IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
rech_adriana
post Mar 22 2008, 04:20 PM
Post #251

Musafir

Buna fetelor!
Acum 3...aproape 4 ani am primit de la o prietena niste medicamente de slabit...Neincrezatoare le-am folosit si am ramas masca cand am vazut cat am slabit cu ele!!!Am acum mai multe prietene care m-au rugat sa le fac rost si lor si care au slabit foarte mult cu ele.Tot ele,dupa o discutie ce am avut-o aseara la un suc m-au intrebat de ce nu am vrut sa zic la nimeni cu ce am slabit atunci cand am inceput cura.Si le-am zis....pentru ca eu nu aveam de unde sa le cumpar din vreun magazin pentru ca la noi in tara nu se gasesc si nu am vrut sa ma complic sa le duc pe toate la prietena mea si sa cumpere si sa le explice la fiecare in parte ce trebuie sa faca...in fine... Poate am fost rautacioasa un pic si nu am vrut ca prietenele mele sa arate asa de bine cum am ajuns eu sa arat.Dar...uite ca parca totusi am zis ca ar fi frumos din partea mea sa scriu pe net undeva...poate ca cineva care vrea sa slabeasca foarte multe kilograme si sufera asa cum am suferit eu cand nu vroiam sa merg la plaja o sa vrea sa le incerce si o sa imi ceara ajutorul.
Poate va vine imposibil a crede ca ar exista pastilele de slabit magice,dar eu pot sa va spun cu mana pe inima ca sant intr-adevar magice.Ma iau in calcul doar pe mine nu si pe prietenele mele care au slabit cu ele si din punctul meu de vedere nu pot sa spun altceva decat ca sant bestiale!!Adica....19kg in nici 3 luni de zile....eu zic ca e ceva!!
Intr-adevar e nevoie de un "regim"special cand se face cura cu ele...dar e usor!!SI CAND ZIC REGIM,NU MA REFER LA ALIMENTATIE.....
Acum nu ma apuc sa scriu pe site totul despre ele,pentru ca e foarte mult de spus si pentru ca,cunosc medicamentele acestea foarte bine stiu ca aceasta "cura" cu ele difera de la persoana la persoana.Si atunci automat fiecare persoana care le ia trebuie sa faca alte lucruri in timpul curei.
NU SANT O FIRMA CARE IMI VAND PRODUSUL!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poate ca din detaliile care le dau despre medicamente asta ve-ti crede...nu e asa....
Le cunosc foarte bine si m-am interesat foarte mult despre ele...
In fine...daca vrea cineva sa ii spun despre ce e vorba,sa imi scrie pe mail EDITAT
Ahh...inca ceva...nu este un produs naturist!In ciuda micilor si nesemnicativelor efecte secundare mie mi-a convenit ca am slabit o groaza de kilograme in scurt timp si acuma sant frumoasa:)

Va pup pe toate!
Go to the top of the page

+Quote Post
rech_adriana
post Mar 22 2008, 04:32 PM
Post #252

Musafir

QUOTE(ralukgorda @ Mar 21 2008, 08:49 PM) *
buna!vroiam sa spun k am incercat clarinol (am luat 4 cutii de cate 30 pastile pana acu)si acul cantarului nu s-a miscat... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (am 1.60m si 84 de kg,20ani)am facut si sport pentru k am bicicleta medicinala( iar clarinolul trebuie combinat cu sport si dieta sa aiba efecte)si tot degeaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,e adevarat ca dieta mea nu a fost prea stricta deoarece am mai gustat din cand in cand ceva dulce,dar nu in cantitati industriale...ce sa fac mai mult de atat?am reusit sa fac muschi la picioare si cam atat...treaba cu medicamentele de slabit e relativa pt k nu st eficiente pt toti,am auzit de persoane care au slabit 8 kg in 2 luni cu clarinol,altele s-au ingrasat sau nu au dat jos nici un gram.Oricum mai incerc o luna cu clarinol si ma apuc si de abdomene si daca iar nu reusesc sa dau jos macar 5 kg,ma duc sa-mi fac un control la tiroida...tineti-mi pumnii!cert e ca de la clarinol nu patesti nik rau.Ce parere aveti de Reductil?E bun de ceva?

