![]() |
![]() ![]() |
![]() |
velatura |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif)
EDITAT: CREEREA DE CONTURI PENTRU RACOLARE DE CLIENTI=BAN. Scrie la regulament (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif) This post has been edited by Maàt: Feb 11 2008, 07:54 PM |
|
|
Wojciech |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Am descoperit siteul asta editat (se pare recent deschis) de la care se poate trimite sms anonim venind de la orice nume si orice numar .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1 credit - 1 sms in retelele romanesti..in sfarsit ceva de genu asta si in Romania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E bun pt. farse .. dar oare vom mai avea incredere in smsuri?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) [ preturile sunt acceptabile zic eu ]
This post has been edited by kalua: Feb 12 2008, 12:18 AM
Reason for edit: postarea linkurilor romanesti interzisa
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topic inchis, reclama site personal.
|
|
|
superslim |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va recomandam produsele de slabit Super SLM, produse chinezesti (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
mai multe detalii despre produsul nostru editate reclama Cautam distribuitori procent % castiguri din vanzari de la 20% pana la 40% This post has been edited by Maàt: Feb 13 2008, 01:45 PM |
|
|
superslim |
![]()
|
Musafir ![]() |
incearca si tu produsul , sper ca nu vei fi dezamagit(a)
daca nu e locul potrivit pentru un produs de slabit, rog sa il mutati la sectiunea potrivita |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-February 08 Member No.: 3,307 ![]() |
buna tuturor, si-a facut cineva decapaj dupa ce s-a trezit cu o nuanta aiurea in urma vopsirii ? cum e ? m-am vopsit sambata cu aceeasi vopsea si aceeasi nuanta pe care o folosesc de un an si ceva (Color&Soin, Saten deschis) si m-am trezit cu parul... ROSU ! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu am alta explicatie decat ca au pus tubul de rosu in cutia de saten, fiindca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. am plans sambata toata ziua de nervi (si m-am spalat pe cap de 10 ori pana azi), acum nici nu am pe cine sa omor / dau in judecata pentru chestia asta... In concluzie : 1. ma rad in cap (nu prea vreau, ca tare mult m-am chinuit sa-mi creasca si mie parul) 2. imi pun alta vopsea peste asta (parca nu chiar negru, dar cu castaniu inchis s-o acoperi oare rosul asta ?) 3. imi fac un -cica- "decapaj" (dar de asta va intreb, fiindca daca decapaj = decolorare, adica ies blonda sau morcovie sau imi ard parul care si asa are un fir subtire si rar nu prea m-as baga) 4. port palarii si basmale pana imi iese culoarea asta din par (am mai fost roscata si stiu ca asta inseamna muuuult timp). Culmea e ca lumea se plange de Color&Soin ca nu tine mult timp, dar pentru mine e cea mai rezistenta vopsea din cate am folosit, ceea ce acum nu prea mai e o calitate... so, please help ! Buna..........ca tot intrebi de decapaj.........eu vand asa ceva si daca inca mai esti interesata ai adresa mea de mail.............EDITAT This post has been edited by Fanny: Feb 16 2008, 10:20 AM
Reason for edit: fara vanzare pe site
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ai un avertisment,Alexandra! La urmatoarea incercare de a mai vinde ceva, iei ban! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
sangurov |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Ce parere aveti despre noua Nokia N96? Am examinat cele mai amanuntite caracteristici pe editat
dar mi se pare foarte buna, nu credeti? Are oare vre-un neajuns? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by Maàt: Apr 12 2008, 06:01 PM
Reason for edit: PR-BAN
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
oare ai citit regulamentul?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:16 AM |