![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
pai e berbat nu? :-X
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
catalina, nu cred ca pot sa stiu ce ii atrage pe toti barbatii :) abia imi dau seama ce ma atrage pe mine.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca depinde foarte mult de stilul personal .... de ex mmie imi place de mor Gwen Stefani , dar sa incerc sa pun pe mine ceva ca ea sau sa ma machiez ca ea cred ca ar fi cam dezastruos .
In alta ordine de idei , eu mai imi fac unghiile cu rosu inchis sau grena cand le am scurte si foarte egale ( pt ca un lac rosu scoate in evidentza si cea mai mica asimetrie a unghiei). E drept ca la unghii lungi rosu nu merge , e prea vulgar , parerea mea |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Se spune ca sunt 3 lucruri incitate si excitate pentru barbatzi: -oja rosie (mie imi place dar nu ma avantajeaza datorii pielii foarte albe) -rujul rosu (in general si atunci cand femeile fac sex oral) -si guma foarte mentolata (la fel, cand femeia face sex oral) :hainoroc: Cata :) Ca barbat, nu ma incadrez in cele trei lucruri "spuse"!! 8) Sorin. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
In cele trei spuse, atunci zi altele in care te incadrezi!!! :'(
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Am scris "se spune ca..." nu am facut un studiu personal...sincer, crede-ma, prea putin ma intereseaza ce-i intereseaza pe barbatzi. Oricum, primordial pentru ei e sa faca sex...nu conteaza daca are unghiile vopsite cacaniu sau argintiu...buzele naturale sau rosii dar conteaza izul gurii ;)
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Oricum, primordial pentru ei e sa faca sex...nu conteaza daca are unghiile vopsite cacaniu sau argintiu...buzele naturale sau rosii dar conteaza izul gurii ;) :| |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
hai....masculii la raport: ce va "light your fire" ???
fetelor, luati un carnetel si notati :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu as prefera sa nu raspundem, sa va dam ocazia sa incercati voi inainte tot arsenalul ;) Poate ne plac lucruri de care nu suntem constienti :fluierat:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
despre oja rosie.....este spesial pt barbatzi, ca topic sau ca dorinta, nu ca ma intereseaza dar sa stiu ce scriu!!! :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:50 PM |
|