![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragulescu a dat cu fundul de pamant! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Spunea comentatorul ca are cea mai complicata evolutie dintre toti participantii. Pacat ca s-a intamplat pocinogul, iese din discutia vreunei medalii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ratat astazi de numa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si aveam asa mari sperante. Of.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si Sandra ce a facut?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Gimnasta rusă Anna Pavlova a fost notată cu zero la a doua săritură din cadrul concursului pe aparate de la Jocurile Olimpice de la Beijing, deoarece nu a prezentat o săritură diferită faţă de prima, informează Mediafax. La prima săritură, Pavlova a primit nota 15.625, în timp ce la a doua a fost notată cu zero şi astfel a avut un total de 7.812. Sandra intra in concurs la 15.15... adica in vreo 10 minute. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pavlova a prezentat alta saritura decat cea anuntata, asa au zis nemtii.
Boahhh, ati vazut premierea maratonistelor? In timp ce se arunca cu greutatea exact langa ele? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Greutatea aia (de 7 kg, plus viteza pe care o are) a cazut la vreun metru de podium! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si binenteles c-am tras un bocet la imnul Romaniei. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma enervez de numa numa, astia aici au dat numai sariturile unde bineinteles noi nu am avut pe nimeni (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Finala feminina la celelalte aparate(sol, barna, paralele) a fost? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aur pentru Sandraaaa!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sandra Izbasa - AUR la sol! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/dance.gif) supeeeeeee, Sandra!!!! Nu a miscat un pas la aterizari. Perfect! Cred ca a avut o dezechilibrare la niste salturi pe acolo, dar mascata si redresata foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sintezand:
Izbaşa a adus României cel de-al patrulea titlu olimpic la JO de la Beijing, după judoka Alina Dumitru (categoria 48 kg), canotoarele Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu (dublu rame fără cârmaci) şi atleta Constantina Diţă Tomescu (maraton). România a mai câştigat până în prezent la competiţia de la Beijing o medalie de argint (Ana Maria Brânză la spadă) şi trei de bronz (echipa feminină de gimnastică, sabrerul Mihai Covaliu şi echipajul feminin de 8+1). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:04 AM |
|