IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
cloates_casual
post Apr 29 2008, 01:33 PM
Post #321

Musafir

Ceasuri,sepci,bijuterii(Tiffany silver),curele,genti,ochelari de soare...

Mai putem aduce la comanda multe altele :

- adidasi -peste 2000 de modele
- haine de toate tipurile

Pentru detalii si catalog dati add pe messenger
EDITAT

This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 08:45 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Apr 29 2008, 01:44 PM
Post #322

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

nu cred ca o sa mai aduci mult timp!
cel putin nu aici (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
ai citit macar un rand din regulament?

+Quote Post
cazacunicoleta
post May 1 2008, 09:53 PM
Post #323

Musafir

Buna fetelor,

Sunt cam noua pe aici si nitel cam stinghera, dar sper sa imi revin repede si sa primesc de la voi cat mai multe mesaje de incurajare.

Motivul sincer pentru care am intrat pe forum este ca eu caut in acest moment niste colaboratoare pentru munca de zi cu zi pe care o fac, aceea de unit manager intr-o firma de asigurari de viata.

Va rog sa nu inchideti fereastra pentru ca nu am venit aici sa inchei asigurari de viata on-line si caut oameni pentru echipa mea.
Da, si porcul e un frumos peste cintator si noi ne-am nascut ieri si inghitim orice gogosi!

Daca cineva va dori sa incheiem o asigurare, asta este alta poveste.
Normal, nu te intereaseaza asta in mod deosebit, dar daca e sa profiti, doar nu o sa refuzi, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

De ce femei singure cu copii? Pentru ca ele sunt, in viziunea mea, cele mai responsabile fiinte de pe pamant, pentru ca au grija atat de ele cat si de niste omuleti draguti, copii lor.
Copiii- are 3 de "i"- pun pariu ca te doare-n cot de ele, insa is bune de munca si dornice de cistig. Bun target ti-ai ales!

Ele au nevoie de bani si daca sunt dispuse la un anumit efort la inceput, pot ajunge la minim 1000 euro pe luna. Ceea ce cred ca nu este putin.- Nu, INSA CE FACI MATALE SE CHEAMA INCERCARE DE A PROFITA DE NISTE FEMEI DISPERATE CEEA CE NU E ETIC, NICI MORAL. dAR PENTRU UNII SCOPUL SCUZA MIJLOACELE...

Deci, cine cunoaste pe cineva in situatia descrisa anterior, va rog sa ii dati numarul meu de telefon EDITAT 0 ca sa ma sune sau sa imi trimita CV-ul pe EDITAT
Domle, firma aia de asigurari la car eesti matale si care da salarii de 1.000 de euro nu a avut 30 de euro pe an sa aveti niste emailuri personalizate si nu de-a moaca pe gmail? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Ce putere financiara de exceptie aveti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Doar asa ne putem ajuta reciproc!
Da, insa noi nu te vom ajuta sa iti bagi bani in buzunar.

Va pup,
Nico (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)

This post has been edited by Maàt: May 1 2008, 10:33 PM

+Quote Post
Diana.
post May 1 2008, 10:16 PM
Post #324

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

...Stinghera-nestingera, nu ai avut nici o retinere sa incalci regulamentul de la primul post... o alta incercare "mascata" de racolare de clienti.
Nu stiu cum se face ca toti SPAMMERII si PR-istii de doi lei ne iubesc de nu mai pot de la primul post - apropos, din citeva sute de topicuri nimic nu a fost interesant, dar ne iubesti tare si ai nevoie de o echipa si desi nu te intereaseaza vinzarile, nu ai utat sa le aduci in discutie. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Probabil si tu crezi ca femeile sint proaste si usor de manipulat! Ai gresit forumul!
Mai ai de lucrat la trehnicile de manipulare, nu v-au instruit bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fara parere de rau, cei care incearca sa profite in vreun fel de pe urma forumului primesc ban.

+Quote Post
2008
post May 3 2008, 09:59 AM
Post #325

Musafir

Editat

This post has been edited by Fanny: May 3 2008, 10:36 AM
Reason for edit: Fara copy-paste de pe alte site-uri

+Quote Post
danynec
post May 4 2008, 06:08 PM
Post #326

Musafir

Un site util EDITAT Adrese de institutii, clinici si spitale de recuperare in tratamentul traumatismelor vertebro-medulare, a bolilor degenerative, noutatile din domeniul celulelor stem, terapii, medicamentatie, cat si prezentari individuale ale unor pacienti care au urmat aceste tratamente in strainatate. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 4 2008, 06:12 PM
Post #327

Fondator eLady.ro

Altu care isi promoveaza siteul propriu! Fanny, articuleaza-l. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post May 4 2008, 06:13 PM
Post #328

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

postare de link romanesc imediat dupa inregistrare, ban

+Quote Post
meridian
post May 5 2008, 01:44 PM
Post #329

Musafir

Buna,
Recomand reclama la greu conditii de 3*, aprox 5min de plaja, camere spatioase cu grup sanitar propriu, tv, access la o bucatarie utilata, living, sala de mese, terase, gratar, apa calda nonstop, parcare etc...
Mai multe info si pozela : reclama moka

This post has been edited by Maàt: Sep 6 2008, 11:09 AM
Reason for edit: pr=ban

+Quote Post
Diana.
post May 5 2008, 01:53 PM
Post #330

Fondator eLady.ro

Pentru promovare, va invitam sa ne contactati.Publicitatea nu e moka!

+Quote Post

118 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:47 AM