![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Evike |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Intradevar foarte bune. Am cautat in meniurile pentru Revelionul 2009. Nu am gait in multe locuri. Numai la meniul propus de EDITAT din Brasov se respecta exact reteta. Am gasit multe propuneri pentru revelionul 2009 inclusiv pentru revelionul si craciunul pe rit/stil vechi in EDITAT
This post has been edited by Fanny: Jul 3 2008, 06:51 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Evike, de la prima postare incalci regulamentul? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 3-July 08 Member No.: 4,172 ![]() |
In caz ca n-ai observat, postul tau anterior a fost mutat la Sanatate...fix aici . Nu-i nevoie sa repeti de doua ori acelasi lucru, dupa cum nu se poate sa te astepti sa ti sa raspunda imediat. imi cer scuze nu am observat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
acozmeci |
![]()
|
Musafir ![]() |
fotograf de nunti si evenimente
aparatura de ultima generatie, nu lasa amintirile tale pe mana unor neprofesionisti. Va ofer garantia profesionalismului fotografic in surprinderea tuturor momentelor pentru a creea o amintire emotionanta a evenimentului. pachet promotional 150 euro 500 fotografii pe dvd cele mai frumoase 100 fotografii scoase intr-un album . galerie foto aici: SPAM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
O vizita la regulament ti-ar fi spus ca nu ai voie sa-ti faci reclama pe elady fara sa platesti acest serviciu (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
papusha |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu vad de ce foarte multe sunt impotriva aceste jucarii destul de utila, cateodata.Nu ati avut niciodata fantezii mai nebunesti? De exemplu, acesta este unul dintre preferatele mele undefined
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dragut, domnita a venit la spamuit dar nu e capabila nici sa isi puna un link... oricum, tot ban primeste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
acozmeci |
![]()
|
Musafir ![]() |
fotograf de nunti si evenimente
aparatura profesionala,! Nu lasa amintirile tale pe mana unor neprofesionisti. Va ofer garantia profesionalismului fotografic in surprinderea tuturor momentelor pentru a creea o amintire emotionanta a evenimentului. pachet promotional 150 euro 500 fotografii pe dvd cele mai frumoase 100 fotografii scoase intr-un album . galerie foto aici: - proiesionist cu blog moka spam This post has been edited by Maàt: Sep 6 2008, 11:28 AM |
|
|
stelistul_do |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
De curand am facut un articol pentru o televiziune cu subiectul acesta si as vrea sa stiu care este parerea voastra legat de el ...
Puteti intra editat si daca v-a placut lasati si 5 stelutze ! Sunt curios sa aflu si din punctul vostru de vedete care sunt cele mai urat imbracate vedete si ce parere aveti de acel top ... In aceleasi nominalizari va regasiti si voi ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) intra tu aici si vezi de ce ti-ai luat ban. This post has been edited by Maàt: Jul 10 2008, 03:20 PM
Reason for edit: ban
|
|
|
hainepenet |
![]()
|
Musafir ![]() |
am si eu 2 costume de baie de vanzare(mi-am comandat 3 ca sa imi aleg preferatul de vara asta).marimea 38.sunt aduse din franta de o prietena.costa 55 on bucata.daca vrea cineva sa vada poze cu ele sa lase adresa de mail.
sorry dar nu stiu cum sa le pun aici.!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:30 PM |
|