![]() |
![]() ![]() |
![]() |
DanielaFun |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi Femeile suntem indragostite mai tot timul nu? La fel ne suparam foarte repede... Scriu si eu cateva
PE LINKURI MOKA DE SUSTINERE "E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit." "To love someone is to see a miracle invisible to others ..." "Peste multe dealuri zboara gandul meu ce-l obosit si la u se coboara ingerasul meu iubit...TE IUBESC MULT!!!!!!" Astea le iau de PE LINKURI MOKA DE SUSTINERE voi de unde? le faceti voi? Ce imaginatie au aceia ce le fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Astept sa mai scrieti! This post has been edited by Maàt: Jan 25 2008, 10:12 AM
Reason for edit: PR=BAN
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
daaaa si tu faci un pic de publicitate la un site.
na ca io-s mai inventiva ca aia si nici nu scriu asa roz si lesinat cu ingerasi si fluturasi, cat ma platiti sa va scriu statusuri la kilogram? asa, hai ca incep sa ma produc. liniste. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) din oceanu' pacific a iesit un peshte mic plecat-am noo din vaslui si cu sergentu' zece si-a deraiat trenu', aia care-au scapat au fost atacati de-o haita de caini pe camp (Penesh Curcanul, versiune noua) revin cand imi mai vine inspiratia, muzu' meu e in concediu |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E de fapt un nenea; (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a venit si el sa puna neste lincuri , face seo omul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
adica io mi-am chinuit muzu' degeaba?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cum degeaba? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Precis l-ai cucerit!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Userul asta era venit dupa linkuri moka de sustinere, mai. Geaba ti-ai chinuit muzu` (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
hannah |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
eu -asistent programator si webdesign - si ador blogurile (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da, am vazut, de aceea am sa te rog sa nu iti faci reclama. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi! |
|
|
BOGDAN MOCANU |
![]()
|
Musafir ![]() |
EDIT
Daca iti place ce vei vedea................. Succes!
Reason for edit: Pentru publicitate,treci mai intaie pe la casierie!
|
|
|
cata29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetele,am vazut discutiile voastre de pana acum.E mai greu cand trebuie sa dai jos 24 kg.Zic asta pt. ca dupa doi copii a trebuit sa incep sa fac ceva (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am incercat tot ce s-a putut,e greu-nimeni nu zice ca e usor-dar trebuie sa ai vointa.Cu dietele astea in care mananci numai iaurt pe zi,nu rezolvi nimic!!!Dupa ce ai dat sa zic 4kg jos,rasufli umpic si incepi sa reiei mancarea dinainte si faci mai rau!!!!Ai si efectul YO-YO si nu e deloc bun pt organism.Sfatul meu ar fi-pt ca si in momentul de fata procedez la fel si mi-au m-ai ramas numai 6 kg de dat jos-mananca mancarea ta care vrei,numai in cantatati mai mici,importante sunt primele 20 min. de cand te asezi la masa,pt ca creierasul nostru sa transmita stomacului ca foamea a trecut,adica mesteca bine si incet,si ai sa vezi ca dupa o saptamana iti stramtorezi stomacul fara stresul dietei si in plus slabesti+reusesti si sa te mentii.Ai grija cu mancarea care are multe calorii,mananco la pranz si asa reusesti sa arzi caloriile pana seara.Pt cine are intentii sa aiba rezultate si mai rapide,ex.meu:tot ce am scris mai sus +umpic de sport(nu m-am omorat mult)+un ceai de slabit(care mi l-a adus o cunostinta din polonia,dar acum l-am vazut pe un site foarte dragut-EDITAT-)+ajutorul cu creme pe dinafara--mai ales pt celulita (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) !!!!!---si rezultatele vin garantat
am plecat de la 50 kg si am ajuns la 74 kg dupa primul,am plecat de la 60 kg si am ajuns la 70 kg dupa al doilea,acum am 56 kg,de aceea spun ca e o metoda buna de slabit+mentinut si toata viata!!!!!!! This post has been edited by Maàt: Mar 19 2008, 01:30 PM
Reason for edit: te rog, fa o vizita la regulamentul forumului!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:15 AM |
|