![]() |
![]() ![]() |
![]() |
costi_iacob |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit? Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? EDITAT This post has been edited by Fanny: Jun 4 2008, 08:48 AM |
|
|
costi_iacob |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac masaj in fiecare seara cu zatzul de la cafeaua pe care o consumam in casa...am citit in revistele de frumusete ca ar da rezultate...si chiar asa e. Pielea devine altfel...fina, chiar arata muuult mai bine...nu mai are aspectul ala de brobonitze sub piele daca le pot spune asa...doar ca trebuie sa urmez acelashi ritual de fiecare data: dupa frecarea cu zatz, limpezesc bine si pielea ramane maronie, cu miros de filtru de cafea nespalat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Atentie cum limpeziti zatzul ca s-ar putea sa-l gasiti in cele mai ascunse locuri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Folosesc apoi un gel de dush de la Nivea (toata maroneala curge de pe piele si dispare si mirosul) si dau cu gel Supliform. Senzatia e super deoarece pielea e incinsa de la zatz (trebuie frecat energic) iar gelul da senzatia de racorire. Fac treaba asta de o saptamana si rezultatele chiar se vad....abia acum, deshi folosesc Supliform de un an. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce-ai zice tu sa folosesti niste geluri cu miros de grapefruit, care sa se clateasca repede si nici sa nu le mai gaseasca nimeni in alta parte decat pe raftul din baie? This post has been edited by Fanny: Jun 4 2008, 08:50 AM
Reason for edit: Editat pentru reclama
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Simona si-a mai luat o data ban pentru asta si i-a fost contul sters, sper ca a invatat ceva din experienta anterioara si stie ca nu glumim.
|
|
|
ingerasha |
![]()
|
Musafir ![]() |
produsele de la noviderm in special boreade sunt recomandat pielii grase cu tendintza acneica pt cele cu acnee severa va recomand urmatoarele produse testate: Boreade 12.(pt pori dilatati sau astupati puncte negre) contine acid lactic si gluconic
SEREN ACTIV !atentie! tenul foarte sensibil!!!! contine lupin care rezolva inflamatia glicerina si ulei de floarea soarelui!! ideal pt cei cu acnee dar si ten sensibil Isoteliale -piele presidpusa la inrosire adik cuperoza (mancarimi..uscaciune a fetei) de la isoteliale exista apa tonica !! dar atentie la tenul reactiv!! atentie aceste produse unele nu se recomanda tenului sub tratament medicamentos!!! aceste produse le gasiti in farmacii in sensi blu ....helpnet,,si remedio.... pt alte intrebari intrati pe id meu de mess iEDITAT si specificati ca sunteti d pe site!! tin sa precizez ca eu lucrez la firma respectiv adik EDITAT si vand produsele respective adik: mustela, noviderm, roc, phyto, pizbuin!!! mare atentie la tipul de piele si inredientele acestora!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) va astept pe mess pt masi multe detalii sau cele care nu sia rezolvat prb le pot ajuta cu sfaturi si ideii |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 4-June 08 Member No.: 4,009 ![]() |
EDITAT -SCOS CITAREA INUTILA
This post has been edited by Maàt: Jun 4 2008, 10:41 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun, si ideea care ar fi, in afara de un quote din 2006? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici una. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Banuiesc ca butonul "raspunde" nu e destul de mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 13-March 08 Member No.: 3,464 ![]() |
Eu mi-am cumparat cateva lucruri de pe EDITAT.ro. Au preturi super mici in comparatie cu altii si lenjeriile sunt foarte interesante.
|
|
|
andrada82 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor,
este prima oara cand intru pe un forum, dar aveam nevoia unor pareri feminine referitoare la o problema care ma macina . Sa va explic: Am gasit la prietenul meu o carte de vizita de la un salon de masaj editat ... l-am intrebat ce e cu acea carte si mi-a zis ca a primit-o pe strada si ca a oprit-o.Bineinteles ca m-am suparat si am sunat fara stirea lui la acel salon sa vad ce "servicii " se ofera acolo....si am aflat ca sunt servicii de masaj erotic ptr domni cu maseuze nud dar si servicii ptr cupluri si ptr doamne cu maseuri nud ... .El singur nu mi-ar place sa mearga acolo ....in cuplu nu stiu ce se intampla ..iar singura mi-ar fi frica ... intrebarile mele sunt 1.Daca merge prietenul meu singur se considera ca ma inseala ? 2.Ce se poate face la un salon de genul acesta ptr un cuplu?A fost careva ? 3.Cum se realizeaza masajul erotic la o doamna ?exista vreo limita?Se considera ca imi insel partenerul daca ma duc la masaj erotic realizat de un domn/domnisor ? This post has been edited by Maàt: Jun 6 2008, 05:58 PM
Reason for edit: LA URMATOAREA RECLAMA BAN
|
|
|
![]()
|
|
Imi spui si mie de ce a trebuit sa iti facI TISPE useri?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:33 PM |
|