![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topic inchis, ai deschis 3 topicuri cu acelasi continut.
|
|
|
zoop |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Buna
o idee buna pentru spatiile mici ar fi un set de cutii de depozitare pentru a ascunde tot felul de lucrusoare de prin debara sau camera copiilor editat alte idei de decorare a spatiilor mici" "Stiind ca in debara, sau pe unde iti tii tu lucrurile, nu e niciodata prea ordine, speram ca acest set de cutii pentru depozitare iti va fi de folos." This post has been edited by kalua: Oct 9 2007, 08:55 AM
Reason for edit: Reclama interzisa
|
|
|
larisavanea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cicatricile sunt o mare problema intradevar. Stiu si eu de unguentele astea, mi-a zis o prietena despre ele, si de curand am aflat de mai multe tipuri de pe net. Pe un alt forum unde mai intru am gasit un raspuns despre asta. Ti-l copiez mai jos. Poate te ajuta. Mult succes.
Raspuns la mesajul: ajutor, vreau sa scap de cicatrici Exista intradevar aceste unguente, dar din pacate lumea nu prea a auzit de ele. Exista si unele fara silicon, dar din cate mi-a spus mie docorul, rezultatele nu se compara, cele pe baza de silicon fiind cele mai bune. Eu mi-am facut marire de sani si doctorul mi-a recomandat sa dau pe cicatrici cu reclama . Este un unguent cu silicon. Pare foarte scump, in jur de 2 mil un tub mic, dar mi-a ajuns un tub 3 luni, ca se da strat foarte subtire. Asa ca pana la urma a costat cam 65 Ron pe luna. Eu mai vazusem la o prietena niste cicatrici cheloide foarte urate, ramase dupa aceeasi operatie si acum, avand in vedere ca era vorba tocmai de sani, am vrut sa incerc orice numai sa risc cat mai putin sa raman cu astfel de cicatrici. Si chiar a avut efect. Acum se implineste un an de cand m-am operat si nu se mai vede decat o liniuta fina alba sub fiecare san, acolo unde au fost cicatricile initiale. A inceput si prietena mea sa se dea pe cicatricile ei vechi, ca s-a interesat si a aflat ca acest tip de unguente cu silicon pot sa imbunatateasca si aspectul cicatricilor cheloide sau nu mai vechi. Nu stiu ce rezultat va avea asupra celor vechi, dar asupra celor noi rezultatul a fost super. La inceput cand am aflat cat costa si nestiind ca o sa ma tine 3 luni ( specific ca aveam cate o cicatrice de 5 cm sub fiecare san, deci in total 10 cm, si m-am dat zilnic) am cautat sa-l gasesc pe net, ca m-am gandit ca daca il comand din afara e mai ieftin. Am gasit foarte multe astfel de unguente cu silicon pentru cicatrici in strainatate, dar cand am incercat sa le comand, majoritatea nu trimiteau in Romania, iar cei care trimiteau imi cereau vreo 30 $ pe transport, si pretul ajungea mult peste cel din farmacie. Ca sa nu mai zic ca mi-era cam frica sa nu raman si fara bani pe card si fara unguent. Asa ca l-am tot cautat pe la farmacii. Mai noi mi-a zis prietena mea ca a gasit informatii despre el si in romana, pe www.EDITAT.ro. Scrie pana si la ce farmacii il poti gasi. Succes. Sper sa scapi de cicatrici cat mai repede. P.S. Daca da vreun rezultat si pe cicatricile vechi, promit sa va anunt. Pupici This post has been edited by Maàt: Oct 9 2007, 09:33 AM
Reason for edit: PR. Nu e nevoie de linkuri exista Google. Iar pentru clone exista ban.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Buna fetelor, nu am mai intrat de mult. Ce mai e nou? Eu am gasit o firma cu care colaborez, programul e flexibil si nu ai sef. daca va intereseaza dati un semn.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dragut, daca ai venit la racolari/samd... ca mie imi miroase a aloe vera MLM de la distanta, pls o vizita la regulament. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Principala recolta pe azi (dupa ora 7) 3 perechi de cizme, toate negre. Hmm,as vrea acum si 1-2 in colori mai intersenate.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Dragut, daca ai venit la racolari/samd... ca mie imi miroase a aloe vera MLM de la distanta, pls o vizita la regulament. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) scuze.nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 18-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,442 ![]() |
Imi cer scuze pentru ca nu mai tin minte numele persoanelor la care ma refer..primul post aici,te plangi de platufus.Si eu am platfus.Progarmeaza-te la un medic ortoped bun(cauta la [EDITAT- oare de ce] (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ,de exemplu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ),vezi ce spune,s-ar putea sa ai inca piciorul elastic si sa mai poti remedia ceva cu un simplu sustinator plantar.Sustinatoare ce se gasesc usor(iti pot da adrese daca esti interesata)si care sunt f. usor de purtat,nefiind nici inestetice,nici suparatoare (ca)comoditate.Dimpotriva,vei simti imediat diferenta,picioarele tale o vor simti:-)In legatura cu incaltamintea sportiva cea mai comoda sau potrivita,si eu m-am inteles dintoteauna cel mai bine cu Reebok.Acum depinde pentru ce sport vrei sa folosesti acea pereche.Au inceput sa selectioneze si al noi magazinele incaltamintea sportiva:running,tennis,etc.Cine traieste in afara tarii sau are posibilitatea sa cumpere din afara(vacante,rude ,etc),lor le e mult mai simplu avand in vedere ca in alte tari europene vanzatorii stiu sa te si sfatuiasca in functie de sportul pentru care cumperi incaltamintea.Din exerienta mea,Reebok si Fila rock:D
This post has been edited by Maàt: Oct 18 2007, 01:00 PM
Reason for edit: PR-ul de la primul post atrage BAN nelimitat.
|
|
|
redvipera |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sunt reprezentant MLM......am foarte multe beneficii.....cadouri mereu si in plus comision la fiecare comanda....cine vrea sa devina reprezentant ma poate anunta
This post has been edited by Maàt: Nov 29 2007, 05:10 PM
Reason for edit: Conturile create pentru racolare de clienti primesac ban nelimitat.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Alta persoana care si-a facut cont ca sa isi gaseasca clienti...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 01:23 PM |
|