.
Phelps a doborāt astfel recordul compatriotului său Mark Spitz, cel care cāştigase 7 medalii de aur la o singură ediţie a JO, īn 1972, la Munchen. SUA a cāştigat proba de 4x100 de metri mixt, īn care Phelps a īnotat īn procedeul fluture, cu timpul de 3:29.34, nou record mondial, pe locul 2 s-a clasat Australia cu 3:30.04, iar pe 3 a venit Japonia cu 3:31.18. NewsIn |
|
|
|
| kalua |
Aug 17 2008, 10:45 AM
|
|
Musafir |
Am mai vazut o chestie in premiera la maratonul asta: Paula Radcliffe s-a dus la marginea strazii si-a facut un pipi. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Asa, pe la mijlocul distantei. |
|
|
|
Aug 17 2008, 10:48 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Norvegia ne-a batut cu 24 la 23 la handbal! Suntem pe locul 2 in grupa.
NewsIN: Romānia s-a clasat pe locul secund, cu 8 puncte, iar īn sferturile de finală ale competiţiei o va īntālni marţi, 19 august, pe ocupanta locului 3 din Grupa B (Coreea de Sud sau Ungaria). Din grupa Romāniei a mai rămas de disputat jocul Franţa-China, dar rezultatul nu poate modifica podiumul. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Kalua! faza cu Radcliffe e prea tare! |
|
|
|
| kalua |
Aug 17 2008, 11:05 AM
|
|
Musafir |
Clasamentul pe tari la medaliile de aur arata asa momentan:
1 China 29 2 USA 17 3 UK 10 4 Germania 9 5 Australia 8 6 Corea de Sud 7 7 Japonia 7 8 Italia 6 9 Rusia 5 10 Ucraina 5 11 Franta 3 12 Romania 3 |
|
|
|
Aug 17 2008, 11:18 AM
|
|
|
doar bronz la canotaj 8+1 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
SUA-aur si Olanda-argint. Olandezele ne-au depasit cu doua sutimi de secunda. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd November 2025 - 12:01 AM |
|
|