IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
ava
post Aug 3 2007, 04:54 PM
Post #101

Musafir

Buna fetelor, ma bucur sa vad ca si femeile din Ro sunt interesate de acest subiect, care nu trebuie tratat cu indiferenta.

O sa va relatez si povestea mea , poate ajuta pe cineva :

-in martie: rezultatul PAP = II , ecografie OK ... tratament antiinflamator - ginozol ( ?).
-in mai : pt. ca ne dorim un copil, am mers la alta ginec., care mi-a data sa fac un set de analize , culturi col - rezultat OK, HPV = 51 ( 10 zile asteptare - 250 Ron), PAP refacut = II, fara indicator HPV !!!! .

Evident ca si eu am intrat in panica si am intrebat pe "GOGu" ( am cauta pe google) cat mai multe info despre aceast virus.

Am mers chiar si la Bucuresti sa-mi fac analizele ... la fel HPV - tulpina 51 ( 300 Ron) , PAP II , colposcopie - mica zona cu aspect de punctaj si zona de ectopii ( in jurul colului ), mi s-a luat si o biopsie - rezultat : celule atipice ... descrierea exacta daca intereseaza pe cineva pot sa o postez , dar nu-i nici cal nici magar !

Aceste analize au durat aprox. 2 luni. .. metode de tratare : cauterizare sau rezectie ansa.
Am facut o cura de 10 zile cu echinaceea pulbere ( 2x 3 capsule/ zile), dupa care facut urmatoarele analize :
-in iulie: evident ca lunga asteptare si metoda de tratare " a la cutit" nu m-au incantat, astfel cu ajutorul unor prieteni foarte draguti si de treaba am fost consultata de un Profesor Dr. in Germania, care m-a asigurat ca nu este ceva grav, nu este Displasie, CIN .. sau alte forme precanceroase .
La fel PAP II, HPV - si la ei dureaza 10 zile , eko - OK, la colposcopie s-a vazut cea zona modificat din jurul colului, cat si zona cu punctaje.
Dansul mi-a spus ca nu este cazul unei interventii, de genul cauterizare sau rezectie ansa, pe viitor este suficient sa urmarim la 6 luni colposcopic colul.

Vreau sa va mai spun ca eu nu am gasit nici un condilom, veruca... am intrebat fiecare ginecolog daca a vazut ceva suspect in zona genitala.. dar nimic. ( sau nu au analizat bine zona ?! )

Vreau sa va spun fetelor ca nu este o rusine sa ai acest virus, mergeti la doctor si faceti testul PAP , macar o data pe an, iar daca aveti o durere sau a aparut un neg .. nu fiti stanjenite si mergeti la ginecolog , interbati , insistati... este dreptul vostru de a va informa ( la urma urmei de ce mai platiti consultatia !!! )

Informatii utile la : EDITAT

Va doresc la toate sanatate si bafta !

This post has been edited by fortelady: Aug 3 2007, 05:28 PM
Reason for edit: link catre un site romanesc
Go to the top of the page

+Quote Post
ava
post Aug 3 2007, 05:09 PM
Post #102

Musafir

Nu te speria, depistat din timp se poate trata !
Aici ai cateva info :EDITAT
Sanatate si bafta !

This post has been edited by fortelady: Aug 3 2007, 05:27 PM

+Quote Post
fortelady
post Aug 3 2007, 05:25 PM
Post #103

Musafir

fara suparare, dar linkurile spre site-uri romanesti sunt interzise.
mai ales de la primele 2 posturi.

