IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
Altheea
post Apr 19 2008, 11:10 AM
Post #301

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(Eu Mihai @ Apr 19 2008, 11:45 AM) *
Salutare... si eu am avut probleme cu acneea si am ramas si cu niste semne...am citit pe forum de blooms...deci la ei clar nu vreau sa ma duc. Vreau sa intreb daca a incercat cineva cabinetu xxxxxxxxxxxx 180 Euro 6 sedinte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

N-ai citit regulamentul? Suna a reclama
Go to the top of the page

+Quote Post
carmina02
post Apr 19 2008, 11:16 AM
Post #302

Musafir

Vreti sa aratati bine fetelor ? Aduc o gama foarte larga de produse profesionale ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Contactati-ma la EDITAT pentru mai multe informatii si oferte de pret! EDITAT va sta la dispozitie cu detalii despre produse in lb. engleza fiindca este site din America ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
carmina02
post Apr 19 2008, 11:17 AM
Post #303

Musafir

QUOTE(Bacardi_Girl @ Jun 2 2006, 01:35 PM) *
M-am gandit sa deschid acest topic pentru ca stim cu toatele ca in afara poti gasi fara prea multa bataie de cap o gramada de produse de foarte buna calitate,de marca si la preturi mult mai mici decat aici(asta fiind valabila pentru putinele care se gasesc la noi).Multe dintre noi au cunostinte,prietene,iubiti care pleaca in afara si ar putea sa ne aduca diverse produse dar noi nu prea stim ce sa alegem.De asemenea sunt printre noi fete care au plecat,pleaca sau chiar sunt stabilite in alta tara si deci ele stiu ce sfaturi sa ne dea.
La ele se refera acest topic....pe ele le rog sa ne spuna cele mai bune marci si cele mai bune produse de la aceste marci.Ma refer la cosmetice,dermato-cosmetice,creme/uleiuri de fata si corp si produse de ingrijire pt par(sampoane,balsamuri,masti,fixative,uleiuri).Si toate la superlativ!
In acest mod vom stii cu exactitate ce produse sa cumparam si atunci cand vom avea ocazia sa plecam in alta tara(sau sa rugam pe cineva care pleaca) vom stii unde si ce sa cautam.
Va pup si astept cu nerabdare recomandarile voastre! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Vreti sa aratati bine fetelor ? Aduc o gama foarte larga de produse profesionale ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Contactati-ma la EDITAT pentru mai multe informatii si oferte de pret! EDITAT va sta la dispozitie cu detalii despre produse in lb. engleza fiindca este site din America ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

QUOTE(MonicutzaB @ Jun 2 2006, 02:28 PM) *
eu sunt fan declarat MAC si Helena Rubinstein!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
sapt viitoare o sa plec cateva zile in Italia iar cosmeticele sunt no. 1 pe lista de prioritati asa ca promit sa detaliez putin subiectul cand ma intorc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cat despre produsele pentru par, de ceva vreme imi tot fac cu ochiul cele de la John Frieda. sa vedem ce gasim la Milano!
sa aveti un week-end cat mai frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Vreti sa aratati bine fetelor ? Aduc o gama foarte larga de produse profesionale ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Contactati-ma la EDITAT pentru mai multe informatii si oferte de pret! wEDITAT va sta la dispozitie cu detalii despre produse in lb. engleza fiindca este site din America ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
carmina02
post Apr 19 2008, 11:18 AM
Post #304

Musafir

QUOTE(caitriona @ Dec 5 2007, 02:10 PM) *
am tot cautat despre par gras dar nu am vazut sa fi luat in discutie problema asta.scuze daca a deschis acest topic in prezenta altuia.
mai sufera si altcineva de aceeasi problema ca si mine?
stiti vreun remediu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

va pup si astept sa dezbatem tema,sau spuneti-i si mie dc ati mai discutat si unde sa caut

This post has been edited by Maàt: Apr 19 2008, 12:21 PM

+Quote Post
carmina02
post Apr 19 2008, 11:18 AM
Post #305

Musafir

QUOTE(Vitamina @ Apr 13 2007, 02:06 PM) *
ce fixative folositi?l'oreal ati incercat?

