![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
hm..,nu m-am gandit la asta....,voi face o proba sa vad cat mare/mic,greu /usor este.... (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
Nu-i prea mult din 28 + trandafiri? Al meu a avut 15 fire, si a fost "just fine".... Sa nu te doara mana de la el...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Bebe, ia-ti tu ce-ti place mai mult, nu e musai sa fie natural. Al meu a fost tare tipator, nasa vroia sa-mi faca de trandafiri sau alte flori suave, nu ca nu mi-ar fi placut dar eu am vrut ceva colorat si de vara...si mi-am facut din gerbera portocalii cu niste bumbi verzi, si a iesit f tipator (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Aceeasi culoare ca si camasa mirelui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/buchet.jpg) (IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/buchet2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Altheea foarte frumos buchetul tau, mie imi plac mult de tot gerberele.
Foarte frumoasa si rochia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
taxi ninja |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru cine nu stie cum sa isi faca inca buchetul de miresa si nu stie ce flori sa includa, care cu care merge, cum sa le asorteze, pentru ce si eu am trecut o data prin asta, sper sa fie si ultima, si eram innebunita ca nu stiam ce flori sa aleg, care cu care merge, ce culori sa asortezi, si alte nebunii de genu asta. Eu am optat pentru aranjamente ikebana, si am facut si aranjamentele pentru masa si buchetul de mireasa. Si eu iesit super, poti sa iti alegi florile sau ti le pot recomda ei, daca nu reusiti sa va hotarati puteti incerca si la ei. Astept de la voi un raspuns daca va placut sau nu.
Reason for edit: SPAM
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu optez pentru un ban. Se presupune ca la inregistrare citim regulametul intern.
Si nu nea placut . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 01:54 PM |
|