![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 18 Joined: 21-May 07 Member No.: 1,676 ![]() |
Mai intai va salut si va pupic pe toate.
Si eu sufar de boala asta nenorocita care nu ne lasa firele de par sa traiasca in liniste si pace. Nu mai stiu de la ce am facut matreata, dar am incercat la inceput Nizoral. Cand mi-am dat seama ca din 2 spalari s-a dus naibii samponul (pentru ca aveam parul lung) si am realizat ca dau faliment in stilul asta, mi-am luat Foltene. Bun la inceput, nimic de zis, m-a scapat de matreata, insa la al doilea tub a reaparut de parca nu fusese niciodata plecata din capul meu. Dupa asta mi-am luat T-Gel. In afara faptului ca pute de iti muta nasul, ca zici ca te speli cu motorina, am fost foarte incantata si multumita de el. Dupa ce am terminat primul tub aveam parul foarte foarte curat. Ceea ce nu mi-a placut la acest sampon este ca ingrasa parul foarte tare, o daca la 2 zile se impunea sa ma spal pe cap. Si ce am zis eu: pentru ca am scapat de matreata, hai sa imi iau acum T-Gel pentru par gras, ca doar nu o sa fac matreata de la asta care abia m-a scapat de matreata. Ei as! De data asta m-am pricopsit si cu cojite, nu numai cu matreata. Mda, si concluzia este ca sunt disperata. Nu mai stiu ce sa folosesc. Dupa ce ca sampoanele astea sunt scumpe in draci, plus masti de par, lotiuni si alte nebunii, nici nu sutn bune de nimic! Ce sa mai fac????? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
she_said, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
speram sa te simti bine la noi |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 18 Joined: 21-May 07 Member No.: 1,676 ![]() |
Sarumana, sarumana, cu o primire asa calduroasa nici nu am cum sa ma simt altfel! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) :*:*:*:*:*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
nu stiu ce sa mia fac,sa scap de matreata,am niste coji si dak ma scarpin imi fac rani,am incercat nizoral,dar nu are nici un efect. si in afara de asta imi mai cade si parul ingrozitor de mult,pt asta iau niste vitamine :"vitamins for hair",dar vad ca nu au nici un efect.am sa incerc si eu otetul de mere.daca stiti ceva,spineti-mi k am ajuns sa fiu disperata din cauza asta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
katy, am mai scris la alt subiect, eu stiu ca dercosul verde ar fi f bun pt matreata, coji, iritatii. insa nu am apucat sa-l incerc pe pielea mea...mie mi-a facut extraordinar de bine node ds de la bioderma dar numai o luna pt ca apoi s-a acomodat pielea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stiu ce sa mia fac,sa scap de matreata,am niste coji si dak ma scarpin imi fac rani,am incercat nizoral,dar nu are nici un efect. si in afara de asta imi mai cade si parul ingrozitor de mult,pt asta iau niste vitamine :"vitamins for hair",dar vad ca nu au nici un efect.am sa incerc si eu otetul de mere.daca stiti ceva,spineti-mi k am ajuns sa fiu disperata din cauza asta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Incearca de la Vichy - Shampooing Anti-Peliculaire (e cel cu patratel verde). Si eu aveam acelasi probleme ca tine, dar de 2 ani nu le mai am, datorita acestui sampon. Culmea e...ca samponul e pentru matreata uscata, desi cojile, inseamna matreata grasa. Daca asta mie mi-a facut minuni, pe asta l-am cumparat in continuare. Dupa sampon, eu aplic o masca hidratanta, ca sa-l pot descurca usor. Nu mai fac coji, nici dupa ce ma vopsesc si asta era o regula inainte. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
roxanica tot pe ala i l-am recomandat si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ma bucur sa aud inca o parere buna despre el, din pacate eu nu l-am gasit inca aici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da bebe, ca mi-am luat recipientul ca sa scriu toate informatiile si-am vazut ca scrie pe eticheta Dercos Technique...dar credeam ca poate scrie si pe alte sampoane, de la alte firme (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
merci fetelor,am sa-l incerc.si am sa va spun cum e. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
fetelor la mine era din cauza samponului,nu inteleg de ce k ma spal de 2 ani cu acelasi sampon.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:43 AM |
|