![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dede88 |
![]()
|
Musafir ![]() |
EDITAT
This post has been edited by ala80: Aug 20 2007, 01:18 PM
Reason for edit: reclama
|
|
|
dede88 |
![]()
|
Musafir ![]() |
EDITAT
This post has been edited by ala80: Aug 20 2007, 01:19 PM
|
|
|
dede88 |
![]()
|
Musafir ![]() |
EDITAT
This post has been edited by ala80: Aug 20 2007, 01:21 PM
|
|
|
dede88 |
![]()
|
Musafir ![]() |
editat: reclama.
This post has been edited by Maàt: Aug 20 2007, 01:23 PM
Reason for edit: Reclama.Plus ban.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 27-August 07 Member No.: 2,101 ![]() |
editat
This post has been edited by Maàt: Aug 27 2007, 11:27 AM
Reason for edit: PR linkuri siteuri romanesti
|
|
|
irennee |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut alt site de ceasuri...m-au impresionat, pe EDITAT Chiar imi plac..cum vi se par preturile?
This post has been edited by ala80: Aug 27 2007, 04:58 PM
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pe noi nu ne-ai impresionat cu reclama de la prima postare si pentru asta iti dam o pauza definitiva.
|
|
|
brand_names |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare! La sfarsitul lui septembrie voi merge la o nunta si tb sa imi achizitionez o tinuta eleganta. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Vreau sa va intreb daca stie cineva magazine cu haine de acest gen. Nu ma refer la Mall-uri, Unirii, Cocor...etc, ca pe astea le stiu. Ci magazine de astea micute, chiar daca nu sunt intr-o zona centrala. Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) HELLO,..BUNA ,..LOCUIEASC IN CANADA SI AM CU SORA MEA UN MAGAZIN DE HAINE IN RM VALCEA,..DACA VA INTERESEAZA ROCHII DE SEARA ,.DE OCAZIE DE ETC ,..LUATI CONTACT CU EA 0741088258 LILIANA,..SAU ORICE ALTCEVA ,...COSTUME DE HAINE ... HAINRLR SINT ADUSE IN MARE PARTE DE AICI SI SINT ORIGINALE SI DE CALITATE,..VA MULTUMESC ,..O ZI BUNA,.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 28-August 07 Member No.: 2,111 ![]() |
Prietenul meu are o bunica bolnava,paralizata pe partea dreapta.Ar vrea s-o interneze la un fel de azil,unde sa aiba cine sa o ingrijeasca(mama lui nu poate face asta,iar el e plecat de dim.pana seara.)Aveti idee de un azil,cu conditii fooarte bune?(nu ma refer la casele de batrani unde sunt tinuti ca niste animale)E dispus sa plateasca si mai mult,doar sa o vada bine ingrijita. va multumesc anticipat! Verifica aici editat Nu l-am vizitat personal, conform site-ului fac si dreg. Pare civilizat. Pls anunta-ma daca ai info noi, s-ar putea sa ma intereseze si pe mine. This post has been edited by Maàt: Aug 28 2007, 03:09 PM
Reason for edit: Fara PR -linkuri, vezi regulamentul forumului
|
|
|
elles |
![]()
|
Musafir ![]() |
Telefon: editat
E-mail: editat TARIFE CURSURI DE INITIERE ( cu programare ) : VARIANTE : reclama infinita This post has been edited by Maàt: Aug 28 2007, 03:19 PM
Reason for edit: reclama si iar reclama si reclama... a doua oara!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:25 AM |
|