![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 18 Joined: 29-November 11 Member No.: 10,814 ![]() |
Va recomand geanta (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) . Este micuta, cocheta si absolut superba pentru o tinuta de seara!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 18 Joined: 29-November 11 Member No.: 10,814 ![]() |
Eu folosesc pachetul pentru volum de la (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) pentru a-mi aranja parul. Obisnuiesc sa imi las parul desfacut, dar am nevoie de o fixare puternica si de un look frumos si puternic, asa ca spuma si fixativul imi sunt esentiale.
|
|
|
![]()
|
|
Eu folosesc pachetul pentru volum de la (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) . Este format din spuma cu fixare puternica, fixativ flexibil si crema pentru volum, iar acestea sunt exact produsele care imi trebuiesc pentru coafat. De cand le-am descoperit sunt foarte multumita de ele, pot spune ca nu se compara cu niciun alt produs de pe piata.
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu folosesc niciun fel de produs pentru intindere cu placa, deoarece am descoperit o placa potrivita pentru parul meu. Placa (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) imi indreapta parul fara sa il arda si ii lasa un aspect stralucitor si sanatos, iar astfel ma scuteste de investirea altor bani in produse de intretinere.
|
|
|
![]()
|
|
Eu folosesc spuma (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) si pot spune ca sunt foarte multumita. Aceasta ma ajuta sa obtin coafuri deosebita, fara sa-mi afecteze in vreun fel structura parului.
|
|
|
![]()
|
|
Eu folosesc placa de par (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) V-o recomand cu incredere, indreapta parul fara a-l arde.
|
|
|
![]()
|
|
Eu folosesc (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) de la spam. Este format din crema pentru conturul ochilor si crema de zi protectoare pentru ten sensibil. Vi-l recomand cu incredere, la tenul meu chiar se vede o schimbare de cand il folosesc.
|
|
|
![]()
|
|
Si eu am tenul sensibil, iar crema de zi reparatoare (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) ma ajuta foarte mult. Va recomand sa o incercati, deoarece protejeaza foarte bine tenul.
|
|
|
![]()
|
|
Eu sunt fana a gentutei (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) . De cand am cumparat-o nu ma mai pot dezlipi de ea!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 22-December 11 Member No.: 10,852 ![]() |
Castiga-i dragostea si fii mereu langa el in noul calendar personalizat spam
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 10:45 PM |
|