IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jocurile Olimpice 2008, Beijing
kalua
post Aug 16 2008, 05:03 PM
Post #51

Musafir

Mr. kalua a zis ca arata de-acum semne de slabiciune: medalie de aur, dar fara nou record mondial. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si acum, fie vorba intre noi, cam chinuita medalia asta in comparatie cu celelalte: numai o sutime de secunda mai repede decat croatul.

Mi-am pierdut barbatul de musteriu: ochii ii sunt lipiti de tv: atletiiiiism! Si chitcaie si l-au dat si lacrimile cand a castigat jamaicanul cu un nou record mondial la sprint de 100m. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De-aia-i el mai bun decat mine la Trivial Pursuit, sectia sport. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

L-ati vazut pe brazilianul Cesar Cielo Filho ce nu se mai oprea din plans pentru ca a castigat la inot (100m, stil liber) prima medalie de aur? Impresionant.
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Aug 17 2008, 03:59 AM
Post #52

Musafir

Constantina Tomescu-Dita!!!!
Absolut incredibila!!!

A rescris istoria maratonului, Aur detasat la 38 ani. O adevarata inspiratie!

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 17 2008, 08:37 AM
Post #53

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/dance.gif) la la la la

+Quote Post
Lexie
post Aug 17 2008, 10:03 AM
Post #54

Musafir

Deci a mai luat o romanca aur la maraton? Me dizzy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [Edit: Am vazut acum reluarea, she fuckin ruled!!!!]

EU astept cu nerabdare sa vad ce fac romanii la canotaj, handbal si gimnastica. O sa-mi rod unghiile! Si bineinteles, ce face Phelps (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Hai ROMANIA!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2008, 10:43 AM
Post #55

Musafir

Am vazut si eu maratonul asta-noapte, nu va spun ce impresionata am fost! Pe la kilometrul 40 spunea comentatorul neamt ca daca se intampla cumva ca Tomescu-Dita sa nu castige, toti maratonistii se vor inclina in fata ei. Dom'le, cum a reusit peste jumatate de maraton sa fie nu in fata, ci hat, departe, fruntasa. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 17 2008, 10:45 AM
Post #56

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Īnotătorul american Michael Phelps a cucerit duminică a 8-a medalie de aur la actuala ediţie a JO de la Beijing, şi a stabilit un nou record olimpic, după ce a terminat primul cu ştafeta de 4x100 de metri mixt, informează site-ul oficial al competiţiei.
Phelps a doborāt astfel recordul compatriotului său Mark Spitz, cel care cāştigase 7 medalii de aur la o singură ediţie a JO, īn 1972, la Munchen.
SUA a cāştigat proba de 4x100 de metri mixt, īn care Phelps a īnotat īn procedeul fluture, cu timpul de 3:29.34, nou record mondial, pe locul 2 s-a clasat Australia cu 3:30.04, iar pe 3 a venit Japonia cu 3:31.18.
NewsIn

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2008, 10:45 AM
Post #57

Musafir

Am mai vazut o chestie in premiera la maratonul asta: Paula Radcliffe s-a dus la marginea strazii si-a facut un pipi. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Asa, pe la mijlocul distantei.

+Quote Post
Fanny
post Aug 17 2008, 10:48 AM
Post #58

Moderator Global

Norvegia ne-a batut cu 24 la 23 la handbal! Suntem pe locul 2 in grupa.

NewsIN: Romānia s-a clasat pe locul secund, cu 8 puncte, iar īn sferturile de finală ale competiţiei o va īntālni marţi, 19 august, pe ocupanta locului 3 din Grupa B (Coreea de Sud sau Ungaria). Din grupa Romāniei a mai rămas de disputat jocul Franţa-China, dar rezultatul nu poate modifica podiumul.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Kalua! faza cu Radcliffe e prea tare!

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2008, 11:05 AM
Post #59

Musafir

Clasamentul pe tari la medaliile de aur arata asa momentan:
1 China 29
2 USA 17
3 UK 10
4 Germania 9
5 Australia 8
6 Corea de Sud 7
7 Japonia 7
8 Italia 6
9 Rusia 5
10 Ucraina 5
11 Franta 3
12 Romania 3

+Quote Post
Fanny
post Aug 17 2008, 11:18 AM
Post #60

Moderator Global

doar bronz la canotaj 8+1 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
SUA-aur si Olanda-argint. Olandezele ne-au depasit cu doua sutimi de secunda.

+Quote Post

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd November 2025 - 12:01 AM