IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 113 114 115 116 117 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
annie24_90
post May 23 2012, 06:30 PM
Post #1141

Contaminat
*

Group: User Banat
Member No.: 11,229

Buna ziua! Fac o cercetare pentru lucrarea de licenta legata de stapanii de animale. va rog completati chestionarul din link-ul urmator. Nu dureaza mai mult de 5 minute.
spam
Multumesc!
Go to the top of the page

+Quote Post
annie24_90
post May 23 2012, 06:31 PM
Post #1142

Contaminat
*

Buna ziua! Fac o cercetare pentru lucrarea de licenta legata de stapanii de animale. va rog completati chestionarul din link-ul urmator. Nu dureaza mai mult de 5 minute.
spam
Multumesc!

+Quote Post
annie24_90
post May 23 2012, 06:31 PM
Post #1143

Contaminat
*

spam
Multumesc!

+Quote Post
ingriduta
post May 27 2012, 12:04 PM
Post #1144

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,131

un film despre Cernobal...ce s-a intamplat acolo; povestea care nu are nicio legatura cu realitatea documentelor dar care te face sa iti tii respiratia. Am vazut trailerul, iar aici poti castiga moca 2 invitatii la avampremiere; m-am gandit ca te-ar interesa:spam

This post has been edited by Diana: May 27 2012, 08:52 PM

+Quote Post
ingriduta
post May 27 2012, 12:06 PM
Post #1145

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,131

un film despre Cernobal...ce s-a intamplat acolo; povestea care nu are nicio legatura cu realitatea documentelor dar care te face sa iti tii respiratia. Am vazut trailerul, iar aici poti castiga moca 2 invitatii la avampremiere; m-am gandit ca te-ar interesa:
spam

+Quote Post
corinaalecu
post May 31 2012, 07:53 PM
Post #1146

Contaminat
*

Member No.: 11,242

Din fericire,pielea mea este normala si nu am probleme, dar ma feresc de cremele foarte grase si le prefer pe cele care miros frumos. Acum folosesc o lotiune cu citrice de la Weleda care miroase super si imi mentine pielea hidratata, dar ma si energizeaza.
Reason for edit: spam creative ideas

+Quote Post
corinaalecu
post May 31 2012, 07:59 PM
Post #1147

Contaminat
*

Eu nu folosesc prea mult machiaj de obicei si cred ca as rezista si fara el, dar nu pot sa rezist fara balsam de buze! Mie mi se si crapa foarte des asa ca le ingrijesc constant. Am schimbat o groaza de produse pentru ca ma plictiseam si repede sau nu erau bune. Acum folosesc unul de la Weleda - Everon. E un pic mai scump dar eu sunt extrem de incantata de el si nu cred ca il voi schimba curand!

+Quote Post
corinaalecu
post May 31 2012, 08:12 PM
Post #1148

Contaminat
*

De cand am avut si eu niste probleme am inceput sa imi fac analize in fiecare an. Eu ma duc la Centrul medical FOCUS pentru ca am mai multa incredere in clinicile private si pana acum am fost foarte multumita. Eu imi incurajez familia si prietenii sa isi faca si ei analize periodice ca sa putem sa descoperim daca e ceva in neregula la timp. Sper ca si voi sa faceti la fel!
Nu sunt permise link-urile catre site-uri romanesti!

This post has been edited by Diana: May 31 2012, 10:00 PM

+Quote Post
corinaalecu
post May 31 2012, 08:20 PM
Post #1149

Contaminat
*

Eu am facut lipoaspiratie si ma simt excelent. Burtica mea arata foarte bine acum ( m-am refacut in cateva luni) Nu regret nicio secunda. Poate am avut noroc si de doctor bun ( m-a operat la dr Dobos) dar pot sa recomand cu incredere celor care sunt satule de diete care nu fac nimic! Eu o sa ma programez si pentru lifting mamar si o sa scap de toate complexele. Eu vi-l recomand pe Dr Dobos pentru ca e un adevarat profesionist!
Nu sunt permise link-urile catre site-uri romanesti!

+Quote Post
Cindy
post Jun 6 2012, 02:30 AM
Post #1150

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Amalia34 @ Jun 5 2012, 03:05 PM) *
Bun, am vazut acest mesaj si m-am gandit sa raspund cu ceva pozitiv. Solutia impotriva celulitei este spam, un produs. Pentru mine a fost extraordinar, mai ales ca nu trebuie sa faci nimic pe langa, poti sa folosesti crema respectiva si atat. Incepi sa elimini prin urina, deci urinezi mult mai des ca inainte. Produsul il puteti cumpara de-aici: spam - pentru PR contactati elady.ro . Astept si parerile voastre legate de acest produs.

QUOTE(Amalia34 @ Jun 5 2012, 03:05 PM) *
Incepi sa elimini prin urina, deci urinezi mult mai des ca inainte.

wtf?!?? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Deci 2 aspecte imi sunt neclare:
1. O crema te face sa urinezi mai mult?!
2. Si efectul este ca elimini celulita prin urina sau cum? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

118 Pages V  « < 113 114 115 116 117 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 05:11 AM