![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mireille32 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sigur ca da, am folosit si voi folosi in continuoare jucarii sexuale. Se pare ca in Anglia un studiu recent a demonstrat ca utilizarea jucariilor sexuale pentru condimentarea vietii sexuale a redus rata divorturilor. Pacat insa ca noi romanii nu intelegem cat de important este jocul in doi. Recomand site-ul SPAM pentru astfel de produse (nu am nici o legatura cu ei, sunt doar un client care a fost multumit de serviciile lor si care a patit-o de la alte site-uri online). Nu stiu de ce ne ascundam atata dupa perdea, jucariile sunt foarte interesante si iti aduc un plus de calitate in relatia sexuala.
This post has been edited by Teocris: Mar 23 2012, 01:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 9 Joined: 23-March 12 Member No.: 11,099 ![]() |
care e castigul? spam
Reason for edit: spam - pentru publicitate pe eLady, va rugam sa ne contactati
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 21-March 12 From: undeva Member No.: 11,088 ![]() |
si care e faza?unde vedeti voi spam?
n ai voie sa ti dai cu parerea? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 21-March 12 From: undeva Member No.: 11,088 ![]() |
?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 9 Joined: 23-March 12 Member No.: 11,099 ![]() |
Pai ce sa facem, tragem chiulu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io minc alune si beau vin. O fi bine, o fi rau... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) spam |
|
|
![]()
|
|
spam
|
|
|
miha_fl |
![]()
|
Musafir ![]() |
In urma cu vreo 2 luni am auzit de spam, despre care se zice ca ar fi cel mai in voga tratament pentru remodelare corporala. L-am cautat in Bucuresti si l-am gasit la un salon, spam. Problema pentru care apelam eu- celulita si cateva vergeturi. Dupa prima sedinta rezultatele au fost chiar vizibile. Celulita se redusese iar pielea parea mult mai tonifiata. Asa incat, dupa cele 6 sedinte recomandate, aratam ca ”noua”- fara celulita, cu vergeturile mult estompate si cu 3 cm in minus la coapse. Evident am fost foarte incantata de rezultate, asa incat va recomand sincer aceasta procedura in cazul in care va confruntati cu aceleasi probleme ca si mine.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 29-March 12 Member No.: 11,112 ![]() |
invatati aici cateva metode cum sa slabiti usor... totul este sa le urmati si impreuna cu cateva exercitii pe zi chiar veti obtine ceea ce doriti.
SPAM This post has been edited by Teocris: Mar 30 2012, 07:46 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 29-March 12 Member No.: 11,112 ![]() |
aici sunt prezentate cateva metode cum sa slabiti usor... totul este sa le urmati si impreuna cu cateva exercitii pe zi chiar veti obtine ceea ce doriti.
SPAM This post has been edited by Teocris: Mar 30 2012, 07:48 AM |
|
|
![]()
|
|
invatati aici cateva metode cum sa slabiti usor... totul este sa le urmati si impreuna cu cateva exercitii pe zi chiar veti obtine ceea ce doriti.
SPAM This post has been edited by Teocris: Mar 30 2012, 07:55 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:16 PM |
|