IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
Diana.
post Apr 1 2008, 09:33 AM
Post #271

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pentru promovocare va rugam sa ne contactati prin forularul din site.
Conturile create pentru promovare de produse/servicii sint banate!
Go to the top of the page

+Quote Post
pentru_sanatatea_mea
post Apr 4 2008, 12:41 AM
Post #272

Musafir

Buna.
Indiferent de ce "cura de slabire" va ganditi sa incepeti ("regim disociat", ciorba de varza si altele de genul - uuhhhh :| ), ganditi-va si la impactul pe care il va avea asupra sanatatii voastre cand va apucati de ea.
Este foarte importanta cantitatea de nutrienti pe care o luati zilnic. Ca sa slabiti sanatos aveti nevoie sa dati corpului vostru cantitatea recomandata de proteine, vitamine, minerale, fara a consuma in exces carbohidrati si grasimi. Cantitatea de proteine recomandata difera pentru fiecare persoana in functie de constitutie, sex si nivel de activitate, dar este un calcul ce se poate face simplu. Pentru a slabi sanatos, aveti nevoie sa consumati cantitatea recomandata de proteine (care poate veni din carne - de preferat carne alba, de peste sau de pui, dar poate veni si din ou, sau din soia - cel mai recomandat, fiindca se evita excesul de toxine). Proteinele va ajuta sa va construiti/mentineti masa musculara, sa ardeti caloriile (fiecare kg de masa musculara arde 30-31 calorii/zi, in timp ce fiecare kg de grasime arde doar 4 calorii!) si sa mentineti rata metabolismului ridicata, slabind fara senzatii de foame. Lipsa sau consumul prea scazut de proteine va face sa scadeti in greutate, dar scadeti din masa musculara (corpul "fura" proteine de unde are sursa cea mai mare - muschii si organele interne - de aici, ca si consecinta, apar unele probleme de sanatate), grasimea ramanand la locul ei, acumulandu-se din nou alte straturi in urma esecului "inca unei cure" si a supraalimentarii care precede acest esec.
Exista anumite combinatii de alimente care contribuie la luarea in greutate. De exemplu, daca combinati carbohidratii cu grasimile (sa zicem o friptura ceva mai grasa cu paine). Astfel pancreasul secreta prea multa insulina, ca sa faca fata atat grasimilor cat si carbohidratilor si sa le transforme in glucoza - hrana pentru celulele noastre (de-asta la spital se pun perfuzii cu glucoza - pentru cine nu stie). Acest exces de insulina duce la acumularea de kilograme.
Ca si sfaturi ce pot sa vi le dau: nu va incredeti in "diete minune" care va slabesc "peste noapte" cateva kilograme, fara sa faceti efort fizic (da - fara miscare, nu veti slabi si mentine greutatea). Concentrati-va pe o scadere graduala in greutate (in medie 2-5 kg/luna) pentru rezultate stabile – nu va amagiti, solutii rapide nu exista! Beti apa plata – ajungeti gradual sa beti minim 2 litri (doar apa plata este perceputa de creier ca si apa, restul lichidelor le percepe ca si aliment – de-asta ne este in continuu sete de exemplu cand bem sucuri), apa transporta elementele nutritive in corp si elimina toxinele si grasimea, pentru cei care slabesc. Daca nu aveti 3 mese/zi, incercati, gradual, sa le aveti - este foarte important, altfel metabolismul vostru va incetini si veti lua in greutate din ce in ce mai usor.
Daca doriti mai multe detalii si solutii concrete cum puteti slabi sanatos si apoi mentine cu usurinta intreaga viata, va stau la dispozitie (editat: publicarea adreselor de mail in scop de gasire clienti/samd este interzisa!. Eu zic ca cine va incerca va avea numai de castigat. Nu va promit „o alta cura", ci solutia finala, si nu doar vorbe - caci de ele suntem satui cu totii, ci fapte.
Succes!

This post has been edited by Maŕt: Apr 4 2008, 10:55 AM
Reason for edit: publicarea adreselor de mail in scop de gasire clienti/samd este interzisa!

+Quote Post
Diana.
post Apr 4 2008, 01:00 AM
Post #273

Fondator eLady.ro

Daca ai venit sa ne vinzi ceva sau daca esti in cautare de clienti, intoarce-te de unde ai aparut!
Si fa o vizita la regulamentul forumului !

+Quote Post
lacrimma
post Apr 8 2008, 09:21 PM
Post #274

Musafir

editat reclama

This post has been edited by Maŕt: Apr 8 2008, 09:38 PM
Reason for edit: editat reclama

+Quote Post
Diana.
post Apr 8 2008, 09:37 PM
Post #275

Fondator eLady.ro

16 posturi in 10 minute ... tate cu reclama. mama ce disperati trebuie sa fie...

+Quote Post
vali1982
post Apr 10 2008, 04:08 PM
Post #276

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,669

A incercat cineva produsele de pe EDITAT?

This post has been edited by Fanny: Apr 10 2008, 04:10 PM
Reason for edit: Fara linkuri romanesti

+Quote Post
Maia80
post Apr 10 2008, 11:51 PM
Post #277

Musafir

Buna

Sunt noua pe aici dar am si eu o propunere pentru voi si pentru asta nu e nevoie de comanda online in afara tarii pentru ca avem si noi magazinele noastre.

Site ul e nou si va puteti delecta cu numeroase produse de ingrijire si in plus e loc si de facut cadouri.
Ajunge cu reclama , sper sa nu fi sarit calul si va las pe voi sa analizati mai bine

Am voie se spun ? EDITAT

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by Maŕt: Apr 11 2008, 11:45 AM
Reason for edit: Nu-i voie.

+Quote Post
philae
post Apr 11 2008, 08:17 AM
Post #278

Musafir

buna ziua tututor,

daca este cineva interesata, am medicamentul ALDARA de vanzare 12 pliculete.

This post has been edited by Fanny: Apr 11 2008, 08:24 AM
Reason for edit: incalcarea regulamentului

+Quote Post
Fanny
post Apr 11 2008, 08:25 AM
Post #279

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Vanzarea produselor pe acest forum este interzisa.

+Quote Post
Diana.
post Apr 11 2008, 11:44 AM
Post #280

Fondator eLady.ro

Lege privind medicamentele de uz uman din 25 Octombrie 2005 - in vigoare
Transpune prevederile directivelor Uniunii Europene referitoare la procedurile de autorizare pentru punerea pe piaţă a medicamentelor, precum şi relaţiile dintre autorităţile competente ale statelor membre în cadrul acestor proceduri.
În temeiul prevederilor art.74 din Constituţia României, Art.122.
(1) Contrafacerea sau punerea în circulaţie de medicamente fără respectarea prevederilor prezentei Legi constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.
(2) Dacă medicamentele contrafăcute sau puse în circulaţie fără respectarea prevederilor prezentei Legi sunt vătămătoare sănătăţii, fapta se pedepseşte cu închisoare de la un an la 8 ani.
(3) Dacă fapta prevăzută la alin. (1) şi (2) a avut ca urmare îmbolnăvirea sau agravarea bolii unei persoane, pedeapsa este închisoare de la 2 ani la 8 ani, iar dacă a avut ca urmare moartea, pedeapsa este închisoarea de la 5 ani la 15 ani.

+Quote Post

118 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 12:01 PM