AM FOLOSIT CLARINOL IMEDIAT DUPA CE A APARUT!!!ACUM VREO 3 ANI!!NIMICA!!!!!!!!!NICI UN GRAM!!
Atunci mi-a vandut o prietena din America niste medicamente cu care am slabit 19 kg in nici 3 luni!!Nu sant pe baza de plante,sant cateva chestii de care trebuie sa te feresti cand le iei dar sant bestiale!!!Va pot face rost de ele daca vreti pentru ca la noi in tara nu se gasesc.Sant beton credeti-ma!!!!
Eu niciodata in viata mea nu am crezut ca o sa pot sa arat asa cum arat acuma!Niciodata!!Daca vrei sa iti zic mai multe despre ele scrie-mi pe mail pentru ca eu nu intru pe site-urile astea....eu cautam niste articole despre tratarea fracturii de coccis si din greseala am dat si peste site-ul asta.... scrie-mi daca vrei... editat: gaseste "cliente" prin alte parti!
Te pup!
P.S. Crede-ma ca e super tare!!Daca iti arat poze cu mine,sa vezi cum aratm si cum arat acuma o sa zici ca sant doua persoane diferite!!!!

QUOTE(Fanny @ Mar 21 2008, 08:57 PM) *
Raluca (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Eu nu inteleg de ce nu incerci tu o dieta in loc sa-ti pui toate sperantele intr-o mana de pastile? Continuand asa nu faci decat sa te demoralizezi complet si sa-ti pierzi increderea in tine. Sunt convinsa ca ai suficienta vointa pentru a slabi.

Ah, inca ceva! Bicileta iti dezvolta muschii de la picioare, asa ca nu exagera cu pedalatul. Mai bine te plimbi cu rolele sau alergi putin prin parc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

QUOTE(ralukgorda @ Mar 21 2008, 08:49 PM) *
buna!vroiam sa spun k am incercat clarinol (am luat 4 cutii de cate 30 pastile pana acu)si acul cantarului nu s-a miscat... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (am 1.60m si 84 de kg,20ani)am facut si sport pentru k am bicicleta medicinala( iar clarinolul trebuie combinat cu sport si dieta sa aiba efecte)si tot degeaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,e adevarat ca dieta mea nu a fost prea stricta deoarece am mai gustat din cand in cand ceva dulce,dar nu in cantitati industriale...ce sa fac mai mult de atat?am reusit sa fac muschi la picioare si cam atat...treaba cu medicamentele de slabit e relativa pt k nu st eficiente pt toti,am auzit de persoane care au slabit 8 kg in 2 luni cu clarinol,altele s-au ingrasat sau nu au dat jos nici un gram.Oricum mai incerc o luna cu clarinol si ma apuc si de abdomene si daca iar nu reusesc sa dau jos macar 5 kg,ma duc sa-mi fac un control la tiroida...tineti-mi pumnii!cert e ca de la clarinol nu patesti nik rau.Ce parere aveti de Reductil?E bun de ceva?

AM FOLOSIT CLARINOL IMEDIAT DUPA CE A APARUT!!!ACUM VREO 3 ANI!!NIMICA!!!!!!!!!NICI UN GRAM!!
Atunci mi-a vandut o prietena din America niste medicamente cu care am slabit 19 kg in nici 3 luni!!Nu sant pe baza de plante,sant cateva chestii de care trebuie sa te feresti cand le iei dar sant bestiale!!!Va pot face rost de ele daca vreti pentru ca la noi in tara nu se gasesc.Sant beton credeti-ma!!!!
Eu niciodata in viata mea nu am crezut ca o sa pot sa arat asa cum arat acuma!Niciodata!!Daca vrei sa iti zic mai multe despre ele scrie-mi pe mail pentru ca eu nu intru pe site-urile astea....eu cautam niste articole despre tratarea fracturii de coccis si din greseala am dat si peste site-ul asta.... scrie-mi daca vrei... editat: gaseste "cliente" prin alte parti!
Te pup!
P.S. Crede-ma ca e super tare!!Daca iti arat poze cu mine,sa vezi cum aratm si cum arat acuma o sa zici ca sant doua persoane diferite!!!!Si inca ceva....sant foarte de acord cu ce ai zis tu mai sus...ca altii profita de cele care vor sa slabeasca si le baga toate rahaturile pe gat!Asa am patit si eu la un magazin bioplant cand eram inebunita si aproape ca nu mai ieseam din casa.Cand au vazut alea de acolo de la bioplant ca scot portofelul gros si ca nu ma uit la bani mi-au bagat de toate pe gat!Am lasat intr-o zi la bioplant aproape 5 milioane si nu am slabit nici un gram!Si clarinol si heritage si life nu stiu ce...o gramada!!

