![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vissagess |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aveti un copilas dragalas? Andre Fashion organizeaza inscrieri pentru cursuri de manechine copii si tineri, de la
3-17 ani, baieti si fete, in vederea pregatirii lor pentru festivalul de moda Bucharest Fashion Week, care va avea loc in perioada 16-20 aprilie 2008, in Bucuresti, dar si alte prezentari de moda nationale si internationale, emisiuni de televiziune, reclame si videoclipuri, activitati promotionale. Copii au sansa reala, ca in urma preselectiei realizata de catre reprezentantii unor branduri renumite , dintre care amintim, Sarabanda,Alabala, Mothercare, Crido Kids, Miniblu, etc. sa fie prezenti pe podium alaturi de copii ai vedetelor de televiziune autohtone si nu numai. Festivalul va fi difuzat in prime-time, in 4 editii pe B1TV si FASHION TV Romania. Cursurile vor incepe Miercuri, 27 februarie 2008, ora 17.30 si se vor desfasura la TONUS CLUB - Zona Unirii. Cursul se va desfasura de 2 ori/saptamana, miercuri si vineri dupa ammiaza, in 2 grupe. Cursurile se vor incheia in iunie, odata cu incheierea anului scolar.Dupa prima luna de curs, se vor face si book-urile foto pentru cursanti, book-uri ce vor fi postate pe un site special al agentiei. Costul cursului: - 120 RON/luna - plata se face in avans, la inceputul fiecarei luni. Pentru inscrieri la preselectie, cursuri si pentru detalii de orice tip, precum si poze din editia precedenta a festivalului si poze ale locatiei cursurilor, ma puteti contacta la numerele de telefon editat sau prin email : editat This post has been edited by Maàt: Apr 12 2008, 05:59 PM
Reason for edit: RACOLARE CLIENTI=BAN
|
|
|
Liliana Preda |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vizitati-ma peEDITAT si luati cea mai buna decizie pentru voi!
Fitness-ul este la noi acasa! This post has been edited by Fanny: Feb 26 2008, 04:08 PM
Reason for edit: reclama catre propiul site
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Liliana, e interzisa reclama pe forum.
|
|
|
dorel |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca stati pe ganduri sau sunteti indecisi in construirea sau cumpararea unei case,
am gasit un site ce va poate fi de ajutor in luarea unei decizii: editat Gasiti pe site> ghidul cumparatorului, sfaturi achizitie teren, constructie casa, firme constructii, materiale, echipe de meseriasi, anunturi online. Enjoy This post has been edited by Maàt: Feb 27 2008, 02:13 PM
Reason for edit: PR ul este INTERZIS in forum
|
|
|
tomescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vand parfumuri originale de lux ! Cele mai mici preturi din domeniu & produse exclusiv originale ! Oferta foarte variata , inclusiv produse rare (out-of-production) sau produse indisponbile in Romania ! Inclusiv cosmetice aferente, disponibile doar pe comanda!
Sunt comercializate marci precum : Creed, Chanel, Gucci , Givenchy , Thierry Mugler , Ralph Lauren , Davidoff , Gaultier , Bvlgari , D&G si multe altele ! Pentru detalii , promotii si oferta : EDITAT:RECLAMA This post has been edited by Maàt: Feb 29 2008, 11:37 AM |
|
|
clau |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi-a recomadat o colega de serviciu care a avut probleme cu parul sa folosesc TRATAMENTUL IMPOTRIVA CADERII PARULUI de la editat.
il folosesc de 1 luna si incep sa vad ceva schimbari nu se mai rupe asa mult la periaj si parca are o stralucire noua. va recomand sa-l incercati dk aveti ocazia! This post has been edited by kalua: Mar 3 2008, 11:47 PM
Reason for edit: PR pentru un MLM
|
|
|
clau |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am descoperit ceva mai putin cunoscut cinev de la munca (e bun si serviciul la ceva,nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) rimelul 2in 1 de la editat
nu stiu dk e cel mai bun rimel ever, dar mie imi place ffff mult pt ca se vede efectul fara sa incarce genele si nu ma ustura ochii de la el. a.. si tot la editat am gasit si un demachiant super si nici nu sunt scumpe super tare,nu?! This post has been edited by kalua: Mar 3 2008, 11:46 PM
|
|
|
clau |
![]()
|
Musafir ![]() |
am si eu o marca mai putin cunoscuta de voi care la mine a functionat editaT.
spun ca afunctionat [pt ca am cautat tot tipul ceva care sa-mi hidrateze piele si nimic nu rezista decat putin timp dupa care simteam ca ma strange pielkea iar. am testat testul de multe si cu reclama si fara si mai ieftine si mai scumpe(in studentie si apoi ca om in campul muncii) si tot asa pana cand m-a exasperat o colega de serviciu ca ce produse bune a gasit ea si ca sunt la un pret bun si ca sunt 100% naturale ...si azi asa, maine asa pana cand am incarcat crema de maine am fost nevoita sa-i dau dreptate chiar e buna pt mine ,am mai incercat si alte produse le la editat si sunt bune, merita fiecare banut. si mastile de fata le faci tu acasa.. miros aflori de camp si miere..o nebunie incercati-le o sa vedeti ca o sa-i dati si voi dreptate colegei mele! pupici
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Reclama pe fata la MLM-uri interzisa, prea se vede ca postezi aici numai in scopul asta. Ban.
|
|
|
cell_makeup |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vand produse cosmetice Lancome, Estee Lauder, Clinique, Elizabeth Arden si multe altele .Produsele sunt 100% originale
Peste 500 de produse vandute in 6 luni fara nici o reclamatie Astept intrebarile voastre: EDITAT RECLAMA Ca idee preturile sunt: TOM FORD ESTEE LAUDER CHEEK GLOW BLUSH 120 ron CLINIQUE SUPERBALANCED COMPACT MAKEUP 100 ron ESTEE LAUDER MAGNASCOPIC, LANCOME FLEXTENCILS MASCARA BLACK 1/3 SIZE [/b] 40 ron[/b] Si multe altele precum Travel Set-uri ,Creioane, Palete Culori... Am atasat sus un link stocul pe care le am in momentul de fata. Va astept!:) This post has been edited by Maàt: Mar 4 2008, 12:44 PM
Reason for edit: PR-=BAN
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:17 AM |
|