This post has been edited by Maàt: Apr 19 2008, 12:22 PM

+Quote Post
carmina02
post Apr 19 2008, 11:19 AM
Post #306

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Apr 1 2006, 02:46 PM) *
buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
as vrea sa-mi recomandati un sampon care sa dea parului mult volum, sa fie plin de viata, stralucitor..nu stiu daca exista asa ceva, eu nu am gasit inca samponul care sa ma multumeasca deplin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
astept sfaturile voastre

Vreti sa aratati bine fetelor ? Aduc o gama foarte larga de produse profesionale ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Contactati-ma la editat pentru mai multe informatii si oferte de pret! editat va sta la dispozitie cu detalii despre produse in lb. engleza fiindca este site din America ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

QUOTE(sweet_girl @ Jun 19 2007, 07:09 PM) *
roxanica, daca il speli de 2 ori pe satamana,e ok..eu il spal cam la 2 zile si nu ar fi prea bine sa imi pun tot timpul tratament..cum ti se pare trat de la Tigi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

in ultimul timp, am parul uscat si cu foarte mult volum..o fi vreo legatura intre astea 2? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nici masca de la Korres cu shea butter si vitamine nu ma ajuta, dimpotriva imi da si mai mult volum..mi-am luat samponul Silk Result de la Joico, urmeaza sa imi iau si balsamul, sper sa aiba rezultate ca deja imi da dureri de cap parul asta.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vreti sa aratati bine fetelor ? Aduc o gama foarte larga de produse profesionale ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Contactati-ma la editat pentru mai multe informatii si oferte de pret! editat va sta la dispozitie cu detalii despre produse in lb. engleza fiindca este site din America ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by Maàt: Apr 19 2008, 12:24 PM

+Quote Post
carmina02
post Apr 19 2008, 11:22 AM
Post #307

Musafir

QUOTE(Ariana @ Dec 26 2005, 06:24 PM) *
Nu au preturile pe site?In jur de 150.000-200000.Cel mai scump e serul ala cu cristale 300...stiu ca pe ala mi l-am cadorisit.

This post has been edited by Maàt: Sep 6 2008, 11:08 AM

+Quote Post
carmina02
post Apr 19 2008, 11:22 AM
Post #308

Musafir

This post has been edited by Maàt: Apr 19 2008, 12:30 PM

+Quote Post
carmina02
post Apr 19 2008, 11:23 AM
Post #309

Musafir

QUOTE(ioannaraluka @ Apr 18 2008, 04:44 PM) *
Haideti sa punem la un loc toate informatiile pe care ni le ofera detinatoarele...sper sa fiu si eu fericita posesoare in cateva saptamani, dar pana atunci, please, spuneti tot. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce produse aveti, ce nuante va plac si multe altele. A, si preturi orientative.
Personal as dori un ruj, un fard de pleoape si un fdt, pentru inceput. Ce alteva mai recomandati? (I know...mai multe nuante de fard si mai multe rujuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

This post has been edited by Maàt: Apr 19 2008, 12:30 PM

+Quote Post
carmina02
post Apr 19 2008, 11:23 AM
Post #310

Musafir

QUOTE(Meg @ Jan 4 2006, 01:47 PM) *
..avon.. nu.
..orifflame..nu.

atunci care e bunisor?? am vazut ceva ceva la burjois dar.. noi sa fim sanatosi. n-am cum sa dau 400.000 pe 2 culori :'(

si acu numai bine ca mi-am uitat toooooooaaate cremele si machiajele acasa.. mai am un amarat de creion aici. si pana ajung inapoi.. >:(

Vreti sa aratati bine fetelor ? Aduc o gama foarte larga de produse profesionale ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Contactati-ma la EDITAT pentru mai multe informatii si oferte de pret! EDITAT va sta la dispozitie cu detalii despre produse in lb. engleza fiindca este site din America ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

118 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:29 PM