![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 9-April 12 Member No.: 11,140 ![]() |
O prietena a incercat acum un an un tratament de eliminare a celulitei cu aparate care folosesc radiofrecventa, mi-a zis ca a fost ok si as vrea sa incerc si eu. Aparatul spam va spune ceva? Am inteles ca are efect imediat si mai ales nu doare deloc. Voi stiti ceva despre el? Cunoasteti pe cineva care l-a folosit?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 16-April 12 Member No.: 11,154 ![]() |
Nu cred ca exista, depinde de cum comunici cu barbatul pe care il consideri a fi potrivit pentru tine. Eu nu ma feresc sa zic tot ce ma nemultumesteca sa nu se adune prea multe lucruri negative la un moment dat. Am participatla munte workshop-uri de comunicare si autocunoastere si pana la urma estevorba despre noi. Am descoperit un eveniment interesant pe 25 aprilie SPAM -,sustinut de psihologul Radu-Nicolae Cocea. De conceptul de inteligenta emotionala nu stiu prea multe dar sper sa aflu aici.
Reason for edit: spam scos linkul
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 5 Joined: 16-April 12 Member No.: 11,156 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) stiu ca poate fi o prostie dar am nevoie de mai multe pareri pt ca sincer nu stiu ce sa fac in mare povestea ar suna cam asa : am 23 de ani si sunt cu un tip de 4 ani de curand (ianuarie) mi-am luat prima bataie serioasa, motivul :am vrut sa-l parasesc inainte au fost numai imbranceli si injuraturi ideea este in felul urmator : acum lucrurile nu stau mai bine, ma suspecteaza tot timpul ca il insel iar limbajul cu care imi vorbeste este de mahala ma ameninta ca ma bate dc nu fac cum zice el si imi zice ca se poarta asa din cauza mea si ca sa ma trezeasca la realitate ce ma fac? ma gandesc sa-l parasesc si in acelasi timp stiu ca il iubesc si nu as vrea sa-i fac nici un fel de rau problema este ce ar fi bine sa fac ? sa astept sa mai treaca ceva vreme in care sa ii aduc dovezi ca nu fac nimic "pe langa " ? sau sa plec si dc plec cum sa fac sa-i zic ? mi-a zis ca dc il parasesc imi sparge capul, ma omoara. m-am documentat de pe net si majoritatea spun "fugi" dar eu sunt de parere ca intr-un conflict nu poate fi numai unul vinovat si ma consider si eu vinovata de ce se intampla cu noi. este vreo solutie sa fie iar bine lucrurile ? Eu zic sa il parasesti pentru ca daca a afacut chestia asta o data si tu il ierti, va repeta asta, in ideea ca tu il vei ierta mereu. Cat despre tine, trebuie sa treci peste, chiar daca il iubesti. Cunoaste-te mai bine si treci peste pentru ca sunt convinsa ca ai alte prioritati in viata. O prietena a trecut peste foarte greu, psihologul Radu-Nicolae Cocea a ajutat-o enorm. Acum domnul doctor sustine un eveniment spam - care cred ca te va ajuta enorm sa descoperi ca tu esti cea mai importanta. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 5 Joined: 16-April 12 Member No.: 11,156 ![]() |
Eu zic sa il parasesti pentru ca nu merita.Daca tu il ierti o data , el va repeta chestia asta. O prietena a fost ajutata de psihologul Radu-Nicolae Cocea.Acum participa la un eveniment spam - foarte interesant. Descopera ca tu esti cea mai importanta, nu el. Ai grija de tine.
|
|
|
![]()
|
|
Euzic sa il parasesti pentru ca nu merita.Daca tu il ierti o data , el va repetachestia asta. O prietena a fost ajutata de psihologul Radu-Nicolae Cocea.Acumparticipa la un eveniment spam -foarte interesant. Descopera ca tu esti cea mai importanta, nu el. Ai grija detine.
|
|
|
![]()
|
|
Eu zic sa il parasesti pentru ca nu merita.Daca tu il ierti o data , el va repeta chestia asta. O prietena a fost ajutata de psihologul Radu-Nicolae Cocea.Acum participa la un eveniment spam foarte interesant. Descopera ca tu esti cea mai importanta, nu el. Ai grija de tine.
|
|
|
![]()
|
|
Incercati sa vorbiti deschis despre chestiaasta si spune-i ce te deranjeaza. Eu nu ma feresc sa zic tot ce ma nemultumesteca sa nu se adune prea multe lucruri negative la un moment dat. Am participatla munte workshop-uri de comunicare si autocunoastere si pana la urma estevorba despre noi. Am descoperit un eveniment interesant pe 25 apriliespam . De conceptul de inteligenta emotionala nu stiu prea multe dar sper sa aflu aici.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 17-April 12 Member No.: 11,157 ![]() |
bucuresti,spam, spam este singura care de la o tunsoare la alta vine cu ceva nou, o culoare, o suvita rebela.Nu am mai avut aceeasi tunsoare de 2 ani, de cand am descoperit salonul.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-April 12 Member No.: 11,158 ![]() |
Eu am auzit de produs comercializat prin siteul meu. Am tot citit pe net si am vazut si pe la televizor destre acest remeniu naturist, dar sunt reticienta. Ar putea cineva sa imi spuna daca l-a folosit si ce rezultate a avut?>
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stimata doamna, daca sineti interesata sa va promovati siteul si produsele pe eLady, va rugam sa ne contactati pentru a va pune in contact cu agentia care ne reprezinta. Multumim pentru intelegere.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:53 PM |
|