![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sincer, nu ii suport pe aia; spameri mai mari ca ei, rar!
Pentru ce a facut ziaru este bun de plata (incalcare drepturi de autor,. folosite materiale in scop de profit.) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am newsletter la ei (daca vorbim de acelasi site) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt curioasa de toate nebuniile care se mai intampla la noi si stiu de ce sa ma feresc.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu primesc <<newslettere>> - aka SPAM - fara sa fi calcat pe siteu` lor vreodata, daramite sa ma mai si inscriu la ei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, de ce nu ceri dezabonare ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Procedura de a cere dezabonare de la spameri e in interesul lor; confirma faptul ca adresa e valida.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici ai dreptate, m-am certat si e cu unii pana am ajuns la manager si i-am zis ca-mi stiu drepturile si ca ce fac ei e abuz. Numai asa am scapat de newslettere nesolicitate. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
sper ca nu sunt eu tipa care a aparut in vreun ziar ?? nu ca ma consider asa frumoasa , dar cu siguranta sunt o paranoica ... !?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Afobia, daca erai tu, cu siguranta Maat te anunta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
oricum ideea mi se pare foarte aiurea , cum poate sa faca cineva asa ceva ? nu le e frica (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) in special daca s-a spus ca e vorba de un ziar de maaare tiraj.
multumesc philia , m-ai linistit. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai linistita, nu e vorba de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Off topic...pe unde ai disparut? Ia treci matale pe la bar si zi-ne cu ce iti mai ocupi timpul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 04:40 AM |
|