![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fiona_zelmani |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite aici dresuri de baie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
EDITAT - DOAMNA A VENIT IAR SA ISI FACA RECLAMA GRATUITA! Se pot cumpara din Ro, livrare prin posta romana - LA URMATOARELE POSTURI CU RECLAMA PRIMITI FACTURA! This post has been edited by Maàt: May 21 2008, 09:48 PM |
|
|
mirelape |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
PENTRU PUBLICITATE VA RUGAM SA NE CONTACTATI pentru a va emite o factura proforma.
Publicitatea pe eLady.ro NU este gratuita! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu cred ca inspirata vei ramane doar tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
cristiana72 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Cautati un zugrav, electrician, faiantar, parchetar,instalator, etc?
EDITAT PENTRU PROMOVARE este solutia! Cei mai apreciati prestatori sunt recomandati si contactati gratuit! This post has been edited by Maàt: May 29 2008, 10:18 AM
Reason for edit: EDITAT PENTRU PROMOVARE
|
|
|
oanaaa |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu nu am auzit .in schimb eu am folosit un gel de curatare si o crema de la EDITAT si mi-au mers foarte bine.am vazut ca le face reclama si la televizor pe romantica.nu mai am tenul gras si nici acneic deci ce sa zic puteti sa le folositi cu incredere.eu am realizat si un tratament facial la EDITAT in bucuresti unde se foloseste aceeasi gama de produe iar rezultaele sunt foarte bune.vi le recomand si voua
|
|
|
oanaaa |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu nu am folosit. in schimb am folosit produse de la EDITAT si am fost super multumita.nu mai am tenul gras si nici acneic .am vazut ca le face reclama si la televizor pe romantica.eu am realizat si un tratament la EDITAT si am fost incantata de rezultate.acum depinde de fiecare.eu vi le recomand cu incredere.papa
|
|
|
Making Memories |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru o nunta ieftina si frumoasa apelati aici! Nu ve-ti regreta: EDITAT
PRETURI SUPER AVANTAJOASE SI MULTE OFERTE IN PREMIERA IN ROMANIA This post has been edited by Cleo: Jun 2 2008, 03:01 PM
Reason for edit: reclama neplatita e interzisa
|
|
|
Making Memories |
![]()
|
Musafir ![]() |
e super invitatia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Super invitatii la preturi avantajoase EDITAT This post has been edited by Cleo: Jun 2 2008, 02:58 PM
Reason for edit: contrar regulamentului
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
de regula cand intri pe un forum prima vizita e la regulamentul lui.
Iti place ramai, nu, la revedere. in cazul tau e ultima varianta ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:24 AM |
|