IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
corina_mc
post Sep 12 2007, 02:19 PM
Post #141

Musafir

Salutare la toata lumea!
Nu prea postez pe forumuri dar le urmaresc zilnic si vreau sa va impartasesc un regim care la mine a dat roade, cand toate cele incercate erau esecuri totale!
Intr-o zi am cautat pe internet si am gasit situl asta:
EDITAT
Nu mi-a inspirat mare incredere dar eram, pot sa zic disperata de kilogramele in plus, si m-am decis sa comand regimul pus la punct de catre Tamara.

Credeti-ma e fantastic, deci am slabit 13 kilograme in doar 10 zile, urmand pasii descrisi de catre Tamara!

Am postat acest topic, pentru cei/cele care nu mai au multe optiuni de regimuri sau diete la dispozitie si chiar vor sa slabeasca si sa duca totodata o viata mai sanatoasa!

Sper sa slabiti si sa fiti cum vrei voi! Fericirea si sanatatea conteaza!

PAPA!

This post has been edited by Maàt: Sep 12 2007, 02:20 PM
Reason for edit: USER CREAT PENTRI PR SITE PROPRIU
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 12 2007, 02:21 PM
Post #142

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa fii fericit si tu, domnule Claudiu. Pentru a-ti spori sansele, ai un ban de la noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pa-pa!

+Quote Post
Arouen
post Sep 28 2007, 09:06 AM
Post #143

Musafir

A incercat cineva physiobust? Ca pe mine ma obsedeaza de cateva luni sa imi iau dar nu reusesc sa aflu informatii in detaliu si nu stiu daca functioneaza sau nu. Din ce se spune pe site-ul lor ar avea efecte destul de rapide si nu se bazeaza pe branca ursului sau marar, ci pe ceva plante chinezesti. Site-ul e aici editat. Am cautat si pe alte forumuri si nu am gasit mare lucru.

This post has been edited by Maàt: Sep 28 2007, 02:27 PM
Reason for edit: PR de la primul post.

+Quote Post
bubulina1975
post Oct 3 2007, 02:06 PM
Post #144

Musafir

Daca a folosit cineva ceaiuri de slabit... ce effect au, cit timp, chiar functioneaza....

Am gasit citeva pe net, dar vreau sa ma interesez inainte sa le folosesc:
EDITAT

... si daca mai sunt altele...

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by Maàt: Jun 11 2008, 10:39 AM
Reason for edit: PR

+Quote Post
bubulina1975
post Oct 3 2007, 02:07 PM
Post #145

Musafir

Daca a folosit cineva ceaiuri de slabit... ce effect au, cit timp, chiar functioneaza....

Am gasit citeva pe net, dar vreau sa ma interesez inainte sa le folosesc:
editat
... si daca mai sunt altele...

merci

This post has been edited by Maàt: Jun 11 2008, 10:39 AM
Reason for edit: PR

+Quote Post
NONI
post Oct 4 2007, 02:17 AM
Post #146

Musafir

moda sexy 2008 din franta anglia si italia , super misto
EDITAT (Reclama)

This post has been edited by Maàt: Nov 10 2007, 12:28 AM

+Quote Post
simionamelia
post Oct 8 2007, 11:49 AM
Post #147

Musafir

Sora mea a nascut un bebe prin cezariana si i-a ramas o cicatrice foarte urata. In plus ea a mai facut mai demult o operatie de apendicita si cicatricea respectiva s-a facut cheloida. Acum ii este foarte frica sa nu pateasca la fel, mai ales ca aceasta cicatrice e mult mai mare si s-ar vedea foarte urat. Am cautat pe site0urile din strainatate si am vazut ca exista niset unguente cu silicon special create pentru cicatrici. Se pare ca le vindeca foarte frumos si nici nu se mai formeaza cicatrici cheloide. Aveti idee daca se poate gasi asa ceva in Romania? Am mai intrebat eu la cateva farmacii dar n-am gasit nimic. Voi stiti ceva?

+Quote Post
simionamelia
post Oct 8 2007, 11:50 AM
Post #148

Musafir

Am facut o operatie de marire de sani si as vrea sa stiu daca exista in Romania vreun unguent de calitate pentru cicatrici. Am cautat pe site-urile din strainatate, cele legate de operatii estetice, si peste tot se recomanda folosirea de unguente care contin silicon si care se pare ca sunt foarte bune pentru vindecarea frumoasa a cicatricilor. In plus astfel se inlatura si posibilitatea de a face cicatrici cheloide, care ar fi groaznice pe sani.
Am mai intrebat eu la cateva farmacii dar n-am gasit nimic. Voi stiti ceva?

+Quote Post
simionamelia
post Oct 8 2007, 11:52 AM
Post #149

Musafir

Am facut o operatie de marire de sani si as vrea sa stiu daca exista in Romania vreun unguent de calitate pentru cicatrici. Am cautat pe site-urile din strainatate, cele legate de operatii estetice, si peste tot se recomanda folosirea de unguente care contin silicon si care se pare ca sunt foarte bune pentru vindecarea frumoasa a cicatricilor. In plus astfel se inlatura si posibilitatea de a face cicatrici cheloide, care ar fi groaznice pe sani.
Am mai intrebat eu la cateva farmacii dar n-am gasit nimic. Voi stiti ceva?

+Quote Post
kalua
post Oct 8 2007, 12:21 PM
Post #150

Musafir

Topic inchis, ai deschis 3 topicuri cu acelasi continut.

+Quote Post

118 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:35 AM