![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 2-April 12 Member No.: 11,119 ![]() |
Daca va intereseaza niste medici chirurgi buni, sfatul meu ar fi sa alegeti spam Sora mea a avut niste probleme acum ceva timp, iar cei de la Focus au fost ft profi. Recomand cu caldura acest centru.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 2-April 12 Member No.: 11,119 ![]() |
Desi e destul de vechi topicul, poate mai au si alte persoane aceeasi intrebare ca cea de mai sus. Eu va sfatuiesc sa mergeti pt astfel de teste la Centrul Medical Focus:spam E un super centru, cu personal ft ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 27-March 12 Member No.: 11,104 ![]() |
Fetelor, din cate stiu, constipatia poate fi cauzata si de intoleranta alimentara. Cred ca cel mai bine ar fi sa faceti si un test, vedeti exact daca aveti intoleranta si la ce alimente. restul e reclama
This post has been edited by Diana: Apr 2 2012, 12:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 4-April 12 Member No.: 11,124 ![]() |
1. Hei sportivilor! Ştiaţi că folosind banda de alergat puteti defapt sa mariti viteza picioarelor în moduri in care alergand pe trotuar nu se poate! "Ca şi" picioarele de repede haideti pe spam !
Va asteptam cu cele mai bune solutii Fitness raportat la calitate/pret |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 4-April 12 Member No.: 11,124 ![]() |
1. Creati-va un obicei, nu doar un remediu rapid. Sa fim sanatosi si in forma este un angajament pe viata. Luati atitudine si faceti-va un obicei de care merita sa ne tinem! spam este un magazin online de echipamente/aparate fitness pentru a va ajuta in acesta directie!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 4 Joined: 7-April 12 Member No.: 11,133 ![]() |
Adidasi si Haine Online
Produse Originale- Pret Excelent! Livrare in 24 ore. Comandati Online . spam |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 4 Joined: 7-April 12 Member No.: 11,133 ![]() |
Incaltaminte de Firma
Incaltaminte Sport, Casual, Club Comanda Online, Livrare in 24 ore spam |
|
|
![]()
|
|
Adidasi de Firma
Comanda Online, Livrare in 24 ore ! Adidasi de Firma, Pret Excelent. spam |
|
|
![]()
|
|
Incaltaminte de Firma
Incaltaminte Sport, Casual, Club Comanda Online, Livrare in 24 ore spam |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 4 Joined: 9-April 12 Member No.: 11,138 ![]() |
Salutare, Sunt multe "mori" cu care suntem nevoiti sa ne luptam zilnic. Iar pe multe am ajuns sa le acceptam. De exemplu spaga. Spunem adesea resemnati " Ce naibi, bine ca a rezolvat si asa" Mi-a recomandat cineva recent o comunitate unde imi pot varsa naduful. Siteul spam Sondajul actual este: Tu in ce situatii ai fost nevoit sa dai spaga? E acolo o lista mai lunga decat puteam eu face...eu am bifat 3 variante. Pe langa ocazia de a-ti spune parerea si a o face auzita de cineva, inafara de prieteni si familie, se pot acumula puncte ce duc la premii si vouchere. E o experienta si utila si distractiva....si e gratis:). Hai sa ne spunem parerea impreuna si sa incercam sa schimbam cate ceva din nemultumirile pe care le avem.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Stiletto: Apr 9 2012, 01:32 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:46 PM |
|