![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie imi place oja rosie (bine eu ador rosul in general, dar asta e alta poveste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), dar...in nici un caz pe unghiile mele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi se pare ca iti ofera o anumita eleganta si/sau senzualitate, dar parerea mea este ca trebuie sa ai unghii foarte frumoase, maini si degete la fel. Altfel, cazi in partea cealalta.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am unghiile rosii cu un fulg pe inelar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar fulgul meu are ramificatiile facute din inimioare.Din pacate nu am camera aici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poke, tu cum ti-ai facut fulgul cu inimioare? Singura sau la salon? Sweet, cam asa e, depinde f mult de mainile persoanei care poarta oja rosie, de culoarea pielii si de alura acesteia in general (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Cu sablon,singurica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i24.servimg.com/u/f24/11/40/07/93/dscf0911.jpg) (IMG:http://i24.servimg.com/u/f24/11/40/07/93/dscf0910.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
suuuper, imi place oja rosie f mult dar doar iarna, cand am mainile albe. si niciodata la unghii lungi...de fapt nici nu pot sa mi lel as prea lungi, mi se rup f repede. in afara de lac transparent pe care-l folosesc in timpul anului am o colectie de 6 oje de diferite nuante de rosu. mi se pare cea mai potrivita culoare pentru unghiutele mele mici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 61 Joined: 28-January 11 Member No.: 9,789 ![]() |
Si eu sunt fan oja rosie. Mi se pare super sexy si un detaliu "kinky" mai ales ca de obicei ma imbrac foarte decent, in gen clasic, poate chiar plictisitor pentru unii. Manichiura si pedichiura rosie, o lenjerie fina si tocurile inalte ma fac sa ma simt mai sexy decat daca as aborda un decolteu adanc sau o fusta super-mini.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 2-March 11 Member No.: 9,929 ![]() |
E super oja rosie. Ca sa nu fie atat de incarcata, se pot folosi niste accesorii nail de bun gust, nu chinezarii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, sigur. BTW, corect e manichiura, nu manechiura . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MANICHIÚRĂ, manichiuri, s. f. Îngrijire specială dată unghiilor de la mâini prin tăierea și pilirea lor, urmată de curățarea pielițelor (și de lăcuire). – Probabil din germ. Manikür, Maniküre. Cf. fr. manucure, manicure „manichiuristă”. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Pe gustul meu;intotdeauna mi-a placut oja rosie pusa pe unghii frumoase.Poate sa aiba influente visinii,ciclamen dar puternice;niciodata vara.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 16-September 13 Member No.: 12,131 ![]() |
Rosie sau nu, incercati ojele editat , mai ales colectia Pixie Dust. Sunt memorabile, profesionale, dureaza pana la 10 zile pe unghie. Culoarea Carter este o minunatie, preferata mea (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) editat
Stiu ca suna a reclama, dar am descoperit oja asta si nu ma pot abtine Pentru promovarea produselor dvs, va invitam sa ne contactati. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 18-September 13 Member No.: 12,132 ![]() |
cred ca cel mai funny video pe seama reclamei la oja este acesta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))))
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:14 PM |
|