![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 19-April 07 Member No.: 1,511 ![]() |
Buna.
Snt noua pe ascest sit, dar am o intrebare care ma framinta si nu prea stiu cum sa ies din situatie. Sunt insarcinata cu primul copil. Asteptam o fetita si ca de obicei, ca toti parintii ne gindim la un nume frumos. Sotul mi a propus numele Eva. Eu m am indragostit de el si simt ca este anume pentru fetita mea, dar. Ca de obicei este un dar. Mama mea e contra. NU m am asteptat ca o sa reactioneze in asa mod, dar ma terorizeaza cu rugamintea da sa alegem alt nume, motivind ca acest nume este de origine evreesc si ca Eva e cea mai pacatoasa femeie si fetita mea o sa fie nefericita cu un asa nume. eu nu vreau sa cred in asa ceva si consider ca sunt prostii si vorbe auzite de la babe, dar vreau s/o conving si pe ea, ca sa ma lase in pace, Am cautat in toate sursele internetului si n am gasit nimic urit despre acest nume, dar as fi vrut sa aud un sfat a unei persoane mai apropape de religie. Merci anticipat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:59 PM |
|