Astea ce le-am cumparat de la prietena mea din America sant mortale.Inebunesti cand vezi cum cad la propriu kilogramele de pe tine.Eu la un momentdat am crezut ca am devenit dependenta de ele pentru ca...cu fiecare pastila care o luam slabeam si slabeam si slabeam si nu vroiam sa ma mai opresc din slabit!Pana mi-a pus logodnicul meu "mana in cap" si mi-a zis "hooo ca te usuci" JUR!!!

Scrie-mi daca vrei si pot sa iti zic exact ce trebe sa faci ca sa plangi de fericire cand te uiti in oglinda!!!

This post has been edited by Maąt: Mar 22 2008, 04:42 PM
Reason for edit: Promovare de produse periculoase si incercare racolare clienti. BAN.

+Quote Post
Diana.
post Mar 22 2008, 04:35 PM
Post #253

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor - actualizata la 28.12.2007
CAPITOLUL II
Protectia vietii, sanatatii si securitatii consumatorilor

Art. 4. - (1) Se interzice comercializarea de produse sau prestarea de servicii care, utilizate in conditii normale, pot pune in pericol viata, sanatatea sau securitatea consumatorilor.
Art. 50. - (1) Constituie contraventii, daca nu au fost savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni, si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
a) incalcarea dispozitiilor art. 4, art. 7 lit. a) a 2-a, a 3-a si a 5-a liniuta, lit. c) prima si a 2-a liniuta, art. 15 alin. (1), [b]cu amenda contraventionala de la 3.000 lei la 30.000 lei;[/b]

Lege privind medicamentele de uz uman
25 Octombrie 2005
Transpune prevederile directivelor Uniunii Europene referitoare la procedurile de autorizare pentru punerea pe piaţă a medicamentelor, precum şi relaţiile dintre autorităţile competente ale statelor membre īn cadrul acestor proceduri.

Īn temeiul prevederilor art.74 din Constituţia Romāniei,
Art.122.
(1) Contrafacerea sau [u][b]punerea īn circulaţie de medicamente fără respectarea prevederilor prezentei Legi constituie infracţiune[/b][/u] şi se pedepseşte cu [b]īnchisoare de la 3 luni la 3 ani.[/b]
(2) Dacă medicamentele contrafăcute sau puse īn circulaţie fără respectarea prevederilor prezentei Legi sunt vătămătoare sănătăţii, fapta se pedepseşte cu [b]īnchisoare de la un an la 8 ani.[/b]
(3) Dacă fapta prevăzută la alin. (1) şi (2) a avut ca urmare īmbolnăvirea sau agravarea bolii unei persoane, pedeapsa este [b]īnchisoare de la 2 ani la 8 ani, iar dacă a avut ca urmare moartea, pedeapsa este īnchisoarea de la 5 ani la 15 ani.[/b][b]

[/b][b]Si daca mai adaugam si bisnita, care se numeste corect evaziune fiscala, o pui de mamaliga![/b]

+Quote Post
Diana.
post Mar 22 2008, 04:53 PM
Post #254

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor - actualizata la 28.12.2007
CAPITOLUL II
Protectia vietii, sanatatii si securitatii consumatorilor
Art. 4. - (1) Se interzice comercializarea de produse sau prestarea de servicii care, utilizate in conditii normale, pot pune in pericol viata, sanatatea sau securitatea consumatorilor.
Art. 50. - (1) Constituie contraventii, daca nu au fost savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni, si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
a) incalcarea dispozitiilor art. 4, art. 7 lit. a) a 2-a, a 3-a si a 5-a liniuta, lit. c) prima si a 2-a liniuta, art. 15 alin. (1), cu amenda contraventionala de la 3.000 lei la 30.000 lei;

