![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 29-October 13 Member No.: 12,186 ![]() |
Multa vreme mi-am ros unghiile din carne si saracele acum sunt marunte si vai de ele, asa ca mereu m-am ferit de oja rosie. Numai tonuri neutre foloseam (bej, piersicuta, lac incolor, french). Pana cand... am dat de "the one" care e mai conservator din fire si la intrebarea "Puiu, ce oja sa-mi iau? Alege tu o culoare", am primit raspunsul: "Orice numai nu negru. Rosu, ia rosu!"... Si de-atunci numai rosu port indiferent de tinuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) It makes me feel good.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 16-September 13 Member No.: 12,131 ![]() |
Fetelor daca vreti unghii Mirror Effect, Hologram Effect sau Thermo Effect, incercati ojele Layla <3 editat
Iar pentru unghii sanatoase, incercati oja editat(detinatoare Big Five Free - fara formaldehida, rasina formaldehida, toluen, camfor si dibutilftalat) editat Pentru promovarea produselor dvs, va invitam sa ne contactati. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:55 PM |
|