IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
Fanny
post Jun 6 2008, 06:31 PM
Post #361

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Oh, nici nu e publicitate! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 6 2008, 07:06 PM
Post #362

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu, si-a facut doar 5 useri pe ziua de azi. CIT DE PENIBILI POT FI!

+Quote Post
Chic Lingerie
post Jun 10 2008, 01:14 AM
Post #363

Musafir

SPAM va ofera o gama variata de lenjerie, dresuri si costume sexy la cele mai mici preturi! Dupa ce am analizat si testat ofertele online de lenjerie sexy am constatat ca de foarte multe ori, desi calitatea produselor lasa de dorit, acestea au un pret destul de ridicat. De aceea ne-am propus sa oferim clientilor nostri produsele existente pe piata la cel mai mic pret!

editat

This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 08:31 PM
Reason for edit: incalcarea regulamentului

+Quote Post
spectru8022
post Jun 10 2008, 09:54 AM
Post #364

Musafir

EPILARE PROFESIONALA – RAPIDA SI IGIENICA
APARAT PT. CEARA DE UNICA FOLOSINTA – 75 lei
REZERVA CEARA (diverse sortimente) – 6,5 lei
SET BENZI HARTIE (100 buc.) – 17 lei
ROLA HARTIE (100 m) – 44 lei
ULEI DUPA EPILARE PT. CALMAREA SI CURATAREA PIELII (300 ml) – 28 lei
ULEI DUPA EPILARE PT. CALMAREA SI CURATAREA PIELII (500 ml) – 38 lei

CEARA ESTE DISPONIBILA IN MAI MULTE VARIANTE :
MIERE = pentru toate tipurile de piele , pe baza de rasini ;contine propolis
AZULENE = pentru pielea sensibila si usor iritabila ; accelereaza actiunea reparatorie a tesuturilor
PERLATA = pentru pielea delicata dar si pentru par scurt ; pe baza de rasini de pin
TITANIUM ROZA = pentru toate tipurile de piele , cu aroma de trandafiri ; contine componenti nutritivi , astringenti si tonici
ULEIUL - are la baza extract de galbenele , menta si ulei de porumb – calmeaza si protejaza pielea reducand iritatiile , asigura prospetime si un efect racoritor.
Transportul in tara se face prin posta (max. 10 lei) , iar plata se face ramburs.
[b]Tel. : EDITAT
id messenger : EDITAT
P.S. Pentru doritori , instructiuni de utilizare detaliate pot fi trimise prin mail.

+Quote Post
Allicia24
post Jun 10 2008, 08:59 PM
Post #365

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Dec 23 2007, 09:23 PM) *
De la astia am eu o pereche de pantaloni. Stiati ca se fac in Romania?

Apropos de haine care se fac in Romania, de calitate&preturi mici EDITAT
Take a look!

This post has been edited by Fanny: Jun 10 2008, 09:04 PM
Reason for edit: Fara linkuri catre site-uri romanesti. Pentru asa se ia ban direct!

+Quote Post
Diana.
post Jun 10 2008, 09:23 PM
Post #366

Fondator eLady.ro

Ia take a look matale la regulamentul forumului.
Sa vezi ce preturi mici avem la dat ban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

TOPIC INCHIS- DIN PACATE ATRAGE TOTI SPAMERII SI DORITORII DE RECLAMA GRATUITA, CARE VOR SA CISTIGE FARA SA INVESTESCA.

+Quote Post
Mihaela1974
post Jun 13 2008, 04:04 PM
Post #367

Musafir

Fetelor, daca stati sau lucrati in sectorul 2 va vand un pont. E un salon la intersectia Stefan Cel Mare cu Lizeanu care are preturi foarte bune iar angajatele sunt superok. In plus au si o promotie , care insa nu e valabila pentru oricine. Trebuie sa intrii prin google.... nu stiu exact cum trebuie sa faci (ceva de genul : dai cautare pe niste cuvinte cheie si mai apare din cand in cand pe niste siteuri), insa pe siteul lor nu apare nimic despre aceasta promotie. O prietena mi-a dat insa linkul , unde gasesti un fisier pe care trebuie sa il descarci, il printezi si te prezinti cu el la salon.... Primesti 20% discount fata de preturile de lista (care oricum sunt mici). Asa ca iti poti spune unghii false cu 64 RON. Adresa de unde puteti descarca tichetul promotional este EDITAT- promovare site propriu

Sper sa mai tina promotia deschisa si sa nu modifice adresa paginii. Astept un suc daca a fost bun pontul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

PS Sa nu spuneti ca v-a dat cineva pontul ... ziceti ca ati cautat "unghii false" pe net si a aparut promotia

This post has been edited by Fanny: Jul 11 2008, 09:05 AM
Reason for edit: PR

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2008, 04:18 PM
Post #368

Fondator eLady.ro

Suc nu avem, insa daca doriti o factura pentru servicii de publicitate pentru siteul dumneavoastra, cu cea mai mare placere va furnizam una.

+Quote Post
maria
post Jun 13 2008, 07:48 PM
Post #369

Musafir

salut tuturor..sunt noua pe forum....si am o rugaminte mare la voi...sunt inscrisa intrun concurs is am nevoie de vizitatori la pagina aceasta EDITAT

daca vreti sa ma ajutit nu trebuie decat un clik pe link

va multumesc,Maria (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
laurelle2008
post Jun 20 2008, 12:56 PM
Post #370

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,101

QUOTE(chintesenta_raului @ Jun 18 2008, 12:16 PM) *
stie careva un parfum care sa miroase a albastrele? ca mi s-a pus pata ca vreau ceva de genul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

chintesenta din cate stiu eu nici un parfum nu miroase a ceva anume.
mai fetelor vad ca sunteti mari devoratoare de parfumuri ca de altfel si eu. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Eu am pe cineva in duty free care poate procura orce parfum la pret de producator.nici un parfum nu m-a ajuns mai mult 120 ron ma rog acu depinde si de casa. daca fac reclama ma scuzati nu asta e intentia. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

118 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:12 PM