![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Strumfi, mama se ocupa de aprovizionare. Eu in functie de ce gasesc in casa fac si salata. Unele ingrediente sunt greu de gasit, dar nu toate, mai ales cu supermarketurile astea gigant care aduc de toate.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Vreo reteta buna pt. salata de sfecla rosie? Am auzit ca acum e sezonul ei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 15-September 07 Member No.: 2,236 ![]() |
ce topic fain (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si care nu ingrasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, asta-i o salata de toamna/iarna. Eu am preluat-o pe cea de familie (din partea mamei): sfecla se coace in cuptor (merge si fiarta, dar in cuptor nu-si pierde din vitamine), se curata cand e moale si se da pe razatoarea mica. Se amesteca cu suc de lamaie, hrean ras, ulei si chimion.
Eu am mancat salata de sfecla facuta in multe feluri, dar asa imi place cel mai mult. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu coc sfecla sau o fierb, o curat de coaja, dau pe razatoarea mare, sare, otet si hrean ras pe razatoarea mica de data asta si le las la imprietenit
imi place tare salata de sfecla rosie si totusi n-am mai mancat demult kalua gand la gand vaz. da`di ce pui chimion de doo ori? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu votez cu salata de sfecla rosie, la cuptor facuta si apoi taiata felii (nu rasa) ca sa-i simt gustul mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu hrean obligatoriu, sare si otet si fara chimion (tot obligatoriu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
Azi am poftit salata de varza alba insa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua gand la gand vaz. da`di ce pui chimion de doo ori? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O data in loc de ulei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gata, am corectat, sa traiti! (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ok ok esti excuzata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
io cand citesc chimion mi se face paru maciuca brusc. cah! (si-am par lungut da?) eu am mancat aseara salata de rosii cu branza feta grec (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si putin ulei de masline, tot grecesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) buna mai e! |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cat trebuie tinuta in cuptor sfecla ? ca eu nu am mai facut asa doar fiarta stiu , sa o invelesc in folie de aluminu sau cum (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Le poti pune si in folie daca vrei, eu nu folosesc metoda asta. Le pui in coaja acolo si astepti pana inceapa sa miroase a ele, le poti incerca cu o furculita atunci, daca s-au mai inmuiat ceva. Dureaza in jur de o ora.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:00 AM |
|