IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jocurile Olimpice 2008, Beijing
bulina
post Aug 18 2008, 03:08 AM
Post #81

Musafir

Scorpi sper sa iti mearga asta caci se vad excelent toate live, fara comentarii:

http://www.cbc.ca/olympics/
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 18 2008, 09:10 AM
Post #82

Musafir

Mrgh ... video not available in my area. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Probabil e valabil numai pentru Canada.

+Quote Post
Lexie
post Aug 18 2008, 09:55 AM
Post #83

Musafir

Scorpi, de unde iei tu programul asa de detaliat? Me wants (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
happyCat
post Aug 18 2008, 10:09 AM
Post #84

Musafir

Kalua, Paula Radcliffe a mai facut ea pipi pe marginea drumului si la alt maraton. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 18 2008, 10:19 AM
Post #85

Musafir

Inseamna ca s-a simtit ca la ea acasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe de o parte, nah, ce sa faci daca-ti vine, trebuie sa te usurezi. Pe de alta, ma gandesc ca se poate manipula corpul astfel incat sa nu-ti trebuiasca, sunt sportivi profesionisti, nu se joaca. Astia care au filmat-o n-au stiut in ce scop se duce ea la marginea drumului si cand si-au dat seama n-au stiut cum sa miste camera inspre alt punct. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 18 2008, 10:22 AM
Post #86

Musafir

De pe site-ul oficial al jocurilor olimpice. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://en.beijing2008.cn/

si am facut selectie numai cu competitiile la care participa romani.

Ha! Ni, ca chiar ei dau online jocurile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cool!

Am inteles ca la triplu salt concurentul nostru s-a calificat mai departe. La aruncarea ciocanului nu ne-am calificat.

+Quote Post
kary_pink
post Aug 18 2008, 12:40 PM
Post #87

Musafir

Robert Stanescu locul 7 la finala pe inele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Si eu doar cu atat trebuie sa ma multumesc in privinta privitului olimpiadei la gimnastica pentru ca italienii dau doar aparatele unde participa ei. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Hai Steliana (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Hai Marian, hai Flavius (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

later edit: Nu pot sa cred, uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se pare ca am parte de bucuria de a privi si celelalte aparate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

later later edit: bucuria mea a durat doar 5 minute (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Lexie
post Aug 18 2008, 01:13 PM
Post #88

Musafir

Steliana Nistor e clar ca a ratat podiumul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A avut nota de 15,575 (parca), un exercitiu destul de modest. E batalie mare pe primele locuri, evolueaza ultima gimnasta acum.

S-a terminat. Suntem pe locul 7 la finala de la paralele. Nu-i nimic, ii spulberam la Londra.

+Quote Post
bulina
post Aug 18 2008, 02:07 PM
Post #89

Musafir

Offfffffffff ca io am crezut ca se ia in considerare doar saritura cu nota mare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Prima saritura a lui Marian a fost superba 16.800.
Pacat de ratare.....

Scorpi, pare rau ca nu se vede dar sigur sunt la fel site-uri pt. Europa..

This post has been edited by bulina: Aug 18 2008, 02:09 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 18 2008, 02:15 PM
Post #90

Musafir

A ratat si Koszi si Dragulescu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si asa bine facuse prima saritura de 16.800. Offff

Nicoleta Grasu a ratat si ea finala. Nu stiu de ce stiam ca se calificase si azi era finala... v-am indus in eroare, scuze.

In schimb ne-am calificat in finala la canoe dublu si in semifinala la canoe simplu.

Kari, uita-te pe site-ul oficial ala ce l-am scris eu mai sus in dreapta alegi tara de unde te uiti si sunt in direct jocurile olimpice. Unde scrie olimpic video. Emite pe 12 canale, te uiti la ce sport vrei. Cred ca e absolut tot. Eu am vazut azi tot de la servici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt o nesimtita. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Diseara va scriu detaliat programul romanilor de maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:18 AM