IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 8 9 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> Jocurile Olimpice 2008, Beijing
kary_pink
post Aug 18 2008, 08:55 PM
Post #91

Musafir

Scorpi multumesc pentru intentia buna dar eu nu pot folosi site-ul pentru a vedea online.

Pe Steliana nu am apucat sa o vad pentru ca au dat italienii publicitate si jurnal in timpul prestatiei ei, in schimb i-am vazut pe baieti. Mi-au dat lacrimile la cazatura lui Dragulescu. Imi pare rau pentru el, merita o retragere cu glorie. Eu am speranta ca maine urcam pe podium. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 18 2008, 10:07 PM
Post #92

Musafir

Programul romanilor de maine:

04.00 Aruncarea sulitei feminin - calificari: Monica Stoian

04.40 Saritura in lungime feminin - calificari: Viorica Tigau

05.00: Lupte libere masculin 55kg - optimi: Petru Toarca

05.21 200m feminin - runda 1: Ionela Tarlea

05.40 Aruncarea sulitei feminin - calificari: Felicia Moldovan Tilea

07.15: Tenis de masa - runda 1: Elisabeta Samara

09.15 Handbal feminin - sferturi: Romania - Ungaria

11.10 - 11.40 Canoe simplu 500m masculin - calificari: Florin Georgian Mironciuc

12.30 - 12.50 Canoe dublu 500m masculin - calificari: Iosif Chirila si andrei Cuculici

13.43 Barna - finala: Gabriela Dragoi

14.00 200m feminin - runda 2: Ionela Tarlea (daca se califica)

15.31 Box 60kg - sferturi : Georgian Popescu

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 19 2008, 09:53 AM
Post #93

Musafir

04.00 Aruncarea sulitei feminin - calificari: Monica Stoian // Nu s-a calificat.

04.40 Saritura in lungime feminin - calificari: Viorica Tigau // Nu s-a calificat.

05.00: Lupte libere masculin 55kg - optimi: Petru Toarca // Nu s-a calificat.

05.21 200m feminin - runda 1: Ionela Tarlea // S-a calificat pentru turul 2.

05.40 Aruncarea sulitei feminin - calificari: Felicia Moldovan Tilea. // S-a calificat in finala.

07.15: Tenis de masa - runda 1: Elisabeta Samara. // S-a calificat pentru turul 2.

09.15 Handbal feminin - sferturi: Romania - Ungaria. // (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am fost eliminati. S-a calificat Ungaria.

Si la aruncare adiscului ieri o alta medalie de aur de care eram aproape siguri si am ratat-o. Mai ai si cate o zi din aia in care nimic nu-ti iese, dar ii super nasol cand se intampla sa fie fix cand aveai mai multa nevoie ... si dupa 4 ani de munca pe branci. Saracuta Nicoleta, era asa necajita.
Si asa imi pare rau pentru Dragulescu care dupa 8 luni cat nu a mai putut sa se antreneze din cauza problemelor medicale s-a intors fix numai pentru aceste jocuri olimpice. Merita acest titlu, singurul care ii lipsea.

+Quote Post
Roxana_
post Aug 19 2008, 10:26 AM
Post #94

Musafir

Scorpi, multumim de informatii.
Si mie imi pare rau de Dragulescu, mai ales c-am auzit c-are fetita bolnava.
Nu-mi vine sa cred ca ne-au batut unguroaicele la handbal. Urata treaba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Aug 19 2008, 01:23 PM
Post #95

Musafir

Gabriela Dragoi, locul 5 in finala la barna. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
bulina
post Aug 19 2008, 02:23 PM
Post #96

Musafir

pentru fetele handbaliste (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 19 2008, 03:47 PM
Post #97

Musafir

Baietii la canoe simplu su dublu s-au calificat in semifinale.
Ionela Tarlea si Georgian Popescu au fost eliminati.

Bravo pentru Gabriela Dragoi care si-a facut bine exerciutiul.

Eu sper ca Marian Dragulescu sa revina, chiar daca numai pentru a participa numai la unele aparate, cum ar fi sariturile. Si sa-si atinga visul! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Steliana Nistor ne promite ca la Londra o sa rupem tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E o draguta.

Sper ca participarea noastra destul de slabuta la aceasta olimpiada sa ne motiveze sa facem mai mult data viitoare, sa revenim in forta la toate sporturile la care noi faceam legea!

La Atena fetele de la gimnastica au luat aurul la echipe, aur la sarituri, aur si argint la sol si aur si bronz la barna. Deci numai gimnastica ne-a adus cam cat avem pana acum la toate sporturile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eh.

Sa nu mai amintim participarea Romaniei din 1984 cand am avut 53 de medalii din care 20 de aur si ne-am situat pe locul 3 pe natiuni. adevarat, atunci nu a participat Rusia, dar...

+Quote Post
Fanny
post Aug 19 2008, 04:05 PM
Post #98

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu imi aduc aminte ce frumos a fost podiumul de la Sydney la gimnasica individual: Raducan, Amanar si Olaru. Binenteles ca bucuria a tinut putin, ca s-a declansat scandalul cu Nurofenul luat pentru gripa, dar momentul acela cand s-au ridicat 3 steaguri ale Romaniei a fost glorios. Imi dau lacrimile, amintindu-mi ce mandrie am simtit.

+Quote Post
Fanny
post Aug 19 2008, 06:14 PM
Post #99

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de la Beijing, după 11 zile de competiţie:
China 76 de medalii dintre care 43 de aur
SUA - 79 de medalii dintre care 26 de aur
Marea Britanie - 33 de medalii, 16 de aur
Australia - 35 de medalii, 11 de aur
Germania - 28 de medalii, 11 de aur
Rusia - 36 de medalii, 10 de aur
.
.
.
Romānia - 8 medalii, 4 de aur

Sursa: Mediafax
Clasamentul e facut in functie de aurul castigat si nu de numarul medaliilor. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 19 2008, 11:19 PM
Post #100

Musafir

Programul de maine:

05.40 Lupte libere baieti 74kg - optimi: Gheorghita Stefan

10.50 Canoe simplu 1000m masculin - semifinala: Georgian Florin Mironciuc

14.00 Sarituri in apa, platforma 10m fete - calificari: Ramona Ciobanu

+Quote Post

12 Pages V  « < 8 9 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 08:03 AM