IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
MonicaMonica
post Apr 11 2008, 04:32 PM
Post #281

Musafir

Nu mai este nevoie sa cautati siteul straine pentru a face shopping (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am gasit eu unul, doar pentru noi!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Spuneti-mi si voi parerea, eu sunt le-am indragit!
Se pot cumpara chiar de la ei. EDITAT - SITEUL II APARTINE USERULUI!

This post has been edited by Maàt: Apr 11 2008, 04:38 PM
Reason for edit: RECLAMA NU ESTE GRATUITA. PR=BAN!
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 11 2008, 04:39 PM
Post #282

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

..PAI Cred si eu, doamna Pazuric, doar siteul va apartine, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... fenomen adevarat treaba asta cu facut user si laudat propriul magazin virtual (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Moderatoare
post Apr 11 2008, 08:28 PM
Post #283

Musafir

1. Ai o viziune pozitiva?
2. Doresti sa inveti de la altii mai buni?
3. Esti generoasa ?
4. Faci fata descurajarii din partea prietenilor si a celor din familie ?
5. Esti plina de entuziasm ?
6. Ai rabdare ?
7. Esti perseverenta in munca ?
8. Tii la sanatatea ta, a celor apropiati si nu numai ?
9. Iti doresti independenta financiara?
10. Esti comunicativa?

daca da,
atunci hai sa vorbim: editat
e-mail: editat
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by Maàt: Apr 12 2008, 05:58 PM
Reason for edit: RACOLARE CLIENTI=BAN

+Quote Post
krikstian
post Apr 17 2008, 09:19 PM
Post #284

Musafir

un site interesant cu sfaturi din domeniul medical cu materiale din domeniul medicinii alopate si naturiste scrise de doctori este www.EDITAT.
VIZITA LA REGULAMENT, ROG FRUMOS.
INFO DISPONIBILE SI PE:
Ce sint linkurile si la ce folosesc
CLICK.

This post has been edited by Maàt: Apr 17 2008, 09:23 PM
Reason for edit: vIZITA LA REGULAMENT, ROG FRUMOS

+Quote Post
Fanny
post Apr 17 2008, 09:23 PM
Post #285

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sunt postate site-uri straine, caci cele romanesti sunt interzise prin regulamentul forumului. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
krikstian
post Apr 17 2008, 09:24 PM
Post #286

Musafir

cumpar mai multe ziare si reviste. Spre exemplu iau Formula As, Pro TV Magazin, VIP, Catavencu, Bucataria pentru toti, revista Tango si revista Magazin EDITAT. Are articole interesante din domeniul sananatii, bien scrise si fara reclama aiurea !

This post has been edited by Maàt: Apr 17 2008, 09:49 PM
Reason for edit: NU NE FACEM CONT SA NE LAUDAM SINGURI REVISTELE, DA?!

+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2008, 09:31 PM
Post #287

Fondator eLady.ro

Domnu Pop... C. P., daca te tii de prostii, dau cu domnia matale de pamnit cit ai zice "magazin". Sa nu zici ca nu ti-am spus!
... stii matale EXACT despre ce vorbesc!
NU NE FACEM SINGURI RECLAMA LA REVISTELE PROPRII, SA FIE CLAR!

22. Este strict interzisa creerea de useri pentru "reciclarea" vizitatorilor. Incalcarea acestui punct din regulament duce de la suspendarea contului pe o perioada determinata (30 de zile), la ban definitiv.
Pentru promovare de produse sau servicii va invitam sa ne scrieti un mesaj la contact.

23. Nici un fel de reclama nu este permisa in forum - nici macar reclamele ascunse.
a. Mesajele care contin reclame vor fi editate. Functie de gravitate, cei care posteaza vor primi atentionari sau suspendari, de la citeva zile pina la perioade nelimitate.
Conturile care se creeaza doar pentru postarea unui mesaj publicitar ori pentru lobby vor fi banate pentru 30 de zile sau suspendate definitiv.

+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2008, 09:31 PM
Post #288

Fondator eLady.ro

Domnu Pop... C. P., daca te tii de prostii, dau cu domnia matale de pamint cit ai zice "magazin".
Sa nu zici ca nu ti-am spus!
... stii matale EXACT despre ce vorbesc!

22. Este strict interzisa creerea de useri pentru "reciclarea" vizitatorilor. Incalcarea acestui punct din regulament duce de la suspendarea contului pe o perioada determinata (30 de zile), la ban definitiv.
Pentru promovare de produse sau servicii va invitam sa ne scrieti un mesaj la contact.

23. Nici un fel de reclama nu este permisa in forum - nici macar reclamele ascunse.
a. Mesajele care contin reclame vor fi editate. Functie de gravitate, cei care posteaza vor primi atentionari sau suspendari, de la citeva zile pina la perioade nelimitate.
Conturile care se creeaza doar pentru postarea unui mesaj publicitar ori pentru lobby vor fi banate pentru 30 de zile sau suspendate definitiv.

+Quote Post
ms_laura
post Apr 18 2008, 09:19 AM
Post #289

Musafir

Buna fetelor.Scuze daca am deranjat.Pentru cele interesate dintre voi pun unghii false cu rasina care sunt mult mai bune si mai sanatoase pentru unghiile voastre fata de cele de la saloanele de specialitate unde va lipesc tipsuri cu superglue.Eu construiesc unghiile false pe unghia voastra naturala.Lucrarile le fac la domiciliul vostru asa ca nu va trebuii sa va faceti griji pentru drumurile pana la salon sau restul.Care sunteti interesate astept intrebarile voastre la adresa de mail EDITAT .Pupici multi. (Sunt din Bucuresti)

+Quote Post
carmina02
post Apr 19 2008, 10:40 AM
Post #290

Musafir

Vreti sa aratati bine fetelor ? Aduc o gama foarte larga de produse profesionale ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Contactati-ma la EDITAT pentru mai multe informatii si oferte de pret!
EDITAT va sta la dispozitie cu detalii despre produse in lb. engleza fiindca este site din America ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by Maàt: Apr 19 2008, 12:10 PM

+Quote Post

118 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 12:05 PM