![]() |
![]() ![]() |
![]() |
liabijoux |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lia Bijoux are placerea de a va oferi bijuterii lucrate manual din margele de nisip, acrilice, de sticla si cristal.
RESTUL E RECLAMA! This post has been edited by Maàt: May 6 2008, 01:50 PM
Reason for edit: pr=ban
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
|
|
|
belvedere |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor!
sunt un membru nou. ma intereseaza problema. am fost la o consultatie la prof. univ dr. caius solovan la clinica de dermatologie. el are un aparat nou si foarte scump cu care face peelinguri cu lumina (total neinvazive), epilari, tratamente pt ten acneic, pete pigmentare etc. aparatul e absolut genial. am vazut o epilare facuta in 2 sedinte. nu-mi venea sa cred ca femeia aia a avut atata par. mi-a spus ca a scos pete pigmentare de la paciente dupa peelig chimic, ca exista riscul sa ramai cu fata colorata maro dupa peeling chimic. vedeti mai multe pe EDITAT This post has been edited by Maàt: May 12 2008, 06:24 PM
Reason for edit: pr=ban
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ia vezi matale cum iei ban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si daca pagina aia goala cu 2 numere de telefon se cheama site... |
|
|
iulian |
![]()
|
Musafir ![]() |
E foarte simplu ca sa faci niste bani online si nici nu trebuie sa faci prea mult efort. Daca te intereseaza citeste in continuare.Sunt firme care platesc pentru a le face publicitate.Tot ce ai de facut e sa intri aici si sa iti faci un cont gratuit.Acolo gasesti mai multe linkuri pe care sa le vizitezi si sa astepti 30 de secunde.Dupa ce ai intrat intoate o sa ai 0,25$ si vei gasi alt link al tau pe care trebuie sa il trimiti prietenilor.Daca se inregistreaza cineva vei castiga cu mult mai multi bani.De exemplu:-singur primesti 0,20$ pe zi
-daca aduci 20 prieteni vei primi 4,20$ pe zi -adica 29,4$ pe saptamana -iar pe luna primesti 126$ Bani i primesti in 16 zile intr-o banca virtuala de pe site si de acolo i poti scoate pe card cand vreti pe card si poti sa i scoti de la suma de 5 $.Si de la suma de 5 dolari poti cumpara 5 referali care iti aduc 1 $ pe zi.nu uita daca vrei sa castigi niste bani fati cont aici EDITAT si vei castiga. |
|
|
lola factory |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma gindesc ca daca tot vorbim de moda si de tendinte nu ar fi rau sa va prezint colectia mea de bijuterii.
sunt lucrate manual, in serie mica sau unicat. A!...numele meu este LOLA si traiesc undeva pe malul oceanului Atlantic... mai multe detalii puteti gasi pe blogul meu: editat- ce ma intereseaza cel mai mult este sa stiu parerea voastra....asa ca intre fete:) astept cu nerabdare,va multumesc anticipat, Lola in plus, in curind va fi gata si site-ul meu: editat This post has been edited by Maàt: May 21 2008, 09:33 AM
Reason for edit: pr
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,913 ![]() |
Sincer...mi-e teama sa iau iarasi anti... ca nu vreau sa ma ingras mai mult... nu stiu ce sa fac..?!? Am o ceata pe creier....!!! Pupicei si tie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buna, sunt si eu noua pe aici si am citit msg tau despre anticonceptionale , sa nu iti fie frica sa iei ca nu toate ingrasa. Si mie imi era frica la inceput, dar uite de cand am inceput sa le iau nu m - am ingrasat deloc chiar am pierdut ceva kg... 1-2 kg Pot sa iti dau numele pastilelor si sa incerci macar pt. o luna sa vezi daca iti prieste ..... se numeste EDITAT ... nu stiu exact cum se scrie ca nu am pastilele la mine,. nu sunt foarte scupe si sunt super bune nu ingrasa deloc ... si cost cam 140 de mii . Succes si daca ai vreo intrebare sa imi zici ca iti raspund cu drag. This post has been edited by Fanny: May 21 2008, 06:43 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sirena, anticonceptionalele sunt prescrise de un medic nu promovate pe forumuri, am luat asat ia si tu vezi si vezi daca se intampla. Plus ca postarea e din decembrie 2005.... au trecut aproape 3 ani de atunci, timp in care probabil fata a mai incercat una alta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
2. anticonceptionalele au alt rol, nu sa te ajute sa te ingrasi sau sa slabesti! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce stii tu, Fanny, recomandam medicamente ale caror nume nici nu le stim exact! Dumnezeule mare!
|
|
|
![]()
|
|
Daca sinteti asa nerabdatoare va trimitem de acum o factura pentru promovare, pentru ca publicitatea nu e este gratis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:30 AM |
|