IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Oja rosie. Pareri pro si contra., Special pentru barbatii de pe forum.
Cindy
post Dec 14 2007, 09:01 PM
Post #71

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie imi place oja rosie (bine eu ador rosul in general, dar asta e alta poveste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), dar...in nici un caz pe unghiile mele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi se pare ca iti ofera o anumita eleganta si/sau senzualitate, dar parerea mea este ca trebuie sa ai unghii foarte frumoase, maini si degete la fel. Altfel, cazi in partea cealalta.
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Dec 15 2007, 12:04 PM
Post #72

Musafir

QUOTE(pokemon @ Dec 13 2007, 10:08 PM) *
Si eu am unghiile rosii cu un fulg pe inelar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar fulgul meu are ramificatiile facute din inimioare.Din pacate nu am camera aici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Poke, tu cum ti-ai facut fulgul cu inimioare? Singura sau la salon?

Sweet, cam asa e, depinde f mult de mainile persoanei care poarta oja rosie, de culoarea pielii si de alura acesteia in general (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Dec 17 2007, 09:55 AM
Post #73

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Cu sablon,singurica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i24.servimg.com/u/f24/11/40/07/93/dscf0911.jpg)
(IMG:http://i24.servimg.com/u/f24/11/40/07/93/dscf0910.jpg)

+Quote Post
Altheea
post Dec 19 2007, 05:24 PM
Post #74

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

suuuper, imi place oja rosie f mult dar doar iarna, cand am mainile albe. si niciodata la unghii lungi...de fapt nici nu pot sa mi lel as prea lungi, mi se rup f repede. in afara de lac transparent pe care-l folosesc in timpul anului am o colectie de 6 oje de diferite nuante de rosu. mi se pare cea mai potrivita culoare pentru unghiutele mele mici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Dora
post Jan 28 2011, 09:10 AM
Post #75

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 9,789

Si eu sunt fan oja rosie. Mi se pare super sexy si un detaliu "kinky" mai ales ca de obicei ma imbrac foarte decent, in gen clasic, poate chiar plictisitor pentru unii. Manichiura si pedichiura rosie, o lenjerie fina si tocurile inalte ma fac sa ma simt mai sexy decat daca as aborda un decolteu adanc sau o fusta super-mini.

+Quote Post
Nails
post Mar 2 2011, 12:27 PM
Post #76

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 9,929

E super oja rosie. Ca sa nu fie atat de incarcata, se pot folosi niste accesorii nail de bun gust, nu chinezarii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 2 2011, 12:31 PM
Post #77

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, sigur. BTW, corect e manichiura, nu manechiura . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

MANICHIÚRĂ, manichiuri, s. f. Îngrijire specială dată unghiilor de la mâini prin tăierea și pilirea lor, urmată de curățarea pielițelor (și de lăcuire). – Probabil din germ. Manikür, Maniküre. Cf. fr. manucure, manicure „manichiuristă”.

+Quote Post
melcri
post Mar 2 2011, 02:30 PM
Post #78

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Pe gustul meu;intotdeauna mi-a placut oja rosie pusa pe unghii frumoase.Poate sa aiba influente visinii,ciclamen dar puternice;niciodata vara.

+Quote Post
amaliaschintee
post Sep 16 2013, 11:31 PM
Post #79

Contaminat
*

Member No.: 12,131

Rosie sau nu, incercati ojele editat , mai ales colectia Pixie Dust. Sunt memorabile, profesionale, dureaza pana la 10 zile pe unghie. Culoarea Carter este o minunatie, preferata mea (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) editat

Stiu ca suna a reclama, dar am descoperit oja asta si nu ma pot abtine
Pentru promovarea produselor dvs, va invitam sa ne contactati.

+Quote Post
dragomir123
post Sep 18 2013, 03:57 AM
Post #80

Contaminat
*

Member No.: 12,132

cred ca cel mai funny video pe seama reclamei la oja este acesta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))))

+Quote Post

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 10:14 PM