+Quote Post
Emma
post Aug 8 2007, 10:09 AM
Post #104

Musafir

buna!!!suntem doua studente din bucuresti care confectioneaza bratari si coliere din margelute.fiind in pana de bani( ca orice student:P) am decis sa le vindem.am atasat mai jos niste poze, sa va faceti o idee.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
asteptam comentarii si de ce nu, poate comenzi.
modelele sunt orientative.putem face in orice combinatie de culori aproape orice model.
adresa mea de e-mail este EDITAT
(IMG:http://i183.photobucket.com/albums/x3/emmma1986/poza1.jpg)

(IMG:http://i183.photobucket.com/albums/x3/emmma1986/Picture009.jpg)

(IMG:http://i183.photobucket.com/albums/x3/emmma1986/IMG_0362.jpg)

(IMG:http://i183.photobucket.com/albums/x3/emmma1986/Picture012.jpg)

(IMG:http://i183.photobucket.com/albums/x3/emmma1986/IMG_0354.jpg)

(IMG:http://i183.photobucket.com/albums/x3/emmma1986/Picture029.jpg)

pentru reclama, va rugam sa contactati administratia forumului

This post has been edited by fortelady: Aug 8 2007, 10:10 AM
Reason for edit: reclama

+Quote Post
ava
post Aug 8 2007, 07:25 PM
Post #105

Musafir

Poate asa e Ok ... daca nu, moderatorul o sa cenzureze ! sorry !
EDITAT

Pentru ignorarea repetata a rugamintilor moderatorilor (noi nu cenzuram, nu stiu cine ti-a zis asta), 30 de zile de pauza. deja ai 4 posturi editate cu link spre acelasi site.

This post has been edited by fortelady: Aug 9 2007, 12:18 PM

+Quote Post
ava
post Aug 8 2007, 07:30 PM
Post #106

Musafir

Va rog sa ma scuzati pt. publicarea linkurilor.
Dar sub forma "hide" de poate ?

EDITAT

This post has been edited by angeldust: Aug 8 2007, 09:17 PM
Reason for edit: Nu se poate, te rog citeste regulamentul, mersi de intelegere. Eventual poti sa dai cateva copy/pasteuri mai relevante si sa specifici sursa

+Quote Post
Calibris
post Aug 11 2007, 09:45 PM
Post #107

Musafir

QUOTE(claudia @ Dec 9 2005, 01:39 PM) *
Iaca si la mine e prin acelesi zona acneea, bat-o vina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu o mai amestecam si cu altceva, ceai sau lapte nu stiu de ce, mi-a zis cineva ca se poate.
Dar  am inteles ca argila de la aslavital e cam iritanta, unde gasesc altfel de argila?
Ca eu numai din asta am vazut...
pup

Singurul tratament definitiv il face o doamna doctor geniala care lucreaza in Arad. Tratamentul ei este injectabil, preparat de ea in mod personal, personalizat per client in functie de microbul pe care il ai. Un set de 10 injectii facute (nedureroase) cu ac de insulina si acneea dispare definitiv. Am gasit numele ei in revista AS, recomandat de multi altii care s-au tratat, iar in disperare de cauza (pt ca fata mea era o rana vie) m-am deplasat sute de km pana la Arad pt a stii despre ce e vorba. Este o dragalasa de doctorita, cu specializari in microbiologie, bacteriologie, hematologie.. cu nu stiu cate doctorate facute peste tot in lume.. care m-a salvat de acnee.. la un mod la care pana si cicatricile mi s-au inchis. Nr-ul ei de telefon EDITAT.

This post has been edited by ala80: Aug 11 2007, 10:47 PM
Reason for edit: reclama

+Quote Post
Ala80
post Aug 11 2007, 10:46 PM
Post #108

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Calibris, nici nu ai venit bine la noi si te-ai si pus pe facut reclama. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Te rog sa citesti regulamentul inainte de a mai posta.

O sa rog fetele care sunt interesate de procedura mentionata de tine sa te contacteze prin PM.

+Quote Post
kida
post Aug 13 2007, 02:15 AM
Post #109

Musafir

eu cred mai degraba in diete "personalizate", care sa iti permita sa ajungi la un punct de echilibru...
Un exemplu de astfel de solutie -> EDITAT

De la primul post, link catre un site .ro? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by fortelady: Aug 13 2007, 10:12 AM

+Quote Post
Oglinda
post Aug 15 2007, 12:55 PM
Post #110

Musafir

[size=18]Vă aşteptăm pe forumul oficial OTV: editat

+Quote Post

118 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 10:32 PM