![]() |
![]() ![]() |
![]() |
violette |
![]()
|
Musafir ![]() |
hi everybody!
pe mine ma preocupa ingrijirea cit mai naturala, ca m-am saturat de atitea chimicale. Si se pare ca mai mult conteaza ambalajul si reclama decit continutul cind vine vorba de cosmetice. Tenul meu nu este tocmai unul usor de ingrijit si cred ca am testat cam tot ce este pe piata, si pot spune ca destul de greu gasesti ceva de calitate organica si fara chimicale. Pacat ca oamenii nu stiu ce inseamna certificate ca BDIH. Am descoperit cosmeticele elvetiene EDITAT , certificate BDIH, si nu se compara cu nimic de pe piata noastra unde reclama compenseaza calitatea. Contin numai extracte de plante presate la rece, ape florale si uleiuri esentiale. Asa ca va invit sa vizitati site-ul eEDITAT si spuneti-mi ce credeti. This post has been edited by Maàt: Apr 12 2008, 06:12 PM
Reason for edit: RACOLARE CLIENTI=BAN
|
|
|
annamriah |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna
Nu sunt fana nuntilor cu DJ si din punctul meu de vedere tot interpretii de muzica populara fac atmosfera la nunta. Eu l-am ales pentru nunta mea din 2009 pe Constantin Bahrin din Iasi. Ne-a placut asa ca ... n-am stat prea mult pe ganduri. Pentru viitoarele mirese din Iasi, gasiti detalii pe: EDITAT This post has been edited by Fanny: Mar 30 2008, 10:07 PM
Reason for edit: te rog, citeste regulamentul forumului
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Conform regulamentului forumului,nu ai voie sa postezi linkuri catre site-uri romanesti. Cu atat mai mult, catre propriul blog.
|
|
|
makeup |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna !
Acum poti cumpara produse cosmetice (rimeluri.pudre.fond de ten.blush-uri.farduri.gloss-uri.rujuri.etc) de la doua dintre cele mai renumite firme din lume: L'oreal si Maybelline la cel mai bun pret garantat! Ne laudam cu acest lucru avand produse originale din productia pentru Franta si Italia la cel mai bun pret din Romania. Cautam colaboratori in tara. ATENTIE! Pentru a nu se crea confuzii sau incertitudini va asiguram ca produsele noastre sunt 100% originale. This post has been edited by Cleo: Apr 1 2008, 01:46 AM |
|
|
makeup |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna !
Acum poti cumpara produse cosmetice (rimeluri.pudre.fond de ten.blush-uri.farduri.gloss-uri.rujuri.etc) de la doua dintre cele mai renumite firme din lume: L'oreal si Maybelline la cel mai bun pret garantat! Ne laudam cu acest lucru avand produse originale din productia pentru Franta si Italia la cel mai bun pret din Romania. Cautam colaboratori in tara. ATENTIE! Pentru a nu se crea confuzii sau incertitudini va asiguram ca produsele noastre sunt 100% originale. This post has been edited by Cleo: Apr 1 2008, 01:40 AM
Reason for edit: citeste regulamentul forumului
|
|
|
makeup |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna !
Acum poti cumpara produse cosmetice (rimeluri.pudre.fond de ten.blush-uri.farduri.gloss-uri.rujuri.etc) de la doua dintre cele mai renumite firme din lume: L'oreal si Maybelline la cel mai bun pret garantat! Ne laudam cu acest lucru avand produse originale din productia pentru Franta si Italia la cel mai bun pret din Romania. Cautam colaboratori in tara. ATENTIE! Pentru a nu se crea confuzii sau incertitudini va asiguram ca produsele noastre sunt 100% originale. This post has been edited by Cleo: Apr 1 2008, 01:45 AM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa vezi ca ban original iei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
makeup |
![]()
|
Musafir ![]() |
[b]Buna !
Acum poti cumpara produse cosmetice (rimeluri.pudre.fond de ten.blush-uri.farduri.gloss-uri.rujuri.etc) de la doua dintre cele mai renumite firme din lume: L'oreal si Maybelline la cel mai bun pret garantat! Ne laudam cu acest lucru avand produse originale din productia pentru Franta si Italia la cel mai bun pret din Romania. Cautam colaboratori in tara. This post has been edited by Cleo: Apr 1 2008, 01:44 AM
Reason for edit: deja explicat
|
|
|
makeup |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna !
Acum poti cumpara produse cosmetice (rimeluri.pudre.fond de ten.blush-uri.farduri.gloss-uri.rujuri.etc) de la doua dintre cele mai renumite firme din lume: L'oreal si Maybelline la cel mai bun pret garantat! Ne laudam cu acest lucru avand produse originale din productia pentru Franta si Italia la cel mai bun pret din Romania. Cautam colaboratori in tara. ATENTIE! Pentru a nu se crea confuzii sau incertitudini va asiguram ca produsele noastre sunt 100% originale. Detalii si catalogul cu produse pe stoc la adresa cosmetic.makeup- at -yahoo.com sau cosmetic.makeup pe yahoo messenger! TELEFON EDITAT |
|
|
makeup |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
sa vezi ca ban original iei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ce e de facut?cum imi pot promova produsul pe acest forum? Later Edit: Nu am gasit o sectiune corespunzatoare pentru acest tip de anunt asa ca rog pe d-nul/d-nsoara moderator/are sa ma ajute cumva ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:24 AM |
|