![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 17-April 12 Member No.: 11,157 ![]() |
rodica de la spam este singura care de la o tunsoare la alta vine cu ceva nou, o culoare, o suvita rebela.merg numai acolo de cand am descoperit salonul.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stim, ne-ai mai spam-uit o data.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 23-April 12 Member No.: 11,170 ![]() |
Buna
A auzit cineva de spam ?am auzit ca sunt niste pastile de slabit fosrte bune.le-a incercat cineva? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ayda, aka Rodica Enache. Pentru PR pe elady, va rugam sa ne contactati pentru a va indrepta spre agentia care ne reprezinta.
Multumim. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 24-April 12 Member No.: 11,175 ![]() |
am nevoie de sfaruri cum pot slabi repede?cunosteti pastile bune de slabit?diete?
|
|
|
![]()
|
|
Pai tu faci PR pentru un medicament de slabit si nu esti multumita de el, de intrebi de altele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 5 Joined: 23-April 12 Member No.: 11,171 ![]() |
Eu va pot impartasi experienta mea cu pastilele de slabit spam. Sunt niste capsule pe baza de ardei iute cu care eu am reusit sa slabesc neasteptat de repede: 14kg intr-o luna si 2 sapt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe langa aceste pastilute, am mers si eu bineinteles la sala, ca tot omul care se respecta mai nou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....de 3 ori pe sapt, o jum de ora cardio, cat mai pot pe urma fitness...in general imi lucrez picioarele (am eu obsesia asta). Despre beneficiile ardeiului iute puteti citi aici:spam Numai bine! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 2-May 12 Member No.: 11,184 ![]() |
Dar ti-ai gasit unde sa faci rochiile? Mie mi a fost foarte greu sa gasesc un atelier unde sa mi realizeze ceea ce mi doresc. Intai am mers la cineva foarte cunoscut unde imi cerea 2500 ron pe o rochie. Bineinteles ca nu am ales aceasta varianta si am cautat ceva mai ieftin. I-am gasit pe cei de la SPAM, sunt la inceput ,insa lucreaza foarte bine si am dat doar 700 ron pe rochia mult visata cu tot cu material.Recomand!
This post has been edited by Stiletto: May 2 2012, 09:57 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 2-May 12 Member No.: 11,184 ![]() |
streetdance, i am gasit la prima cautare pe google SPAM
This post has been edited by Stiletto: May 2 2012, 09:57 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 8-May 12 Member No.: 11,192 ![]() |
Buna!
Eu am reusit sa slabesc cu spam , sunt pastile pe baza de plante si nu are contraindicatii. Va recomand sa incercati. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:00 PM |
|