![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
QUOTE eu as prefera sa nu raspundem, sa va dam ocazia sa incercati voi inainte tot arsenalul ;) Poate ne plac lucruri de care nu suntem constienti :fluierat: ce va eschivati atata nu stiu.... :fluierat: |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt anumite secretii care nu se spun :|
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
:hohote: :hohote: :morideris: :morideris: :morideris: :aplauze:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu eschivez ca pot face entorsa, am mai eschivat acu citiva ani si am ramas insurat!!!
:-* :-* :'( :'( :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hai mah !Vrem si noi ponturi!De ce sunteti secretosi?
...Numai ca propun sa ne mutam la Dragoste pt ca ne ia Di de urechi.:) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Hai mah !Vrem si noi ponturi!De ce sunteti secretosi? lasa-i mah, ari, k n-au ori imaginiatie, ori curaj, ori tupeu, ori sange clocotind....hai, sa nu ne rugam de ei, ce Dumnezeu, suntem neshte ladies (ce papucii nostri :pistolar:)... da' hai sa-i tzucam :-* :-* :-*, k poate-poate... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
ROss, ce inseamna mama semnul asta :l ??
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi reprim reactiile
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE imi reprim reactiile :l asaaaaaaaaa????????? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 8-February 07 Member No.: 1,167 ![]() |
Just my opinion (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mie imi place sa imi fac unghiile cu oja rosie dar sa fie un rosu spre visiniu si cu cateva aplicatii pe ele;da foarte bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:31 AM |
|