![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 22-December 11 Member No.: 10,852 ![]() |
Pastreaza-ti copilul mereu langa tine cu noul calendar pentru copiii personalizat spam
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, dragut spam.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 13-March 09 Member No.: 6,076 ![]() |
Am si eu de vanzare un pachet de IPL ,Pachetul contine 7 sedinte epilat lung, 7 sedinte brate, 7 sedinte inghinal si 7 sedinte axila. Am luat din greseala 2 pachte si nu le pot uni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Pretul este de 180 lei.
Detalii pe privat. Mersi |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 13-March 09 Member No.: 6,076 ![]() |
Vand un pachet de IPL, Pachetul contine 7 sedinte epilat lung, 7 sedinte brate, 7 sedinte inghinal si 7 sedinte axila. Am luat din greseala 2 pachte si nu le pot uni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Pretul este de 180 lei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 27-December 11 From: Bucuresti Member No.: 10,861 ![]() |
Depinde in mare masura si de tipul de piele pentru a stabili ce crema cumparam. Daca pielea este mai deschisa atunci logic vom lua o crema cu protectie ridicata(30%), iar daca avem un pigment mai inchis luam o crema cu protectie 10%. Cremele sunt necesare pentru bronzarea la soarele natural deoarece razele UV emanate de soare sunt necontrolate si puternice mai ales in ultimii ani cand stratul de ozon s-a subtiat considerabil. In ceea ce priveste bronzarea la solar nu cred ca este necesara crema de protectie pentru ca acolo razele sunt controlate si pot fi reglate la o anumita intensitate. Doar in cazul in care aveti pielea f sensibila la raze.
Gasiti o multime de informatii si sfaturi utile pe pagina salonului nostru SPAM This post has been edited by Cindy: Dec 27 2011, 11:31 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 27-December 11 From: Bucuresti Member No.: 10,861 ![]() |
Autobronzantul este problematic. Mai degraba apelati la bronzarea organica sau cea la solar.
Gasiti o multime de sfaturi si informatii utile despre bronzare pe pagina salonului nostru SPAM This post has been edited by Cindy: Dec 27 2011, 11:30 PM |
|
|
![]()
|
|
Metodele cele mai folosite sunt bronzarea organica sau cea la solar. Daca spui ca ai o piele mai alba si sensibila la razele UV, poti lua cu tine o crema cu protectie si nu exista nici o problema. Bronzarea organica este la fel de avantajoasa doar ca persista in jur de 8-11 zile dupa care solutia se curata de pe piele.
Poti gasi o multime de sfaturi si informatii utile despre bronzare pe pagina salonului nostru SPAM This post has been edited by Cindy: Dec 27 2011, 11:31 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 29-December 11 Member No.: 10,863 ![]() |
delph, e dificila problema asta cu ridurile de la ochi, eu chiar am cearcane si riduri la ochi si singura crema care "face diferenta" e cea de la RoC Retin Ox Multi Correction. Numai ca e fff scumpa, aproape 1 mil si ma doare sufletul cand se termina. Eu chiar am incercat multe, am avut o mica obsesie pentru ridurile alea ca doar am doar 24 de ani ce Dumnezeu. :offtopic: las' ca facem ceva cu crema aia de la Bioderma, am scris la Sentia si iti spun ce mi-a raspuns :-* Buna, iti recomand o crema foarte buna impotriva ridurilor de la Amway. Pentru mai multe detalii poti sa imi scrii pe adresa editat This post has been edited by Diana: Dec 29 2011, 11:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 7-January 12 Member No.: 10,884 ![]() |
Eu am cumparat cosmetice destul de dragute si ieftine de pe SPAM ...culmea, au venit destul de repede desi era perioada sarbatorilor cand am comandat... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by Diana: Jan 7 2012, 10:31 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 9-January 12 Member No.: 10,887 ![]() |
Rochii de mireasa ieftine si frumoase in Sibiu:spam
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:48 PM |
|