![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu nu vad nici poza si nici link-ul nu merge... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
Ciudat, la unele persoane se pare ca merge si la altele nu.
Fanny, merci ca mi-ai spus ca merge la tine . Ma bucur ca macar la tine merge (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Philia, incearca sa copiezi linkul la bara de conectare de sus si vezi atunci daca se vede poza . |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am pus poza pe fotogaleata si am editat postul; acum ar trebui sa o vada toata lumea.
Vad ca exista multe tipuri de Piatra Lunii. De ce nu mergi la un bijutier? Teoretic macar ar trebui sa te lamureasca. (IMG:http://images.exoticindiaart.com/jewelry/white_black_orange_moonstone_balls_gr57.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
Ai dreptate; m-am gandit si eu la chestia asta, insa nu stiu niciun bijutier bun. Totusi am sa caut, trebuie sa gasesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:44 AM |
|