![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Martha 123alias "dr. menci" (vorbim de o persoana cu 2 conturi) - E normal sa fii atenta, doar il promovezi.
Pentru PR invitam agentia pe care o reprezentati, aka Creative Ideas sa ne contacteze pentru a va pune in lehatura cu agentia noastra de publicitate care sa va comunice tarifele. Multumim. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 15-June 12 Member No.: 11,264 ![]() |
buna ziua,
fac o cercetare despre impactul publicitatii asupra femeilor. mai jos se afla un chestionar la care nu va ia mai mult de 2-3 minute sa raspundeti. editat multumesc, S |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 29-June 12 Member No.: 11,293 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iar spam de la Creative Ideas... Sinteti de groaza, mai!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 30-June 12 Member No.: 11,297 ![]() |
Buna tuuror! Un nou blog de haine/accesorii a aparaut in lumea internetului! Vizitati-l, e abia la inceput! Promitem multe multe haine noi, accesorii, la preturi minuscule!
spam This post has been edited by Diana: Jun 30 2012, 07:23 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 7-July 12 Member No.: 11,308 ![]() |
Buna seara, As avea nevoie de un sfat: am nunta peste exact 2 saptamani. Am constatat cu mare stupoare ca prietenele la care am fost la nunta, nici nu m-au cautat sau cele care au sunat pentru confirmare doar s-au scuzat invocand motive strict financiare ca nu vor fi alaturi de mine, ca lucreaza, ca sunt in strainatate, ca sotul tocmai a ramas in somaj, si aici ma refer ,la vechi prietene la care am fost la nunta si cu care am impartit anii tineretii. constat cu mare durere in suflet ca pe cele pe care le-am socotit prietene si alaturi de care am fost ...s-au evaporat. as avea nevoie de o prietena adevarata, pentru ca trebuie sa merg la ultima proba pentru rochia de mireasa si nu mai am cu cine. sfatul obiectiv al unei prietene de incredere imi lipseste. sa caut pe cineva? mai are vreun rost sa sun pe vreuna? sau sa merg singura? sa am incredere in femeia care isi vinde / inchiriaza rochia pentru a scoate un profit sau sa ma milojesc la una? doresc sa schimb rochia pentru ca este extrem de simpla , sa spunem banala, stil sirena, fara trena , care are doar 2 mici flori pe ea. chiar daca imi fac nunta singura, fara nici un ajutor material din partea nici unei familii, cred ca o data in viata merit si eu ceva frumos. Multumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde. uite aici spam am o rochie , daca iti place e de colectie ,am fost cu ea doar la Feeric Fashion Days Sibiu pentru poze .E noua scoasa din atelierul de creatie. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 30 Joined: 11-July 12 Member No.: 11,316 ![]() |
[/size]Dorim să vă anunţămdeschiderea unui nou magazin online de produse cosmetice profesionale.Produsele cosmetice cu care dorim să vă venim în întâmpinare aparţin unorbranduri recunoscute precum L’Oreal Professionnel, Matrix – produseprofesionale de colorare, îngrijire şi coafare a părului, Gigi Cosmetic –produse şi tratamente cosmetice profesionale, Produse profesionale pentrumanichiură şi pedichiură Magnetic, Produse profesionale de apilare şi unicăfolosinţă. Produsele cosmetice sunt importate direct de la producător şi deaceea ne putem lăuda cu cele mai mici preţuri. Garantat!!!
Vă aşteptăm să ne vizitaţi pe spam precum şi la adresaFacebook spam Vă dorim o zi frumoasă![/font] [size="3"][/size] |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 11-July 12 Member No.: 11,317 ![]() |
unghii false ( stiletto...patrate...migdala....ovale)......80 de lei.....include : sclipici , fimo , flori , pietricele , foitze , glitter , pene , french colorat , strasuri , bilutze ...id: unghii.tehnice sau lasa-ne....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 13-July 12 Member No.: 11,319 ![]() |
am vazut cuburi de gheata cu led sau baloane cu led care mi se par super pentru evenimente de genul asta editat sau o alte site-uri similare)...
pot sa tin toate curele de slabire ca nu o sa arat ca in pozele astea ale voastre.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by Teocris: Jul 13 2012, 02:44 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Trinity, postarea ta nu are nici o legatura cu acest topic. Te rog sa postezi ce trebuie acolo unde trebuie.
Te rog nu mai posta link-uri catre site-uri romanesti pentru ca regulamentul forumului o interzice. Multumesc pentru intelegere. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:50 AM |
|