Lege privind medicamentele de uz uman din 25 Octombrie 2005 - in vigoare
Transpune prevederile directivelor Uniunii Europene referitoare la procedurile de autorizare pentru punerea pe piaţă a medicamentelor, precum şi relaţiile dintre autorităţile competente ale statelor membre īn cadrul acestor proceduri.
Īn temeiul prevederilor art.74 din Constituţia Romāniei, Art.122.
(1) Contrafacerea sau punerea īn circulaţie de medicamente fără respectarea prevederilor prezentei Legi constituie infracţiune şi se pedepseşte cu īnchisoare de la 3 luni la 3 ani.
(2) Dacă medicamentele contrafăcute sau puse īn circulaţie fără respectarea prevederilor prezentei Legi sunt vătămătoare sănătăţii, fapta se pedepseşte cu īnchisoare de la un an la 8 ani.
(3) Dacă fapta prevăzută la alin. (1) şi (2) a avut ca urmare īmbolnăvirea sau agravarea bolii unei persoane, pedeapsa este īnchisoare de la 2 ani la 8 ani, iar dacă a avut ca urmare moartea, pedeapsa este īnchisoarea de la 5 ani la 15 ani.

Si daca mai adaugam si bisnita, care se numeste corect evaziune fiscala, o pui de mamaliga!
Medicamentele despre care vorbesti le vinzi fara respectarea prevederilor legale in vigoare, nu sint avizate de Ministerul Sanatatii, in mod sigur nici in tara de origine nu se vind la liber. Daca contin si substante care se incadreaza in categoria substantelor de mare risc, pedeapsa e puscaria vreo 20 de ani!

+Quote Post
bibble
post Mar 24 2008, 10:45 PM
Post #255

Musafir

Aplic unghii false pe unghiile tale naturale cu baza de gel sau acril (nu deteriorez unghia ta naturala).
Am experienta in aplicarea diverselor modele: picturi, strasuri, tatuaje, flori uscate (diverse marimi), nail art!!!

Incearca si nu vei regreta!!!

FORMA, LUNGIMEA si MODELUL le alegem impreuna!

Calitate Garantata!!!

De la 80ron aplicarea "unghiilor false"!

INTRETINEREA 40ron!!!

Deasemenea fac EXTENSII DE GENE DIN PAR NATURAL-diverse modele.

De la 100ron.

Aducand cu tine o prietena ai 10% reducere!!!

This post has been edited by Maąt: Mar 25 2008, 09:49 AM
Reason for edit: pt relama>

+Quote Post
Fanny
post Mar 24 2008, 10:50 PM
Post #256

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Inca o incercare de reclama si ai ban definitiv!

+Quote Post
slipperyshadow
post Mar 26 2008, 04:04 PM
Post #257

Musafir

a editat aici fi realizata o emisiune gastronomica. Cam ce ati dori sa vedeti? Cam ce sa contina? retete, sfaturi culinare, dieta, alimente sanatoase, combinatii vinuri / mancare, "leguma saptamanii" (reteta pe baza unei legume), interactivitate cu vizitatorii site-ului?
Viitoarea varianta a site-ului va arataRECLAMA Pe care o preferati?

+Quote Post
oana44
post Mar 28 2008, 12:15 PM
Post #258

Musafir

DACA VRETI SA SCAPATI DE CELULITA, VERGETURI, RIDURI SAU SA VA RECAPATATI FERMITATAEA SANILOR DATI FUGUTA LA UN SALON DE IMFRUMUSETARE SI INTREBATI DACA FOLOSESTE GAMA editat DE LA ALTA RECLAMA .EU AM FOLOSIT PENTRU CELULITA SI NU M-AU DEZAMGIT.ACUM MA SIMT FOARTE BINE IN CORPUL MEU.VA PUP

This post has been edited by Maąt: Sep 6 2008, 11:53 AM
Reason for edit: EDITAT PENTRU PR

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 28 2008, 12:19 PM
Post #259

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

hahaha, sa vezi ce ti-o furi tu acum de la Admin. Hasta la vista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
denisamail
post Mar 28 2008, 03:36 PM
Post #260

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,572

Ati trebuie un produs termic. Ce fel de par ai, e cret ?

Tu te vopsesti singura acasa? Atunci sigur ca nu-ti ies culorile. Placa e ok, daca e ionica si ceramica si nu o folosesti prea des.Vezi EDITAT astia au mai multe lucruri profesionale, suna-i.

This post has been edited by Fanny: Apr 1 2008, 10:36 PM
Reason for edit: Fara site-uri romanesti

+Quote Post

118 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:55 AM