![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru a nu va trezi "subiect in poza" in vreo publicatie din mass-media traditionala sau din presa online, va sfatuim cu insistenta ca toate albumele voastre online cu fotografii PERSONALE sa NU fie publice.
Una dintre fetele noastre frumoase s-a trezit cu o fotografie publicata intr-un ziar de mare tiraj, ca "acompaniament" pentru un articol. Nu intrebati cine, ca nu o sa va spun, numele nu este important, ci faptul in sine! Pentru a nu pati la fel (daca nu vreti~!), este recomandat in mod deosebit ca albumele personale sa nu fie publice, pentru ca daca nu sint publice nu pot fi indexate de catre Google. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
si cele de pe photo bucket sunt private nu? nu pot fi privite de oricine nu-i asa?
si in cazul de care ai amintit se poate face ceva impotriva celor care s.au folosit de poza fetei? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cele de pe Photobucket sunt private doar daca le setezi. Din dreapta sus: Account options.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, si acolo sunt publice by default.
Pentru a face albumul privat, mergeti in account options si comutati din public pe private, ca in poza de mai jos: (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/photogaleata.jpg) Da, sa li se ceara daune materiale pentru ca au folosit o poza fara permisiune pentru a obtine profit. Si sa li se dea in cap cu legea copyrightului. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumim, Di. E important. Eu una nu m-am gandit ca se poate intampla asa ceva.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce nasol! Dar nu inteleg foarte bine, ce articol putea sa sustina o astfel de poza?
Mda, ar fi o idee sa ceara daune materiale, desi nu stiu cat e de posibil, din moment ce poza era publica. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
io ce blonda faina si desteapta mi-s.. de cand l-am facut am pus private.
deci d;aia se putea intra in albumul omului daca stergeai numele pozei accesate.. sorry pentru fata in cauza :| |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
dar in grupul nostru yahoo cum e privacy-ul?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pt grupul de yahoo nu am gasit nici o metoda sa nu poate fi copiate pozele. Insa e destul de sigur avand in vedere ca am scanat zic eu destul de bine pe toata lumea careia i-am dat accesul. Deci cu siguranta un outsider nu are cum vedea pozele. Si nici nu sunt indexate de google.
Pt site-uri exista metode de a posta pozele in asa fel incat sa nu poata fi copiate cu click dreata->save as. Dar chiar si asa...orice poate fi copiat cu print-screen daca vrei musai si musai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amu daca sunt printre noi cele de pe grup obsedate care vor sa copieze pozele si sa le puna pe te miri unde, da, se poate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) But I hardly doubt it (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru persoana care s-a trezit cu poza in ziar fara voia ei, ii recomand sa scrie la asistenta pentru consumatori ( nu stiu cata publicitate e, avand in vedere ca se ofera consultanta juridica gratuita oamenilor de rand - dar daca e interzis rog un moderator sa modifice post-ul si voi scrie pm ).
This post has been edited by Maàt: Sep 3 2008, 05:22 PM
Reason for edit: fara .ro, rog frumos!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 04:33 AM |
|